Oglasno sporočilo
slice
Naj vas bolniška odsotnost ne udari po žepu
24. avgust 2016 ob 12:04 Od časa do časa je lepo ostati doma, a ob bolezni ali poškodbi si verjetno želite čim hitreje okrevati. Med drugim zato, ker je zaradi odsotnosti z dela nižji tudi mesečni dohodek.
Kje je doma Zlatorog?
21. avgust 2016 ob 15:56 Korenine mita o Zlatorogu segajo v evropsko gorsko pradavnino in Slovencem, po besedah Dušice Kunaver, cenjeni zbirateljici ljudskega in etnološkega gradiva, Zlatorog predstavlja, poleg Triglava, ...
Ali (že) znamo trajnostno upravljati z vodnimi viri?
16. avgust 2016 ob 11:07 Voda kot ključna sestavina večine ekosistemov omogoča delovanje in razvoj vodnih virov.
Na izi čez mesec – vaši porabi prilagojen paket
25. avgust 2016 ob 12:29 Ponudnik telekomunikacijskih storitev izimobil predstavlja cenovno privlačen paket brez vezave izimesec – z njim boste za nizko ceno zakupili ugoden paket enot, prilagojen vašim potrebam.
Edina ptica, ki vam da priložnost, da zaslužite denar
23. avgust 2016 ob 16:18 Kot si lahko predstavljate, to je Twitter, najbolj znana ptica na svetu, katere cena delnice se je od februarja letos pa vse do danes povečala za neverjetnih 43%.
Nezaključen študij na fakulteti? Čas je za spremembo. Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet v sorodnem programu? Pa ste zaradi različnih osebnih in poslovnih razlogov študij prekinili?
Zaslužite na delnicah Ferrarija s pomočjo podarjenih 50 EUR na vašem trgovalnem računu Cena delnic avtomobilske znamke super športnih vozil Ferrari S.p.A. je od februarja letos pa vse do danes narasla za 50%. Trenutno se kotira z njihovimi delnicami z vrednostjo malo pod 48 USD.
Prevzemite brezplačno e-knjigo: Kako zaslužiti na svetovni borzi Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO v kolikor veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, ki vam jih ta trg vsakodnevno omogoča.
Varna ali zdrava hrana? V našem vsakdanjem življenju se pogosto srečujemo s pojmoma varne in zdrave hrane. Toda pogosto tudi zamenjujemo ali enačimo njun pomen. Varna hrana ni nujno zdrava in zdrava hrana ni nujno varna.
Svoboda danes: vprašanje ali odgovor? Svoboda je odgovor na vsa naša vprašanja in težave. Podložniki postkapitalizmov smo na neki način že svobodni. Družbeno smo svobodni.
Amazonovi droni: Prihodnost in priložnost za zaslužek Amazon je sklenil sodelovanje z vlado Velike Britanije glede projekta testiranja dronov za dostavo paketov.
Sanjska kuhinja. Pravljična cena. Ustvarjajte v barvitem in sproščenem okolju Kuhinja je bila že od nekdaj središče doma, prostor, v katerem se je zbrala vsa družina in uživala v pripravljenih jedeh, nedeljskih kosilih, praznovanjih rojstnih dni ali drugih priložnostih, ki so ...
Kakšen bi bil vaš dragi z drugo? »Le kakšne bi bile naše žene in dekleta, če bi živele z enim od naših prijateljev? Ali bi poslušale isto glasbo kot z nami?
Facebook služi na vas! Zaslužite tudi vi na njemu Tekom prejšnjega leta je Facebook na nas zaslužil neverjetnih 1,56 milijarde dolarjev, medtem, ko je cena njegovih delnic porasla za kar 36%.
Namenite za specialista veliko časa in denarja? Ni nujno tako. Če želite svojo zdravstveno težavo rešiti hitro, je samoplačništvo pogosto lahko edina izbira – toda le, če za svojo finančno in zdravstveno varnost ne poskrbite, še preden potrebujete zdravnika.

Kazalo