Oglasno sporočilo
slice
Zaščitni znak »Izbrana kakovost – Slovenija« je zagotovilo za kakovostno mleko iz Slovenije
20. november 2017 ob 09:24 Dandanes lahko v trgovinah najdemo mnogo vrst mleka in mlečnih izdelkov. Ste se že kdaj znašli v položaju, ko niste vedeli, katerega izbrati?
Vrhunski božični in novoletni koncertni gala večer s Sarah Brightman
16. november 2017 ob 14:22 Pred nami je prvič v Sloveniji veliki božično-novoletni spektakel Royal Christmas Gala, ki ga boste lahko v živo doživeli 22. 12. v Dvorani Stožice, obeta pa se nam vrhunska produkcija s svetovno ...
Povečana prostata? Znate prepoznati značilne simptome?
18. oktober 2017 ob 13:24 Moški le težko spregovorijo o svojih težavah s prostato, čeprav imajo že v krogu svojih prijateljev mnogo sotrpinov.
Kakovostna krma je bistvenega pomena za okusnejše in bolj kakovostno meso
12. november 2017 ob 09:34 Kmetija rejke Slavice Kermelj iz Sevnice je zelo raznolika. Travniki, gozd in majhen vinograd skupaj tvorijo 18 hektarjev veliko površino, na kateri prebiva 24 živali.
Z urejenimi financami do mirnejšega spanca
5. november 2017 ob 15:54 Ljudje z urejenimi financami navadno spijo bolje. To pa je z nekaj discipline in premišljenimi potezami dosegljivo vsakomur.
6 posebnosti mleka z znakom »izbrana kakovost – Slovenija« Se še spomnite, kako ste vsak večer malo po šesti uri hodili k sosedovemu kmetu po mleko , ki vas je čakalo na pragu ali v veži njegove domače hiše.
Zakaj je meso z znakom »izbrana kakovost – Slovenija« prava izbira Ste pri nakupu mesa kdaj poskušali ugotoviti, od kod prihaja meso , ki ga držite v rokah?
Brez kabla. Brez kompromisov pri čiščenju. Nova baterijska sesalnika Athlet in Zoo'o RuntimePlus iz Boscha. S kar do 75 minutnim delovanjem brez prekinitve.
Adijo, brisanje posode! Ali tudi vi tako kot povprečen Slovenec vsak dan porabite skoraj 20 minut samo za pospravljanje jedilne mize in pomivanje posode?
Parkirajte bočno v 5 korakih! Parkiranje je lahko precej zoprna reč.
Perilo za (po)polne Ni vsaka ženska ujetnica velikosti 38. A tudi tiste, ki nosijo oblačila večjih številk, so rade modne in zapeljive. Lahko so modne navdušenke in navdih drugim.
Spletna telovadnica, dobrodošla zdrava spodbuda Svoja vrata je odprla največja slovenska spletna telovadnica Varuh zdravja. Na www.varuhzdravja.si
Trije koraki za več vitalnosti Zaradi hitrega tempa življenja vse pogosteje zapostavljamo svoje dobro počutje in posledično zdravje.
Posvetimo pozornost pešcem v prometu Hoja in biti pešec v prometu je sigurno ena izmed osnovnih vlog udeležbe v prometu. Praktično, ko zapustimo svoj dom, vstopimo v javni prostor in promet kot pešci.
Sparova zaveza zdravemu V Sparu so začeli z zmanjševanjem dodanega sladkorja in soli v prehranskih izdelkih lastne trgovske znamke.

Kazalo