Oglasno sporočilo
slice
Nežen dotik jeseni
19. oktober 2016 ob 10:25 Narava se preoblači, smuknila je v barvito odejo. Drevesne krošnje so oživele in hladen vetrič se poigrava z odpadlim listjem.
Komunikacijske rešitve za vaš posel
17. oktober 2016 ob 12:37 Ni za vsakogar vse. Različni podjetniki imate različne telekomunikacijske potrebe.
Potopite se v svet zabave HBO
16. oktober 2016 ob 17:45 Ustvarjalci TV serije Igre prestolov napovedujejo novo uspešnico – 3. oktobra je na HBO doživela premiero težko pričakovana TV serija Zahodni svet (Westworld).
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in na borzi trgujte s ceno nafte
18. oktober 2016 ob 16:04 Od julija 2015 se je cena nafte, razen nekaj manjših kratkotrajnih prebojev, konstantno nahajala pod ceno 50 ameriških dolarjev po sodčku.
Priložnost leta: Zaslužite na predsedniških volitvah v ZDA
12. oktober 2016 ob 10:54 8. novembra 2016 se bodo odvile volitve za novega predsednika ZDA, ki lahko do dobra pretresejo tako ameriške, kot tudi svetovne finančne trge.
Predstavljamo 3 najboljše računalnike za uspešne šolarje Dragi starši, začetek šolskega leta je že zdavnaj za nami. Od njega je minil že dober mesec in učenci so že pokazali svoje prve ocene. Matematika, slovenščina, angleščina ..
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte z delnicami najbolj poznanih tehnoloških podjetij na svetu Od 15. januarja 2016, je cena delnice Intel-a zrasla za približno 25% in zdi se, da to podjetje počasi zapušča slabo obdobje iz preteklosti.
Nekaj dni za krepitev družinskih vezi. Sodeluj in osvoji družinski oddih v termah! Zamislite si nekaj brezskrbnih dni, ko je poskrbljeno za vsakodnevna opravila, ki nam kradejo kvaliteten družinski čas.
Ob koncu študija je čas za zavarovanje zdravja Uspešno končan študij, zaposlitev ali torta za 26 let. Naj se veselje ne konča niti pri zdravju. Kako ga takrat ustrezno zavarovati?
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in pričnite s trgovanjem z delnicami Mercedesa Dieter Zetsche, predsednik odbora direktorjev podjetja Daimler AG (v katerem je tudi Mercedes), je izjavil, da podjetje vstopa v drugo polovico leta 2016 z rekordno prodajo.
Avto za ceno kolesa Sliši se preprosto – in točno tako tudi je! V garažo lahko za ceno kolesa na mesec parkirate nov avto. Brez skritih pasti v drobnem tisku. Pomislite: potrebujete nov avto. Varen, sodoben, lep.
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte z delnicami BMW Skupina BMW ostaja eden izmed najboljših proizvajalcev avtomobilov na svetu, do leta 2019 pa v povprečju pričakujejo 2,27-odstotno letno rast prodaje.
Učinkovito upravljanje z energijo Učinkovita raba energije je danes ključna tema tako na področjih trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti kot na področju stroškovne učinkovitosti.
Avstrija vabi! Avstrija je dežela naravnih lepot, bogate kulturne dediščine, kulinaričnih dobrot in prijaznih gostiteljev. Je dežela, ki nudi nešteto možnosti za aktiven oddih in razvajanje skozi celo leto.
Pridobite si brezplačnih 50 EUR in trgujte z delnicami Burberry-ja Cena delnice popularne britanske modne hiše Burberry je od začetka leta 2016 zrasla za 26%. Po besedah izvršnega direktorja, Marca Gobettija, Burberry čaka še svetlejša prihodnost.

Kazalo