Oglasno sporočilo
slice
70 % ljudi je okuženih. Si med njimi?
23. februar 2015 ob 10:03 Vas muči kronična utrujenost? Trpite zaradi alergij, oslabljenega imunskega sistema, slabega libida, sprememb razpoloženja, slabe koncentracije, slabe prebave?
Naroči svojo brezstično kartico z motivom in prispevaj 1 evro!
17. marec 2015 ob 11:24 Od vsake naročene brezstične kartice z motivom bomo 1 evro prispevali v sklad za nakup nove, že druge, CTG naprave za ljubljansko porodnišnico.
Povečajte produktivnost na delovnem mestu z zelenim čajem
15. marec 2015 ob 10:02 Štirje razlogi, zakaj je zeleni čaj prava izbira, ko vam pade koncentracija na delovnem mestu. 1.
Dan brez dobrega ležišča je slab dan
11. marec 2015 ob 12:09 Ste kdaj pomislili, da bi šli na maraton v pošvedranih čevljih ali v hribe v neustreznih natikačih? Verjetno ne.
Kaj imata skupnega Berlin in Stockholm?
9. marec 2015 ob 16:45 Ne veliko, boste dejali. Toda ravno zaradi tega je lahko obisk nemške ali švedske prestolnice čisto svojstveno doživetje. Sicer pa jima je skupno to, da lahko zdaj tja poletite z Adrio Airways.
Letalska družba Turkish Airlines leti na 261 destinacij v kar 108 državah po svetu. Že v kratkem pa boste več rednih linij deležni tudi slovenski potniki! S koncem marca bo družba Turkish Airlines povečala število frekvenc z odhodom iz ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika in sedanjim sedmim letom v ponedeljek, četrtek in nedeljo dodala še enega.
Za MINI razvade in MAKSI potrebe Bogato opremljeni družinski modeli Volkswagen Family nudijo prostor za vse, kar lahko prinese razgibano družinsko življenje. Vsakdo ima nekaj, česar se veseli.
Vlomilci so vedno predrznejši! ..Predstavljajte si 2- ali 3-etažno hišo, ura je osem zvečer, vsa družina pred televizijo. Veste, ali bo kdo odprl balkonska vrata v zgornjem nadstropju ali strešno okno? Seveda ne.
Popoln par za pranje Novost v svetu čistega perila je tekoči prašek Ariel, ki združuje najboljše lastnosti detergenta v prahu Ariel Color in tekočega detergenta.
Zadnji 4 dnevi razprodaje v Ljubljani Konec likvidacije orientalskih preprog v Industrijski coni Šiška sedaj v ponedeljek, 16. februarja 2015.
Škoda Rapid Spaceback: Več prostora, več svobode ŠKODA Rapid Spaceback postavlja nova merila v svojem razredu.
Mineralno blato: Zdravje in lepota I ntervju s Štefanom C., starim 64 let in z diagnozo obrabe ramenskega sklepa: Gospod Štefan, prosim, povejte svojo zgodbo. Junija 2014 se je pojavila huda bolečina v rami.
Po 25. letu ženske utišajo moške Slovenke imajo odločen glas človeka, ki točno ve, kaj hoče. Slovenski moški pa govorijo z naravnim in ustvarjalnim glasom ljubitelja umetnosti. V mladosti je slika ravno obratna.
Ultimativni finiš v Industrijski coni Šiška v Ljubljani LJUBLJANA. Brezpogojna prodaja obsežnega kontingenta zastavljene vozlane umetnosti znane specializirane trgovine v korist nemške banke gre v odločilno fazo.
Postanite Hoferjev pek: kupci bodo lahko prvič ustvarili svoj izdelek Sporočilo oglasne ka mpanje »Spočet z ljubeznijo« dobiva interaktivne razsežnosti. Prvič od vstopa trgovine Hofer na slovenski trg bodo lahko uporabniki družbenega omrežja Facebook preko aplikacije

Kazalo