Oglasno sporočilo
slice
Festival etno glasbe Okarina z najmočnejšim programom doslej
26. julij 2017 ob 09:10 Letošnji program že 27. edicije Festivala Okarina na Bledu bo resnično bogat … med 11 koncerti velja še posebej izpostaviti nastop ikon, institucije afriške glasbe – banda Orchestra Baobab, pa ...
Vse različne, vse odlične
23. julij 2017 ob 12:43 Svet paprik je izredno pester, še posebej če k njim štejemo tudi feferone.
Je telefon danes statusni simbol?
24. julij 2017 ob 09:27 Moški morda ne uporabljajo telefonov tako pogosto kot ženske, kljub temu pa si ne predstavljajo dopusta brez svojega telefona. Prav slednji je namreč moški statusni simbol.
Best buy award: Kupci potrdili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno lastnih blagovnih znamk Lidla Slovenije
20. julij 2017 ob 13:28 Lidl Slovenija je v okviru neodvisnih tržnih raziskav za Best Buy Award 2017/2018, ki jih izvaja ugledna züriška organizacija ICERITAS, prejel osem priznanj Best Buy Award za najboljše razmerje med ...
Predstavitev gibanja DRUGA PRILOŽNOST, TVOJA PRIHODNOST
13. julij 2017 ob 14:38 Predstavitev gibanja DRUGA PRILOŽNOST, TVOJA PRIHODNOST Bojan Požar, novinar in lastnik spletnega portala Požareport, je na današnji tiskovni konferenci predstavil ustanovitev gibanja Druga ...
Če bi pred sedmimi leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Poskrbite za zdravo življenje otrok in mladih (tudi) med počitnicami Konec julija in v začetku avgusta se bodo številne družine udeležile Tabora družin 2017, ki že nekaj let uspešno poteka pod okriljem Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov.
Če bi pred sedmimi leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Za poletne jedi izberite okusno zelenjavo avtohtonih sort Na Sparovih policah vas vsak dan čakajo sveži plodovi avtohtonih sort SPAR Kot nekoč : paradižnik val, paprika botinska rumena in krompir kifeljčar kresnik.
To poletje pakirajte še pametneje Podatki kažejo, da pametni telefoni postajajo najbolj pomemben kos vsake poletne prtljage. 94 odstotkov uporabnikov v Evropi fotografira s svojimi pametnimi telefoni.
Šokantno: Vsaka druga Slovenka trpi zaradi krčnih žil. Ukrepajte danes! Imate težave s krčnimi žilami? Vas je sram ob pogledu na vaše noge?Niste edini! Ste vedeli, da ta boleča težava povzroča nevšečnosti skoraj vsaki drugi Slovenki (pa tudi moški niso izključeni)?
Markantni zdravilec Maksim Osipov julija ponovno v Ljubljani »VEČINI LAHKO POMAGAM DO DELNE ALI POPOLNE OZDRAVITVE.« To so besede priznanega terapevta Maksima Osipova, prejemnika diplome za najboljšega zdravilca v Rusiji, ki se uvršča med deset najboljših ...
S črnilom in zlatom Srednji vek ni mračno in prazno obdobje človeške zgodovine, kot se pogosto prikazuje. Seveda je bilo polno prepovedi in nasilja, hkrati pa je prineslo tudi veliko odkritij in čudovitih stvaritev.
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Štiri ideje za popoln poletni dan Bi se potopili do ostankov rimske obmorske vile? Ali vas mika spust v rudnik živega srebra. Če pa raje ostanete na površju, vam predlagamo sprehod po solinah ali okolici Bohinja.

Kazalo