Oglasno sporočilo
slice
Sedaj je čas za trgovanje z delnicami! + Koledar in vodič za trgovanje
25. april 2017 ob 15:45 Tekom tega in naslednjega tedna se pričakujejo objave poročil o zaslužkih skoraj vseh največjih svetovnih podjetij, kar bo zagotovo vplivalo na ceno njihovih delnic in ustvarilo odlične priložnosti ...
Njegove »zlate« roke so me pospremile na pot samozdravljenja
23. april 2017 ob 13:03 SKRITI VZROKI ZA SLABO POČUTJE IN ČUDEŽNI PREPOROD »Počutim se, kakor da bi se prebudila iz nočne more,« so bile besede ene od obiskovalk terapij priznanega ruskega zdravilca Maksima Osipova.
Prihodnost narekuje digitalne načine plačevanja
12. april 2017 ob 14:30 Trendi v razvoju digitalnega plačevanja kažejo usmeritev v razvoj in krepitev digitalne platforme, ki potrošnikom omogoča hitro, enostavno in varno plačevanje.
Nova zgodovina svetovnih borz je napisana! + Brezplačni priročnik za trgovanje na borzi
18. april 2017 ob 15:52 Od začetka leta do danes, je indeks Dow Jones zrasel za 4,5%, prejšnji mesec pa je dosegel svoj zgodovinski maksimum , prebil je mejo 21.000 točke.
Posadimo avtohtone sorte za okusno domačo zelenjavo
18. april 2017 ob 14:41 Aprila postane v zelenjavnem vrtu živahno. V dovolj ogreto zemljo že lahko sadimo zgodnji krompir, s paradižnikom in paprikami pa počakamo do konca meseca ali prve polovice maja.
Markantni zdravilec Maksim Osipov to pomlad ponovno v Sloveniji »VEČINI LAHKO POMAGAM DO DELNE ALI POPOLNE OZDRAVITVE.« To so besede priznanega terapevta Maksima Osipova, prejemnika diplome za najboljšega zdravilca v Rusiji, ki se uvršča med deset najboljših ...
Nova zgodovina svetovnih borz je napisana! + Brezplačni priročnik za trgovanje na borzi Od začetka leta do danes, je indeks Dow Jones zrasel za 4,5%, prejšnji mesec pa je dosegel svoj zgodovinski maksimum , prebil je mejo 21.000 točke.
Glasovanje za najboljše evropske projekte v regiji Slovenija zaključuje programsko obdobje 2007–2013 kot ena najuspešnejših držav članic EU, saj smo uresničili več kot 5700 projektov, ki so Sloveniji prinesle mnoge uspešne zgode, številnim ljudem pa ...
Britanija je krenila na pot neodvisnosti! Kaj se bo zgodilo s funtom? + Brezplačni priročnik za trgovanje na borzi 23.junija 2016 je Velika Britanija glasovala na referndumu, ali želi izstopiti, ali ostati v Evropski Uniji.
Motoristi naj ne podcenjujejo voznih razmer in ne precenjujejo svojih vozniških sposobnosti Začenja se nacionalna akcija za večjo varnost motoristov. V sodelovanju s policijo in direkcijo za infrastrukturo jo vodi agencija za varnost prometa.
"Zlate" roke ruskega zdravilca Ruski zdravilec Maksim Osipov, katerega uvrščajo med deset najboljših zdravilcev na svetu, svojim pacientov pomaga z energijo in dotikom, za katerega mnogi trdijo, da je čudežen.
Pomladni gotovinski in stanovanjski krediti Zdaj je čas, ko bo ponovno vse vzcvetelo in bodo dnevi daljši, toplejši ter ravno pravšnji za nove začetke. Začnite jih brez denarnih skrbi! SKB je pripravila pomladno ponudbo gotovinskih
Ni potrebo več ‘rudariti Bitcoine’, sedaj lahko trgujete z njihovo ceno na finančnem trgu Eden od najbolj znanih crypro valut, Bitcoin, je nastal 31. oktobra leta 2008.
Posadimo slovenske sorte vrtnin 29. marca v trgovine Spar in Interspar po vsej Sloveniji prihaja ponudba sadik izbranih slovenskih avtohtonih in udomačenih sort vrtnin , vzgojenih v Sloveniji.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in trgujte z delnicami Ferrarija na svetovni borzi Konec leta 2015 je Ferrari vstopil na borzo v New Yorku, delnica podjetja pa je samo v zadnjem letu zrasla za neverjetnih 55%.

Kazalo