Oglasno sporočilo
slice
Manj dodanega sladkorja in soli v prehranskih izdelkih
14. september 2017 ob 13:39 Strokovnjaki za prehrano in zdravniki že več let opozarjajo na problematiko preveč zaužitega sladkorja in soli v zahodnem svetu. Slovenija pri tem ni izjema.
Z mlekom do hitrejše regeneracije
18. september 2017 ob 11:18 Mnogi strokovnjaki vključujejo mleko in mlečne izdelke v t.i. »popolna« oziroma »funkcionalna« živila.
Svetovna novost iz Slovenije
16. september 2017 ob 09:25 Z novim univerzalnim kuhinjskim aparatom Bosch OptiMUM, proizvedenim v tovarni BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, boste popolnoma opremljeni za vsako kuharsko zamisel, ki se vam bo porodila.
Jesenska kuharija z okusno zelenjavo avtohtonih sort
10. september 2017 ob 16:15 Izbira vrtnin SPAR Kot nekoč je zdaj bogatejša za ptujsko rdečo čebulo in belokranjko, zelje emona, prihaja pa tudi odlična avtohtona slovenska sorta krompirja bistra.
Ste pripravljeni na 2020?
7. september 2017 ob 12:45 Kompetence (znanja + veščine) so vse sposobnosti in zmožnosti, ki so potrebne, da lahko v organizaciji učinkovito in uspešno opravite določeno nalogo.
EON nadomešča storitev D3GO Oglejte si, kakšna je videti najnovejša televizijska platforma! Na voljo je nova platforma za televizijske in video vsebine skupine United Group in Telemacha , ki bo povsem spremenila vašo izkušnjo gledanja televizije!
Kupujte mleko in meso izbrane kakovosti! Z nakupom perutnine, govedine, mleka in mlečnih izdelkov z znakom »izbrana kakovost – Slovenija«
Za več okusa izberite avtohtone slovenske sorte čebul Izbira vrtnin SPAR Kot nekoč bogatejša za ptujsko rdečo čebulo in belokranjko Čebula je pomemben del človeške prehrane že tisočletja.
Iz trgovine lahko zdaj odkorakate brez računa v žepu Za kupce prihaja še prijaznejša doba nakupovanja - brez gotovine, brez plačilnih ali kreditnih kartic in odslej tudi brez paketa kartic zvestobe.
Poskrbimo za varnost otrok v prometu Spet se pripravljamo na pričetek novega šolskega leta in otroci bodo ponovno dnevno prisotni v prometu.
Ste si kdaj želeli spremeniti ime? Kaj pa kdo, ki ga poznate? Morda celo vaši otroci?
EON od 5. septembra Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije.
Pisana izbira zelenjave avtohtonih sort Za avtohtone slovenske sorte velja, da so nam blizu – po okusu in svežini. Zato pogosto najdejo prostor v naših domačih zelenjavnih vrtovih.
Kaj ima Škoda z Indijanci? Če ste se kdaj vprašali, zakaj ima Škoda v svojem logotipu krilato puščico, potem si zaslužite odgovor. Kako se je torej indijanska puščica s perjanico znašla na češkem avtomobilu? Berite dalje!
Čas za poletne jedi iz avtohtonih sort vrtnin Ko se poletje prevesi v drugo polovico, nastopi čas, ko dozori veliko okusne zelenjave. Še posebej nas razveseljujejo avtohtone sorte, ki jih odlikujeta izjemen okus in aromatičnost.

Kazalo