Oglasno sporočilo
slice
Ura resnice
22. maj 2016 ob 14:03 Vožnja po velodromu na eno uro ima prestižno mesto med kolesarskimi disciplinami ter bogato zgodovino.
Tehnologija, ki ji zaupa celo NASA
15. maj 2016 ob 13:09 Najsodobnejša tehnologija za odpravo dioptrije je v zadnjih letih tako napredovala, da omogoča popoln vid že v petnajstih minutah, za okrevanje pa večina pacientov potrebuje le 24 ur.
Izberite kvaliteten študij s primerno ceno
26. maj 2016 ob 15:18 Odločitev za študij in za nadaljevanje izobraževanja je težka odločitev, ob obilici ponudbe se premalokrat vprašamo, kaj vpliva na kakovost posamezne izobraževalne ustanove.
Dokazano je, da diploma prinaša pozitivne spremembe
26. maj 2016 ob 14:48 Da študij in diploma prinašata napredovanje in višjo plačo ocenjujejo tudi delodajalci tistih, ki so se odločili za študij nekoliko kasneje, ko so že zaposleni.
Vsem bralcem brezplačnih 50 EUR za trgovanje z delnicami Amazona
22. maj 2016 ob 15:34 Samo v zadnjem letu dni se je tržna vrednost Amazona skoraj podvojila, z rastjo iz 175 milijard dolarjev na današnjih 338 milijard.
Z Gamsom je veselje pri vsakem skoku! Z Gamsom je veselje pri vsakem skoku! Topli dnevi so tu in z njimi aktivnosti na prostem. Mnogi izmed nas bodo pomlad in poletje preživeli aktivno.
Ona-on.com sanjska poroka za Romano in Marka Zmagovalca natečaja Najina Zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, Romana in Marko, sta dočakala svoj poročni dan in dahnila usodni da. Sanjska ona-on.com
Kako privarčevati pri nakupu prenosnika ali računalnika? Vsak izmed nas je kdaj nek izdelek kupil in ga kasneje iz takega ali drugačnega razloga vrnil prodajalcu. Ste kdaj pomislili kaj se zgodi s tem izdelkom?
Študent v samo dveh tednih zaslužil neverjetnih 219.750 USD Pod vtisom globalizacije se vse več investitorjev odloča za udeležbo na svetovnih finančnih trgih. Nekateri zelo uspešno ustvarjajo dobiček, drugi žal zaradi pomankanja znanja ne.
Častimo nakupe v Hoferju Ste se ta teden že odpravili po nakupih? Čaka vas nova nagradna igra, v kateri lahko osvojite povrnjen celoten znesek nakupa!
Facebook služi na vaš račun. Zaslužite tudi vi na njegov. Prejšnje leto je Facebook na naš račun zaslužil neverjetnih 1,56 milijarde dolarjev, cena njegovih delnic pa je porasla za kar 36%.
Koliko porabijo električne naprave, ki so v stanju pripravljenosti ali kako do dodatnih 75 EUR letno? Pametno varčevanje z energijo ne pomeni drastičnih ukrepov v našem gospodinjstvu. Pametno varčevanje se začne tam, kjer najmanj boli: pri električnih napravah, ki jih trenutno ne uporabljamo.
Kako začeti lastno podjetniško pot v današnjem času? Danes je svet okoli nas poln hitrih in tudi nepričakovanih sprememb, ki porajajo številne izzive in različne možnosti za začetek lastne podjetniške poti.
Vander v srcu stare Ljubljane Vander Urbani Resort , prvi član skupine Design Hotels v Sloveniji. Pod plaščem starih meščanskih hiš se skriva 16 sob in arhitektura, posvečena visoki kakovosti bivanja. Ja. To je Vander.

Kazalo