Oglasno sporočilo - Šport
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 1 glasov Ocenite to novico!
false
false

Dodaj v

Skupaj smo stopili za naše mlade smučarske upe!

14. marec 2017 ob 10:28
Slovenija - MMC RTV SLO, Oglasno sporočilo

Argeta je letos na pomoč priskočila naši mladinski smučarski reprezentanci, za katero so z vašo pomočjo zbrali kar 16.640,36 € sredstev.

Kot ponosni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc, je Argeta skupaj z njihovimi zvestimi potrošniki izkazala svojo podporo in ob vsakem nakupu katerekoli 95g paštete Argeta prispevala 2 centa v sklad mladinske smučarske reprezentance.

Zbrana sredstva bodo mladincem omogočila dodatne priprave na zadnji sklop FIS tekmovanj, ki bodo pri nas potekala do 15. aprila. Na teh tekmovanjih si bodo tekmovalci skušali izboljšati svoj položaj na FIS lestvici ter na svetovni mladinski FIS lestvici. S tem si bodo poskušali zagotoviti boljša štartna izhodišča v naslednji sezoni in pa na naslednjem mladinskem svetovnem prvenstvu. Kakovostne priprave so zato izredno pomembne.

Poleg tega jim bo Argeta omogočila tudi snežne treninge v prehodnem obdobju, ki so za to starostno kategorijo zelo pomembni, vendar jih za mladinsko reprezentanco niso izvajali že zadnjih 8 let. Takšni treningi so nujni tudi zaradi sprememb v pravilih, saj FIS sedaj določa novo konstrukcijo smuči in opreme.

Tako bomo lahko še naprej spremljali vrhunske uspehe naših športnikov in obenem uživali v slastni malici.

Za vašo pomoč in spodbudo se vam zahvaljujejo vsi člani slovenske mladinske smučarske reprezentance!

Droga Kolinska d.d.
Prijavi napako
Oglasno sporočilo - Šport
link
Ing. Janez Gorišek - živeča #legenda, ki že več kot sedem desetletij premika meje v letenju na smučeh
20. marec 2018 ob 10:49 Inženir Janez Gorišek, rojen leta 1933, je bil uspešen smučarski skakalec, reprezentant, olimpijec leta 1956 na Olimpijskih igrah v Cortini d Ampezzo, svetovni študentski prvak in rekorder ...
Več novic ...
Kazalo