Oglasno sporočilo
slice
Preprosto do nižjega računa za električno energijo
25. november 2014 ob 11:47 Velik del družinskega proračuna lahko prihranite z nižjo porabo elektrike, vendar morate v svoj vsakdanjik vnesti nekaj manjših sprememb.
S Kio mrzlega januarja brezplačno v vročo Avstralijo
18. november 2014 ob 10:25 Teniški grand slam turnir Australian Open sodi med najpomembnejše teniške turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu.
Tudi vas mika iti na teren?
6. november 2014 ob 11:35 Med vožnjo po mestu si marsikdo zaželi pobegniti stran od prometnih konic in togih mestnih pravil. Če tudi sami razmišljate, da bi zavili s poti, je novi Yeti Outdoor pripravljen.
Darila letos nakupujte na obroke!
16. november 2014 ob 11:52 Obročna kartica kreditna Visa Electron vam pride prav, kadar vas čakajo večji finančni zalogaji.
Večja storilnost za nižjo ceno
13. november 2014 ob 11:55 Vodenje lastnega podjetja ne pomeni le zastavljanja poslovnih ciljev in poti za doseganje le-teh, temveč pomeni tudi izbiro prave opreme, ki bo zaposlenim dobro služila in jim olajšala delo, ...
-25% na VSE v C&A 15. novembra vam v poslovalnicah C&A nudijo 25% popust na prav vse artikle.
Hujšanje s čiščenjem jeter Ste si med martinovanjem privoščili pristno martinovo pojedino in kozarec rujnega?
Odstranite dioptrijo z laserjem v ustanovi, kjer pri več kot 10.000 operacijah na očeh ni bilo zapletov Zagrebška Poliklinika Bilić Vision za oftalmologijo in ortopedijo je cilj št. 1 za vse, ki imajo težave z vidom ali ki se želijo rešiti dioptrije s pomočjo laserja.
Vas položnica za telefonijo vsak mesec znova neprijetno preseneti? Ste že mislili, da ste doživeli vse, pa vas iz meseca v mesec, znova in znova, preseneti številka na položnici za telefon? Tovrstna neprijetna presenečenja je zdaj prvič v Sloveniji moč nadzorovati.

Kazalo