Oglasno sporočilo
slice
Prenovljeni DRAJV: večja varnost, večji popust, več ugodnosti
19. november 2015 ob 12:21 Nova aplikacija Zavarovalnice Triglav voznikom odslej omogoča, da z varno vožnjo na letni ravni prihranijo kar do 25 % pri avtomobilskem zavarovanju.
Ste pripravljeni na uvedbo davčnih blagajn?
19. november 2015 ob 11:08 Z novim letom prihajajo davčne blagajne, ki bodo obvezne za vse, ki poslujejo z gotovino. Trgovci bodo morali registrske blagajne posodobiti oziroma zamenjati.
Kako je g. Bean za vedno spremenil svet kung fuja?
17. november 2015 ob 11:17 Tvoj pogled na borilne veščine se bo za zmeraj spremenil, ko boš videl, kaj se zgodi, če se jih učiš na prazen želodec. Tako je – postaneš g. Bean. Neroden in do konca tečen.
Kdo je zmagal, G. Bean ali kata?
10. november 2015 ob 11:39 Ne, Kata ni kakšna dobrodušna prodajalka iz slaščičarne na koncu ulice, čeprav lahko na prazen želodec pomisliš tudi na kaj takega. Kata je poseben sistem gibov pri borilni veščini kung fu.
Zakaj se je zaradi g. Beana vse sesulo?
24. november 2015 ob 22:23 Ko prideš na kungfu trening, pričakuješ okrog sebe same mojstre, drži? Ampak ko si lačen, postaneš največja neroda na svetu. Tako je – postaneš g. Bean, saj si lačen namreč ful drugačen.
Prevzemite brezplačno e-knjigo: Kako zaslužiti na svetovni borzi Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO v kolikor veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, ki vam jih ta trg vsakodnevno omogoča.
Končno brez očal Se spopadate s poslabšanim vidom in bi se radi osvobodili očal? Vas očala ovirajo pri delu in vas leče motijo pri športu? Morda očala pogosto založite in pozabite, kam ste jih pospravili?
Božični sejmi v Avstriji že odpirajo svoja vrata Avstrija slovi po bleščečih božičnih sejmih, ki pritegnejo obiskovalce z vseh koncev Evrope.
Edinstven kos pohištva, ustvarjen s slovenskimi umetniki Belinka je že vrsto let znana po svojih premazih za les, med katerimi najdemo številne barvne odtenke za popestritev domačega okolja.
Kaj se zgodi, ko legenda ostane lačna? Včasih tudi slavni niso povsem pri sebi. Ampak ali si zares želiš postati g. Bean ravno v trenutku, ko moraš biti najbolj neustrašen in fokusiran?

Kazalo