Oglasno sporočilo
slice
Redna telesna aktivnost, uravnotežena prehrana in odporen imunski sistem
26. januar 2016 ob 08:56 Danes lahko že na vsakem koraku preberemo ali zasledimo nemalo teorij o »zdravem« načinu življenja, žal pa je še vedno bistveno premalo zavedanja, kaj to dejansko pomeni.
Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online
29. januar 2016 ob 14:29 Danes se bolj kot kadarkoli prej spreminjajo zahteve, s katerimi se soočajo tako podjetja kot tudi zaposleni.
Študij za drzne, ambiciozne in odločne
4. februar 2016 ob 10:24 Želite aktivno vplivati na poslovni svet? Nimate težav s sprejemanjem odločitev? Se ne bojite odgovornosti? Obožujete inovacije? Želite ustanoviti in voditi lastno podjetje? Želite voditi ljudi?
Zakaj se zaposleni vse pogosteje odločajo za online študij
31. januar 2016 ob 15:05 Imate tudi vi potrebo in željo po izobraževanju? Veste, da vam bo diploma prinesla pozitivne spremembe v življenju? A takoj za tem se vprašate: Kako naj poleg vseh obveznosti še študiram?
Dežela, ki vabi 365 dni v letu
24. januar 2016 ob 16:13 Avstrija je dežela naravnih l epot, bogate kulturne dediščine, kulinaričnih do brot in prijaznih gostiteljev. Je dežela, ki nudi nešteto možnosti za aktiven oddih in razvajanje skozi celo leto.
Študij, prepleten s poslovno prakso Ko se odločate za študij, zagotovo razmišljate tudi o možnostih zaposlitve po diplomi. Med podobnimi fakultetami bo prva izbira zagotovo tista, ki vam bo že med študijem odprla vrata v poslovni svet.
Naj te v posteljo ne položi viroza Se je tudi tebi to zgodilo? Dva meseca fitnes trikrat na teden, postava že izklesana, forma na vrhuncu, potem pa … huda viroza in ležanje v postelji? Naj bo to zadnjič!
Vsak mesec 100 EUR na SPAR plus kartico! Spar Slovenija letos praznuje že 25 let od odprtja prve trgovine v Sloveniji in odločili so se, da bodo ta jubilej praznovali skupaj s svojimi kupci.
Vznemirljivi zimski užitki po meri zmagovalcev. Imate med vsemi letnimi časi tudi vi najraje prav zimo? Že težko pričakujete zimske radosti, otroško igro in smeh sredi zasneženih poljan ter drzne spuste po zahtevnih strminah?
Z Amisom si v novem letu privoščite več fleksibilnosti! Amis, najbolje ocenjeni ponudnik internetnih storitev v Sloveniji, uporabnike razveseljuje s posebno praznično ponudbo paketov Amis Flex .
Zaslužite s cenami delnic Googla z brezplačnimi 50 evri Kljub izzivom, s katerimi se projekti Alphabet-a (nekdanjega Google-a) srečujejo, imajo vsi nekaj skupnega - velik potencial.
Popolna davčna blagajna s kakovostno strojno opremo za vsak podjetniški žep Odštevamo zadnje dni leta, ki minevajo v znamenju zaključnih priprav trgovcev na uvedbo davčnih blagajn.
Obiščite spletno stran www.silux.si in privoščite svojemu jeklenemu konjičku avtodele vrhunske kakovosti Nekateri vozniki upravičeno svoj avtomobil uvrščajo med družinske člane, saj je zanj potrebno skrbeti vsak dan v letu.
Poglejte, kako lahko zaslužite na cenah delnic Yahoo-ja z brezplačnimi 50 evri Zadnjih nekaj let je bilo zelo turbulentnih za Yahoo.
Vozniki mečejo denar skozi okno Avtoplin je varen, čist, potrošniku dostopen, prijazen do motorja, pa tudi za polovico cenejši kot bencin ali dizel. Vložek za predelavoavta se večini voznikov povrne manj kot v letu dni.

Kazalo