Oglasno sporočilo
slice
Paradižnik LUŠT iz integrirane pridelave
29. marec 2015 ob 12:35 Sveži, sočni, okusni, zdravi paradižniki iz Prekmurja. be LUŠTnega paradižnika je poseben način integrirane pridelave, ki omogoča rast in obiranje paradižnikov tudi pozimi.
Majhne cene in velika izbira – vstopite v Petrol eShop!
15. april 2015 ob 16:23 Spletna trgovina Petrol eShop iz dneva v dan privablja več zvestih kupcev, saj strankam ponuja ekskluzivne izdelke po nizkih cenah.
Znebite se očal z lasersko odpravo dioptrije!
14. april 2015 ob 10:28 Od prvega raziskovanja problemov z vidom, ki se ga je v 16. stoletju lotil vsestranski Leonardo Da Vinci, do današnje najbolj napredne Wavefront tehnologije, ki zagotavlja najvišjo stopnjo ...
Premagajte slabo vreme s tekalno stezo
6. april 2015 ob 11:21 Tek je eden najpriljubljenejših športov pri nas in kot kaže, njegova priljubljenost vedno bolj raste. Številna tekmovanja, maratoni, dobrodelni teki ipd.
Katerega internetnega ponudnika bi izbrali Slovenci?
2. april 2015 ob 09:31 Pred izbiro internetnega ponudnika se mnogokrat posvetujemo s člani družine ali znanci. Pomagamo pa si lahko tudi z neodvisnimi raziskavami.
Strokovnjaki na področju odprave očesne dioptrije Prejšnji petek in soboto so v Centru Morela okulisti pod vodstvom mag. Kristine Mikek, dr. med., organizirali že sedmo mednarodno srečanje vodilnih strokovnjakov na področju refraktivne kirurgije.
Naroči svojo brezstično kartico z motivom in prispevaj 1 evro! Od vsake naročene brezstične kartice z motivom bomo 1 evro prispevali v sklad za nakup nove, že druge, CTG naprave za ljubljansko porodnišnico.
Povečajte produktivnost na delovnem mestu z zelenim čajem Štirje razlogi, zakaj je zeleni čaj prava izbira, ko vam pade koncentracija na delovnem mestu. 1.
Dan brez dobrega ležišča je slab dan Ste kdaj pomislili, da bi šli na maraton v pošvedranih čevljih ali v hribe v neustreznih natikačih? Verjetno ne.
Kaj imata skupnega Berlin in Stockholm? Ne veliko, boste dejali. Toda ravno zaradi tega je lahko obisk nemške ali švedske prestolnice čisto svojstveno doživetje. Sicer pa jima je skupno to, da lahko zdaj tja poletite z Adrio Airways.
Letalska družba Turkish Airlines leti na 261 destinacij v kar 108 državah po svetu. Že v kratkem pa boste več rednih linij deležni tudi slovenski potniki! S koncem marca bo družba Turkish Airlines povečala število frekvenc z odhodom iz ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika in sedanjim sedmim letom v ponedeljek, četrtek in nedeljo dodala še enega.
Za MINI razvade in MAKSI potrebe Bogato opremljeni družinski modeli Volkswagen Family nudijo prostor za vse, kar lahko prinese razgibano družinsko življenje. Vsakdo ima nekaj, česar se veseli.
Vlomilci so vedno predrznejši! ..Predstavljajte si 2- ali 3-etažno hišo, ura je osem zvečer, vsa družina pred televizijo. Veste, ali bo kdo odprl balkonska vrata v zgornjem nadstropju ali strešno okno? Seveda ne.
70 % ljudi je okuženih. Si med njimi? Vas muči kronična utrujenost? Trpite zaradi alergij, oslabljenega imunskega sistema, slabega libida, sprememb razpoloženja, slabe koncentracije, slabe prebave?
Popoln par za pranje Novost v svetu čistega perila je tekoči prašek Ariel, ki združuje najboljše lastnosti detergenta v prahu Ariel Color in tekočega detergenta.

Kazalo