Oglasno sporočilo
slice
Nemanja Ćiraković je z vloženimi 250 dolarji zaslužil več kot 1000 dolarjev s trgovanjem na svetovni borzi od doma
1. januar 1970 ob 01:00 Nemanja Ćiraković, vodja prodaje, poleg posla, s katerim se ukvarja, trguje tudi na svetovni borzi preko interneta s svojim prenosnim računalnikom in mobilnim telefonom, kar mu prinaša konstanten ...
Oblikovanje telesa brez telovadbe? Obstaja!
15. julij 2015 ob 10:49 Kurjenje kalorij v mirovanju? Hujšanje brez telovadbe? Takojšnje zmanjšanje apetita? Zdaj je to mogoče!
S sodobno tehnologijo do varnejše vožnje
1. julij 2015 ob 11:11 Vozniki bodo lahko odslej s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije DRAJV, ki temelji na sodobni tehnološki rešitvi, telematiki, izboljšali svojo vožnjo in hkrati prihranili pri avtomobilskem ...
Poskusite nekaj hudo novega na policah Sosedove pekarne!
25. junij 2015 ob 09:32 Sosedova pekarna je prostor, kjer diši po najboljšem. Je mesto, kjer se vedno najde nekaj novega, drugacnega, inovativnega. Je sveže ime za Mercatorjeve oddelke kruha in pekovskega peciva.
Ford Focus se fokusira na zmage
23. junij 2015 ob 15:46 Novi Ford Focus, najbolje prodajani avtomobilski model na svetu, odpira novo poglavje v zgodovini.
Brezskrbno na počitnice! Da bo poletni oddih resnično brez skrbi, ne pozabite na pravočasno sklenitev turističnega zavarovanja! Brezskrbnost za manj kot 3 € Pri Zavarovalnici Tilia
Toyota Auris. Lep, zabaven, zanesljiv. Samozavesten dizajn, dovršena notranjost in popolna predanost varnosti s Toyota Safety Sense varnostnim sistemom. Novi Auris je oblikovno še bolj samozavesten in drzen.
Očesni center Morela okulisti podarja brezplačni predoperativni pregled za lasersko odpravo dioptrije Očesni center Morela okulisti je edini center za operacije laserske odprave dioptrije v širši regiji z elitno mednarodno ameriško akreditacijo fundacije Joint Commission International.
Za pasivne hiše Lumar najvišje subvencije Eko sklada Z Lumarjem je pasivno aktivno V podjetju Lumar so že konec devetdesetih sprejeli odločitev, da želijo graditi najboljše hiše.
Študij Ekonomije in financ, da boste v življenju znali pravilno izbirati Zakaj rast plač ne sme presegati rasti produktivnosti? Zakaj je visok javni dolg dolgoročno nevzdržen? Kako spremembe v organizaciji vplivajo na njeno ekonomsko okolje?
Kvalitetne nizkoenergijske in pasivne hiše iz naravnih materialov JARIS Podjetje JARIS že več kot 10 let deluje na slovenskem tržišču kot kvaliteten izvajalec lesenih skeletnih in lesenih masivnih nizkoenergijskih in pasivnih hiš. Pri gradnji za ustvarjanje prijetnih, ...
Študij, ki daje odgovore na najbolj kompleksna vprašanja na področju trajnostnega razvoja Zavedanje pomembnosti družbeno odgovornega ravnanja in trajnostnega razvoja vedno bolj narašča. Tudi podjetja in druge ustanove vse bolj stremijo k druženo odgovornemu delovanju.
30% žensk po partnerja na splet, prva izbira Slovencev ona-on.com! Ali veste, da se v Sloveniji spozna okrog 20% parov preko spleta? (to je vsak peti par, v ZDA npr.vsak deseti).
Dokazano je, da diploma prinaša pozitivne spremembe Da študij in diploma prinašata napredovanje in višjo plačo ocenjujejo tudi delodajalci tistih, ki so se odločili za študij nekoliko kasneje, ko so že zaposleni.
Študij prava za management za kakovostno in odgovorno upravljanje Pri sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev je treba upoštevati tudi pravne okvire, ki nam jih pri tem postavlja zakonodaja.

Kazalo