Oglasno sporočilo
slice
S Kio mrzlega januarja brezplačno v vročo Avstralijo
18. november 2014 ob 10:25 Teniški grand slam turnir Australian Open sodi med najpomembnejše teniške turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu.
Odstranite dioptrijo z laserjem v ustanovi, kjer pri več kot 10.000 operacijah na očeh ni bilo zapletov
3. november 2014 ob 10:17 Zagrebška Poliklinika Bilić Vision za oftalmologijo in ortopedijo je cilj št. 1 za vse, ki imajo težave z vidom ali ki se želijo rešiti dioptrije s pomočjo laserja.
Tudi vas mika iti na teren?
6. november 2014 ob 11:35 Med vožnjo po mestu si marsikdo zaželi pobegniti stran od prometnih konic in togih mestnih pravil. Če tudi sami razmišljate, da bi zavili s poti, je novi Yeti Outdoor pripravljen.
Darila letos nakupujte na obroke!
16. november 2014 ob 11:52 Obročna kartica kreditna Visa Electron vam pride prav, kadar vas čakajo večji finančni zalogaji.
Večja storilnost za nižjo ceno
13. november 2014 ob 11:55 Vodenje lastnega podjetja ne pomeni le zastavljanja poslovnih ciljev in poti za doseganje le-teh, temveč pomeni tudi izbiro prave opreme, ki bo zaposlenim dobro služila in jim olajšala delo, ...
-25% na VSE v C&A 15. novembra vam v poslovalnicah C&A nudijo 25% popust na prav vse artikle.
Hujšanje s čiščenjem jeter Ste si med martinovanjem privoščili pristno martinovo pojedino in kozarec rujnega?
Vas položnica za telefonijo vsak mesec znova neprijetno preseneti? Ste že mislili, da ste doživeli vse, pa vas iz meseca v mesec, znova in znova, preseneti številka na položnici za telefon? Tovrstna neprijetna presenečenja je zdaj prvič v Sloveniji moč nadzorovati.
Mednarodno poslovanje Mednarodno poslovanje od podjetij zahteva vedno nove načine prilagajanja različnim okoliščinam.
Fatalna v modnem perilu Modrček, zvesti spremljevalec (skoraj) vsake ženske. Oblačilo, ki jo spremlja od jutra pa domala do večera. In ravno zato mora biti še kako popoln v prileganju in udobju.

Kazalo