Oglasno sporočilo
slice
Gremo v šolo! Gremo v DZS!
17. avgust 2014 ob 10:55 O presneto, spet se bliža novo šolsko leto! Gremo v DZS! Kakovostni šolski nahrbtnik po super ceni že od 9,90 eur. 30% popusti ob nakupu izbranih šolskih potrebščin in možnost plačila na obroke!
Najhitrejši internet v mestu
5. avgust 2014 ob 15:03 Skupina Telemach, vodilni kabelski ponudnik telekomunikacijskih rešitev v Sloveniji, predstavlja novo akcijsko ponudbo paketov Gold Trojka, ki bodo uporabnikom med drugim prinesle še hitrejši ...
Pustite se popeljati v svet pomena čustvene inteligence v poslovnem svetu
20. avgust 2014 ob 12:32 Včasih je poslovni svet verjel le v moč razuma, IQ je bil vladar sveta. Danes je prav nasprotno, po nekaterih raziskavah naj bi bil za kar 80 % poslovnega uspeha odgovoren EQ.
Spanec je boljši s pravim vzglavnikom
5. avgust 2014 ob 08:28 Ni lepšega, kot da se v vsako novo jutro zbudite sveži, spočiti in polni energije.
GORAN DRAGIĆ: »Hitrost, ki ji ni para!«
3. avgust 2014 ob 15:12 Priljubljen slovenski košarkar Goran Dragić, za katerim je še ena fenomenalna sezona, med drugim slovi tudi kot izjemno hiter igralec.
Garancija na hujšanje! Zveni nemogoče? Najlažja dieta tega poletja za oba je prišla tudi na slovensko tržišče.
Nova doživetja to poletje v Istri Spremljajte gladiatorske borbe in dvoboje srednjeveških vitezov, preizkusite lastne zmožnosti v adrenalinskih parkih, zabavajte se v vodnih parkih ali pa se podajte na romantičen izlet z vlakom!
70 % ljudi je okuženih. Si med njimi? Vas muči kronična utrujenost? Trpite zaradi alergij, oslabljenega imunskega sistema, slabega libida, sprememb razpoloženja, slabe koncentracije, slabe prebave?
Predplačniška Hypo MasterCard kartica Napolni, plačuj in uživaj s predplačniško MasterCard kartico! Predplačniška Hypo MasterCard kartica je mednarodna plačilna kartica , na katero imetnik vnaprej naloži sredstva po potrebi.
Rio mare odkriva pravi italijanski okus Kevin Costner , z oskarjem nagrajeni in svetovno znan igralec, je nov mednarodni obraz Rio Mare , vodilne blagovne znamke na tržišču konzervirane tunine.
3 razlogi, zaradi katerih se boste zaljubili vanj Za prvi vtis dovolj le nekaj sekund. In prav toliko je potrebno, da se zagledate v novi Volkswagen Golf Sportsvan.
Ker vsako pivo ni enako V soboto, 14. junija, se bo pred Gas Station barom v Ljubljani odvijal Ljubljanski Festival piva 2014, ki bo obiskovalcem ponudil več kot sto različnih piv.
Pripravimo vas na življenje v svetu sprememb Prihodnost je jasna - Slovenija potrebuje drugačne vodje in menedžerje in magistrski program Mednarodno poslovanje na DOBA Fakulteti je drugačen.
Uživajte v vožnji, prijaznejši do denarnice in okolja Izberite avtoplin, varno in varčno alternativo bencinu.
Evropa, moja dežela. Se počutite evropsko? 1. maja 2014 bomo zabeležili 10 let od vstopa Slovenije v EU in 25. maja gremo zopet na volitve v Evropski parlament.

Kazalo