Oglasno sporočilo
slice
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte z delnicami Mercedesa na svetovni borzi
21. februar 2017 ob 16:13 Znamka Mercedes in njegova vozila so še naprej glavni generator prihodkov podjetja Daimler AG.
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte s cenami delnic BMW-ja
14. februar 2017 ob 15:36 Skupina BMW je avtomobilski gigant iz Munchena, osnovan davnega leta 1916. V zadnjih 6 mesecih je cena delnic BMW-ja zrasla za 12,38%.
Raziskava “Zmenki & Spoznavanje med Slovenci 2017”
13. februar 2017 ob 09:48 Splet postaja osrednji kanal spoznavanja samskih Intervju: Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com
Lidlu Slovenija priznanje Top Employer za odličnost kadrovskih praks
8. februar 2017 ob 15:38 Mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute je Lidlu Slovenija za odlične kadrovske prakse in razvojne programe za zaposlene ter za skrb za pozitivno in prijetno delovno okolje podelila ...
Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online
8. februar 2017 ob 08:28 Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online Lahko ste Nobelov nagrajenec, a če nimate ustreznega dokazila o formalni izobrazbi, nimate nobenih pogojev, da bi zasedli ...
Nova zgodovina svetovnih borz je napisana! + Brezplačni priročnik za trgovanje na borzi Od februarja prejšnjega leta, je indeks Dow Jones zrasel za 20.92%, prejšnjo nedeljo je dosegel svoj zgodovinski maksimum , prebil je mejo 20.000 točke.
V Ljubljani deluje eden najboljših zdravilcev na svetu "Nisem čudodelnik in ne obljubljam čudežev, sem le opora in pomoč pri zdravljenju različnih bolezni" pravi svetovno znani ruski zdravilec Maksim Osipov
Avstrija - dežela, ki vabi 365 dni v letu Avstrija je dežela naravnih lepot, bogate kulturne dediščine, kulinaričnih dobrot in prijaznih gostiteljev. Je dežela, ki nudi nešteto možnosti za aktiven oddih in razvajanje skozi celo leto.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in začnite trgovati z delnicami Mercedesa V zadnjih šestih mesecih, natančneje od 1. avgusta 2016 do 30. januarja 2017, so delnice Daimlerja (pod njihovo okrilje spada tudi Mercede-Benz) porastle za 14,65 %.
Pustne aktivnosti za vso družino Pust letos pade na zimske počitnice, ko si pregovorno sredi mrzle zime polnimo baterije. V Termah Ptuj vemo, kako to storiti na zabaven način! Pustni čas je čas norčavosti.
Brezplačna e-knjiga za vse bralce: Kako trgovati z zlatom? Ena najmodernejših oblik poslovanja danes - trgovanje s ceno zlata (s tako imenovanimi CFD-ji zlata) na svetovni borzi preko interneta.
Neverjetna preobrazba – izgubila je 4 konfekcijske številke brez telovadbe! Osemintridesetletna Anja iz Ljubljane se nam je zaupala o svoji neverjetni preobrazbi telesa povsem brez telovadbe!
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte z delnicami Alibabe od doma Od začetka prejšnjega leta, do oktobra lani, je cena delnic Alibabe zrasla za več kor 30%.
Našo super hrano lahko prepoznamo po zaščitnem znaku »izbrana kakovost – Slovenija« Naša super hrana je tu, pred našimi vrati, a doslej smo jo v kopici ponudbe na trgovskih policah težko opazili in prepoznali.
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte s cenami delnic BMW-ja Skupina BMW je avtomobilski gigant iz Münchna, osnovan davnega leta 1916. V zadnjih 6 mesecih, natančneje od 1. avgusta do 9. januarja, je cena delnic BMW-ja zrasla za 15,62%.

Kazalo