Foto: AP
Foto: AP

Izkoristite priložnost in prevzemite brezplačnih 50 evrov za trgovanje na svetovni borzi in zaslužite na ceni delnic Adidasa.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Adidas je nadaljeval tudi to leto svojo 20-letno tradicijo opremljanja športnih ekip na največjih turnirjih. Na letošnjem Evropskem prvenstvu je devet od štiriindvajsetih reprezentanc nosilo opremo tega nemškega proizvajalca.

Pričakuje se, da bo prav zaradi letošnjega evropskega prvenstva v Franciji in efektivnega marketiga, prodaja opreme za nogomet dosegla rekordno visoko vrednost.

Zraven tega bo Adidas s 65-70 milijoni evri na letnem nivoju nadaljeval sponzorstvo nemške nogometne zveze. Trenutno Adidas sponzorira s 25 milijoni evri aktualnega svetovnega prvaka, ampak se je v borbo glede sponzorstva vključil tudi ameriški Nike. Vseeno, po najnovejši pogodbi bo Adidas ta, kateri bo še naprej glavni sponzor neške reprezentance.

Evropsko nogometno prvenstvo se je začelo pred tremi tedni in bo trajalo do 10. julija. Prav zaradi evropskega prvenstva, je to leto ključna sezona za prodajo opreme, tako za Adidas kot za njihovo konkurenco.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.


Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.