Oglasno sporočilo
slice
Paket Mobitel Penzion 300 plus s podvojenimi količinami enot za zmeraj
12. oktober 2014 ob 09:44 Nova jesenska ponudba Telekoma Slovenije prinaša številne ugodnosti, ki bodo razveselile starejše nad 60 let in tiste, ki so upokojeni.
Fatalna v modnem perilu
19. oktober 2014 ob 08:31 Modrček, zvesti spremljevalec (skoraj) vsake ženske. Oblačilo, ki jo spremlja od jutra pa domala do večera. In ravno zato mora biti še kako popoln v prileganju in udobju.
Resnica o neverjetnem organu!
28. september 2014 ob 15:12 Jetra so naš največji notranji organ, odgovoren za približno 500 telesnih funkcij. Ta vitalen organ presnavlja skoraj vse kar pojemo, vdihujemo ali absorbiramo skozi kožo.
Naredite poslovanje izjemno
22. september 2014 ob 14:40 Živimo v izjemnih časih, ko so običajni načini dela in upravljanja pod vprašajem. Nekatera podjetja se stežka prilagajajo, druga iščejo nove priložnosti za rast ter spreminjajo pravila trga.
Za učinkovito ogrevanje je bistven sistem ogrevanja
22. september 2014 ob 13:02 Izbira energenta za ogrevanje postaja vedno pomembnejša odločitev v vsakem gospodinjstvu. Cene energentov se namreč višajo, hkrati pa se zvišujejo tudi prispevki in davki na energijo.
Zavarovanje G24 že za 67,19 EUR letno! Zavarovalnica Generali je pod blagovno znamko G24 oblikovala posebno ponudbo izjemno ugodnih paketov avtomobilskih zavarovanj, ki jih lahko povsem enostavno in samostojno sklenete prek spletne ...
Vas skrbi izpadanje las? Recite STOP izpadanju las! DERMALUXEHAIR – trenutno najnaprednejša linija izdelkov za reševanje problema izpadanja las.
Učenje angleščine za otroke Učenje angleščine za otroke poteka enako kot učenje maternega jezika – s pomočjo pravljic, glasbe, gibanja in iger. Ena najuspešnejših metod poučevanja otrok se imenuje popolni telesni odziv.
70 % ljudi je okuženih. Si med njimi? Vas muči kronična utrujenost? Trpite zaradi alergij, oslabljenega imunskega sistema, slabega libida, sprememb razpoloženja, slabe koncentracije, slabe prebave?
Prihodnost pripada izobraženim Naredite nekaj zase in se pridružite našim 1.500 e-študentom. Odlikujejo nas e-študij za odrasle z mednarodno akreditacijo in podporo sedem dni v tednu.
Iščeš prvo službo? Žur z razlogom objavlja nova delovna mesta Več kot 15.000 mladih je 30.8., na zadnjo počitniško soboto, v ljubljanskem parku Tivoli naredilo #dobermuv na že 13. Žuru z razlogom.
Kaj imata skupnega angleščina in košarka? Navijaški košarkarski duh je ponovno prevzel Slovence. Kljub temu, da prvenstvo tokrat poteka v Španiji, bo glavni jezik komunikacije vendarle angleščina.
S Hypo ekipo v London Na slovenski trg smo v Hypu ob kvalifikacijah za EURO 2016 poslali novo nagradno igro, »S Hypo ekipo v London«, spremljajo pa jo privlačne "nogometne storitve".
Španščina in košarkarsko prvenstvo Vamos a Espa ñ a (Gremo v Španijo) Med svetovnim košarkarskim prvenstvom v Španiji bomo vneto stiskali pesti za našo ekipo.
Zgodnja jesen v Istri Poletni vrvež je potihnil, morje je še toplo in prijetno za kopanje ter potapljanje in zdaj lahko najdete osamljeno plažo za dva.

Kazalo