Oglasno sporočilo
slice
Posadimo slovenske sorte vrtnin
Izkoristite dneve sadik SPAR Kot nekoč!, 22. marec 2017 ob 14:24 29. marca v trgovine Spar in Interspar po vsej Sloveniji prihaja ponudba sadik izbranih slovenskih avtohtonih in udomačenih sort vrtnin , vzgojenih v Sloveniji.
Renault Spletna ponudba
21. marec 2017 ob 15:04 Renault v Sloveniji zaganja storitev »Spletna ponudba«. Gre za spletno orodje, ki kupcu na naslovu https://spletnaponudba.renault.si
Začutite utrip avtomobilizma na Gospodarskem razstavišču!
19. marec 2017 ob 15:59 Težko pričakovani Avtomobilski salon se pod dolgih letih vrača v Ljubljano.
Prevzemite brezplačnih 50 EUR in trgujte z delnicami Ferrarija na svetovni borzi
21. marec 2017 ob 16:17 Konec leta 2015 je Ferrari vstopil na borzo v New Yorku, delnica podjetja pa je samo v zadnjem letu zrasla za neverjetnih 55%.
Sami domači v Lidlu
15. marec 2017 ob 09:20 MALI PODJETNIKI Z VELIKIM NAVDIHOM Da posel ni le stvar zaslužka in preživetja, temveč nekaj, kar nas izpopolnjuje, razvija in povezuje, vsak dan dokazujejo mali slovenski podjetniki, ki so iz ...
Kako izkoristiti vstop Snapchat-a na borzo v 3 enostavnih korakih Pred tednom in pol je podjetje Snap, ki je ustvarilo popularni Snapchat, vstopilo na borzo z največjo inicialno ponudbo od leta 2014.
Pasivna Eko srebrna hiša Pomlad je vedno priložnost za nove začetke in nova razmišljanja. Za sodoben življenjski slog je moderna arhitektura in ekološki materiali Eko srebrne hiše, prava izbira za vas in vašo družino.
Ali je na vidiku nova mobilna revolucija? Prevzemite 50 eur in trgujte z delnicami Apple-a na svetovni borzi Glede na to, da se letos praznuje 10-letnica prvega iPhona, so se v Applu odločili organizirati največjo proslavo leta do sedaj in v vidu novega iPhona 8 ponovno izvršijo dramatičen vtis na ...
Do zdravja hitro in brez luknje v žepu Tri uspešne zgodbe potrjujejo, da je specialista mogoče obiskati prej, ne da bi za to globoko segli v denarnico.
Agencija za varnost prometa se pridružuje akciji 40 dni brez alkohola v času od 1.3. do 15.4.2017 Akcija 40 dni brez alkohola, katere nosilec je Slovenska Karitas in poteka v sodelovanju z Med.Over.Net in Agencijo za varnost prometa bo trajala od 1. marca do 15. aprila.
LIP BLED ustvarja trende na sejmu DOM Ptički že čivkajo in skorajšnja pomlad je tu. Pomladni čas pa je kot nalašč, da se napolnimo z novo energijo, prevetrimo garderobo in navsezadnje tudi stanovanje.
Verizon je kupil Yahoo! Prevzemite 50 EUR in trgujte s cenami delnic obeh podjetij na svetovni borzi Enaindvajsetega februarja je bil sklenjen končen dogovor o nakupu Yahoo-a s strani Verizona, kateremu je bila prvotna cena 4,8 milijarde dolarjev zmanjšana za 350 milijonov dolarjev.
Ohranimo slovenske avtohtone sorte vrtnin Lokalna hrana danes zavzema pomembno mesto v našem vsakdanu. Njena pridelava se vedno začne s skrbno izbranim semenom.
Zlate roke ruskega zdravilca Ruski zdravilec Maksim Osipov, katerega uvrščajo med deset najboljših zdravilcev na svetu, svojim pacientov pomaga z energijo in dotikom, za katerega mnogi trdijo, da je čudežen.
Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte z delnicami Mercedesa na svetovni borzi Znamka Mercedes in njegova vozila so še naprej glavni generator prihodkov podjetja Daimler AG.

Kazalo