Oglasno sporočilo
slice
Prihaja muzikal Briljantina!
21. maj 2018 ob 08:31 22. junija bo v Cankarjevem domu, v Ljubljani, premiera novega slovenskega muzikala Briljantina.
Z nakupom pisarniških prostorov do pisarn sodelovanja in boljšega poslovanja
21. maj 2018 ob 08:31 Na dobro počutje zaposlenih in posledično boljše delovne rezultate vplivajo tudi prostori, v katerih zaposleni opravljajo svoje delo.
Ste vedeli, da na Zemljo dnevno pade 60 ton prahu?
21. maj 2018 ob 08:29 Na Zemljo vsak dan prileti 60 ton prašnih delcev iz vesolja. Iz Sahare pa vsake štiri sekunde “krene” za en vagon prahu.
Tudi najmanjši projekti puščajo velike sledi
21. maj 2018 ob 16:19 Kampanja »EU projekt, moj projekt« je tudi letos pokazala, da nosi pravo ime in da tudi najmanjši projekti v naših okoljih in med ljudmi puščajo velike sledi.
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev
21. maj 2018 ob 08:30 Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
Bolhe in klopi – najbolj nadležne nadloge vseh kosmatincev Narava se počasi prebuja v vsej svoji lepoti, z njo pa tudi nadloge, ki prežijo na naše kosmate ljubljenčke.
"EU projekt, moj projekt" s 40 dogodki po Sloveniji S pomočjo evropskih sredstev v Sloveniji že leta podpiramo številne uspešne zgodbe. V zadnjih petnajstih letih smo v več kot 6000 projektov oz.
Kaj vse moramo vedeti o mesu, njegovi pripravi in shranjevanju Če želimo kupiti kakovostno meso , moramo biti pozorni na več dejavnikov.
Tomo Česen - živeča #legenda, ki je pisala zgodovino svetovnega alpinizma Slovenski alpinizem je edina športna disciplina, v kateri Slovenci že več kot 40 let krojijo svetovni vrh.
»HOFER ni le trgovina, HOFER smo ljudje« Dober delodajalec prisluhne svojim zaposlenim, poskrbi za prijetno in spodbudno delovno okolje ter za opravljeno delo zagotovi tudi pošteno plačilo.
Doživite pestrost destinacije Koper na prireditvi Koper na dlani V soboto, 12. maja, se bo v Kopru na enem mestu oz. »kot na dlani« predstavila bogata ponudba destinacije Koper, aktualne Evropske destinacije odličnosti.
Popoln za vsak dan. Mercedes-Benz razred V. Vsakdanja pot v šolo in službo, aktivno preživljanje prostega časa ali raziskovanje najljubših kotičkov. Udobje, varnost in prostornost razreda V vas bodo navduševali na vseh poteh.
Izobraževalni portal Dijaški.net upihnil 18 svečk Pred osemnajstimi leti je prvi slovenski izobraževalni portal Dijaški.net začel z zbiranjem šolskega gradiva in objavljanjem srednješolskih informacij.
Kupiti otroku avto: da ali ne? Če nekateri vztrajajo pri stališču, da si bo otrok svoj prvi avto kupil sam, ko bo zanj zaslužil dovolj denarja, bi mu ga drugi kupili takoj ali vsaj pomagali kupiti, če bi le lahko. Zakaj?
Kava VIVA Cafe od zdaj tudi v novi trajnostni skodelici Z uporabo VIVA keramične skodelice skrbimo za čistejše okolje in varčujemo V hitrem življenjskem ritmu je kava postala naša sopotnica tudi na cesti.

Kazalo