Oglasno sporočilo
slice
Za učinkovito ogrevanje je bistven sistem ogrevanja
Odločite se za sistem ogrevanja na zemeljski plin in prihranite tudi do 20.000 EUR v dobi obratovanja., 18. september 2014 ob 13:02 Izbira energenta za ogrevanje postaja vedno pomembnejša odločitev v vsakem gospodinjstvu. Cene energentov se namreč višajo, hkrati pa se zvišujejo tudi prispevki in davki na energijo.
Naredite poslovanje izjemno
14. september 2014 ob 12:41 Dosezite še več in s Canonom ponesite sebe, svojo kariero in svoje poslovanje dlje kot kdajkoli. Živimo v izjemnih časih, ko so običajni načini dela in upravljanja pod vprašajem.
Vas skrbi izpadanje las?
17. september 2014 ob 08:57 Recite STOP izpadanju las! DERMALUXEHAIR – trenutno najnaprednejša linija izdelkov za reševanje problema izpadanja las.
Zavarovanje G24 že za 67,19 EUR letno!
18. september 2014 ob 12:40 Zavarovalnica Generali je pod blagovno znamko G24 oblikovala posebno ponudbo izjemno ugodnih paketov avtomobilskih zavarovanj, ki jih lahko povsem enostavno in samostojno sklenete prek spletne ...
Učenje angleščine za otroke
16. september 2014 ob 08:48 Učenje angleščine za otroke poteka enako kot učenje maternega jezika – s pomočjo pravljic, glasbe, gibanja in iger. Ena najuspešnejših metod poučevanja otrok se imenuje popolni telesni odziv.
70 % ljudi je okuženih. Si med njimi? Vas muči kronična utrujenost? Trpite zaradi alergij, oslabljenega imunskega sistema, slabega libida, sprememb razpoloženja, slabe koncentracije, slabe prebave?
Prihodnost pripada izobraženim Naredite nekaj zase in se pridružite našim 1.500 e-študentom. Odlikujejo nas e-študij za odrasle z mednarodno akreditacijo in podporo sedem dni v tednu.
Iščeš prvo službo? Žur z razlogom objavlja nova delovna mesta Več kot 15.000 mladih je 30.8., na zadnjo počitniško soboto, v ljubljanskem parku Tivoli naredilo #dobermuv na že 13. Žuru z razlogom.
Kaj imata skupnega angleščina in košarka? Navijaški košarkarski duh je ponovno prevzel Slovence. Kljub temu, da prvenstvo tokrat poteka v Španiji, bo glavni jezik komunikacije vendarle angleščina.
S Hypo ekipo v London Na slovenski trg smo v Hypu ob kvalifikacijah za EURO 2016 poslali novo nagradno igro, »S Hypo ekipo v London«, spremljajo pa jo privlačne "nogometne storitve".
Španščina in košarkarsko prvenstvo Vamos a Espa ñ a (Gremo v Španijo) Med svetovnim košarkarskim prvenstvom v Španiji bomo vneto stiskali pesti za našo ekipo.
Zgodnja jesen v Istri Poletni vrvež je potihnil, morje je še toplo in prijetno za kopanje ter potapljanje in zdaj lahko najdete osamljeno plažo za dva.
Pustite se popeljati v svet pomena čustvene inteligence v poslovnem svetu Včasih je poslovni svet verjel le v moč razuma, IQ je bil vladar sveta. Danes je prav nasprotno, po nekaterih raziskavah naj bi bil za kar 80 % poslovnega uspeha odgovoren EQ.
Gremo v šolo! Gremo v DZS! O presneto, spet se bliža novo šolsko leto! Gremo v DZS! Kakovostni šolski nahrbtnik po super ceni že od 9,90 eur. 30% popusti ob nakupu izbranih šolskih potrebščin in možnost plačila na obroke!
Najhitrejši internet v mestu Skupina Telemach, vodilni kabelski ponudnik telekomunikacijskih rešitev v Sloveniji, predstavlja novo akcijsko ponudbo paketov Gold Trojka, ki bodo uporabnikom med drugim prinesle še hitrejši ...

Kazalo