Oglasno sporočilo
slice
Avto za ceno kolesa
22. september 2016 ob 12:03 Sliši se preprosto – in točno tako tudi je! V garažo lahko za ceno kolesa na mesec parkirate nov avto. Brez skritih pasti v drobnem tisku. Pomislite: potrebujete nov avto. Varen, sodoben, lep.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in pričnite s trgovanjem z delnicami Mercedesa
27. september 2016 ob 15:47 Dieter Zetsche, predsednik odbora direktorjev podjetja Daimler AG (v katerem je tudi Mercedes), je izjavil, da podjetje vstopa v drugo polovico leta 2016 z rekordno prodajo.
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte z delnicami BMW
20. september 2016 ob 15:35 Skupina BMW ostaja eden izmed najboljših proizvajalcev avtomobilov na svetu, do leta 2019 pa v povprečju pričakujejo 2,27-odstotno letno rast prodaje.
Učinkovito upravljanje z energijo
18. september 2016 ob 12:26 Učinkovita raba energije je danes ključna tema tako na področjih trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti kot na področju stroškovne učinkovitosti.
Avstrija vabi!
14. september 2016 ob 12:33 Avstrija je dežela naravnih lepot, bogate kulturne dediščine, kulinaričnih dobrot in prijaznih gostiteljev. Je dežela, ki nudi nešteto možnosti za aktiven oddih in razvajanje skozi celo leto.
Pridobite si brezplačnih 50 EUR in trgujte z delnicami Burberry-ja Cena delnice popularne britanske modne hiše Burberry je od začetka leta 2016 zrasla za 26%. Po besedah izvršnega direktorja, Marca Gobettija, Burberry čaka še svetlejša prihodnost.
Kaj imajo skupnega Jernej Damjan, Ana Božič in Marko Bandelli? Jernej Damjan je smučarski skakalec, dobitnik več medalj. Ana Božič je mlada mamica, podjetnica, umetnica. Marko Bandelli je župan in podjetnik. Kaj imajo torej skupnega?
Izberite udobje – izberite vinilne talne obloge Med najbolj priljubljene kot tudi pogosto uporabljene talne obloge zagotovo sodita parket in laminat.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in trgujte s cenami delnic Apple-a Odkar so se pojavile govorice o novem modelu telefona “iPhone 7”, so cene delnic Apple-a zrasle za približno 19%.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in začnite s trgovanjem z delnicami Mercedesa Dieter Zetsche, predsednik odbora direktorjev podjetja Daimler AG (v katerem je tudi Mercedes), je izjavil, da podjetje vstopa v drugo polovico leta 2016 z rekordno prodajo in isto se pričakuje za ...
Uspešen manager ima vedno dovolj izzivov Vsaka organizacija je živ organizem, ki se stalno spreminja, kakor se spreminja tudi okolje, v katerem organizacija deluje.
Zagotovite varna in zdrava delovna mesta Slovenski delodajalci so letos prijavili več tisoč nezgod na delovnem mestu.
Na izi čez mesec – vaši porabi prilagojen paket Ponudnik telekomunikacijskih storitev izimobil predstavlja cenovno privlačen paket brez vezave izimesec – z njim boste za nizko ceno zakupili ugoden paket enot, prilagojen vašim potrebam.
Naj vas bolniška odsotnost ne udari po žepu Od časa do časa je lepo ostati doma, a ob bolezni ali poškodbi si verjetno želite čim hitreje okrevati. Med drugim zato, ker je zaradi odsotnosti z dela nižji tudi mesečni dohodek.
Edina ptica, ki vam da priložnost, da zaslužite denar Kot si lahko predstavljate, to je Twitter, najbolj znana ptica na svetu, katere cena delnice se je od februarja letos pa vse do danes povečala za neverjetnih 43%.

Kazalo