Oglasno sporočilo
slice
Skrb delodajalca za zdravje zaposlenih v slovenskih občinah bližje slabemu kot zelo dobremu
30. november 2016 ob 14:57 Promocija zdravja v delovnem okolju in s tem povezana skrb za zdravje in dobro počutje zaposlenih je izjemno pomembna – toda slednji vidik »izgubi« bistveni smisel, če delodajalci izvajajo ...
Formadoma, raj za ljubitelje lepih domov
30. november 2016 ob 13:03 Na koncu senčne pasaže v stari Ljubljani obiskovalca preseneti vabljiva vitrina trgovine z dodatki za dom Formadoma , kjer kraljujejo slovenske in skandinavsko obarvane blagovne znamke.
Zimska doživetja v Avstriji
23. november 2016 ob 16:24 Družine, smučarski zanesenjaki in privrženci adrenalinskih zimskih doživetij – pozor! Iščete ideje za zimske počitnice?
Hrček hitrejši od mačke in psa
16. november 2016 ob 16:35 Kakšna je vožnja po meri ljudi, vemo. Kako pa poskrbeti za naše ljubljenčke, da bo pot zanje čim bolj prijetna? V našem članku boste izvedeli tudi
V Kurzschluss prihaja Joris Voorn
15. november 2016 ob 10:24 Zgodnji znaki veselega decembra so že na vidiku. V Kurzschluss prihaja povratnik Joris Voorn . Nizozemski glasbeni producent in DJ se v Ljubljano vrača že tretje leto zapored.
Prevzemite brezplačno e-knjigo: Kako zaslužiti na svetovni borzi Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO v kolikor veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, ki vam jih ta trg vsakodnevno omogoča.
Vas že mikajo bele strmine? Zima je pred vrati! Zadnji čas je, da pobrišete prah s smučarske opreme in začnete načrtovati vaše letošnje snežne podvige.
Pietro Barilla: » Dajmo ljudem hrano, ki bi jo dali svojim otrokom.« Pri podjetju Barilla sledijo jasnemu poslanstvu, zaobjetem v stavku “Dajmo ljudem hrano, ki bi jo dali svojim otrokom”.
Clintonova ali Trump? Kdor napove zmagovalca lahko zasluži! V torek, 8. novembra 2016, bodo volitve za predsednika Združenih držav Amerike.
V Ljubljani deluje eden najboljših zdravilcev na svetu "Nisem čudodelnik in ne obljubljam čudežev, sem le opora in pomoč pri zdravljenju različnih bolezni" pravi svetovno znani ruski zdravilec Maksim Osipov
Koliko je v resnici drog in alkohola na slovenskih cestah? Sodelujte v anonimni vseslovenski anketi, ki bo odstrnila kos zavese o dejanski uporabi drog, alkohola in psihoaktivnih snovi med vožnjo motornega vozila.
Piščancem prijazna reja, v zadovoljstvo vseh Perutnina Ptuj je prva v Sloveniji vpeljala napreden standard piščancem prijazne reje. Meso iz nove reje je na voljo v liniji Natur Premium.
Želite imeti več denarja pa ne veste kako? Imamo rešitev! To pomeni, da ste ambiciozni in razmišljate o svoji prihodnosti. Obstaja način, kako zaslužiti znaten denar brez osemurnega delovnika in 20 let napornega dela. Kako? Enostavno.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in trgujte z delnicami Audija Od februarja letos, so delnice Volkswagna (v katerem je tudi Audi), zrasle za približno 24%, v glavnem zaradi prepričanja, da si bo podjetje končno povrnilo svoj stari ugled, ki je bil v letu 2015 ...
Navade, ki ohranjajo spomin aktiven in vitalen Kolikokrat se vaša razmišljanja končajo s stavkom »Če bi se prej spomnil/a …« in kako vsakdanji vam je odgovor»Pozabil/a sem.«?

Kazalo