Oglasno sporočilo
slice
A1 Smart N9 je prava rešitev za prve korake v svet pametne telefonije
9. avgust 2018 ob 09:49 Vaš otrok že nestrpno pričakuje dan, ko bo dobil svoj prvi pametni telefon, vi pa v poplavi različnih telefonov še niste našli naprave, ki bo kljub ugodni ceni vašemu otroku omogočila najboljši uvod ...
Prepolovite svoje mesečne stroške!
2. avgust 2018 ob 09:02 Plačevanje mesečnih računov verjetno ni vaše najljubše opravilo. Razmišljate, kje in kako bi lahko prihranili kak evro?
Prepolovite mesečne stroške z naslednjimi triki!
30. julij 2018 ob 08:46 Vsi imamo opravila, ki nam niso ljuba in s katerimi bi najraje odlašali v nedogled. Eno izmed takih je gotovo plačevanje mesečnih računov. So zneski na vaših položnicah (pre)visoki?
Na Bledu se začenja druga polovica glasbenega festivala Okarina
30. julij 2018 ob 08:39 Festival Okarina vstopa v drugi teden.
Za vikend bo blejska Okarina v znamenju ženskih vokalistk
27. julij 2018 ob 08:48 Po dveh odličnih koncertih na Blejskem gradu se Okarina seli ob Blejsko jezero, kjer bo do konca festivala tudi ostala.
Nedokončani nepremičninski projekti ponujajo priložnost za zaslužek Gospodarska kriza je vplivala tudi na trg nepremičnin, v času krize se je znižalo povpraševanje po nepremičninah, zato mnogo investitorjev nepremičninskih projektov ni uspelo dokončati.
Prvi dnevi Okarine za kitarske navdušence Po navdušujočem otvoritvenem koncertu povratnika z lanske Okarine Seckouja Keite , ki je polno Festivalno dvorano lani navdušil z Omarjem Soso , tokrat pa se mu je na odru pridružila valižanska ...
Vrhunca letošnjega festivala Okarina Natacha Atlas in Fanfare Ciocărlia Največji slovenski festival etno glasbe bo tokrat že 28. po vrsti.
Razkošno novo štirisobno stanovanje, ki zna živeti z vami Začinite svoj sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih razkošnih štirisobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti s panoramskim razgledom na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.
Slovenski turizem podira rekorde, ujemite svojo priložnost za naložbo Leto 2017 je bilo rekordno za slovenski turizem – zabeležili smo 12,6 milijona prenočitev turistov ali 13 % več kot v letu 2016.
Fasada kot investicija in ne kot strošek Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.
Želite poletni parfum? Privoščite si ga po 85% nižji ceni Zablestite in zadišite vsem okrog vas s poletnimi notami vam priljubljenega parfuma po 85% nižji ceni Prihaja poletje, ki je naravnost stopilo cene dizajnerskih parfumov .
Skrb za zdravje je naložba za prihodnost Dober delodajalec poskrbi, da je delovno okolje prijazno do zdravja zaposlenih, na skrb za dobro počutje pa ne smemo pozabiti niti sami.
JUBIZOL toplotnoizolacijski sistemi s priporočilom Učinkovita in zadostna toplotna zaščita objekta je danes ključna za zagotavljanje večjega bivalnega udobja, zato je pomembno, da fasadni sistemi izpolnjujejo tudi visoke energetske zahteve ...
Kako lahko neplačane zapadle terjatve vplivajo na vaše podjetje? Poslovanje med podjetji redko poteka s takojšnjim plačilom izbranega blaga na blagajni, kot so tega vajeni ljudje pri nakupih v trgovini.

Kazalo