Oglasno sporočilo
slice
Donacija podjetij P&G in Lidl Slovenija za društvo Vesele nogice
6. oktober 2015 ob 10:40 Otroški smeh, igriv pogled in iskrice v očeh.
Izkoristite priložnost: Vzemite brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Microsoft-a in bodite pripravljeni na današnji dogodek
5. oktober 2015 ob 09:21 Danes Microsoft organizira dogodek, na katerem bodo predstavljene nekatere od novih funkcij v Windows 10. Za zdaj je še popolna neznanka, kaj bo objavljeno.
Trgujte s ceno delnic Apple-a in zaslužite na svetovni borzi z brezplačnimi 50 evri
30. september 2015 ob 08:53 FXLider bralcem portala Rtvslo.si podarja 50 evrov, namenjenih trgovanju s cenami delnic Apple-a in drugih velikih podjetij na svetovni borzi.
Kobariška mešanica dobre kuhinje in umetnosti
24. september 2015 ob 09:15 Kakšna mešanica nastane, ko ustvarjalnost v kuhinji in na platnu združita svetovno znana kuharska mojstrica Ana Roš in eden najvidnejših slovenskih filmskih reži serjev Jan Cvitkovič, ki že ima ...
9 korakov do zaslužka na svetovni borzi (brezplačna e-knjiga)
22. september 2015 ob 15:54 Ali ste vedeli, da je četrtina svetovnih milijarderjev svoje bogastvo zaslužila s trgovanjem na svetovnih borzah?
Dejan Djokić je z vloženimi 300 evri s trgovanjem na svetovnimi borzi od doma zaslužil 3000 evrov Dejan Djokić, podjetnik iz Užic v Srbiji, že tri mesece uspešno trguje na svetovni borzi.
Sijajna priložnost za zaslužek na ceni zlata z brezplačnimi začetnimi 50 evri FXLider, posebno obiskovalcem portala Rtvslo.si, ponuja 50 EVROV namenjenih za trgovanje s ceno zlata na svetovni borzi, edini borzi na kateri lahko zaslužite tako takrat ko cene zlata rastejo, kot ...
Bo evro šel gor ali dol? Vzemite 50 EVROV in zaslužite tako na rasti, kot na padcu evropske valute FXLider, posebno bralcem portala Rtvslo.si ponuja 50 EVROV namenjenih za trgovanje na svetovni borzi, edini borzi na kateri lahko zaslužite tako takrat, ko vrednosti valut rastejo, kot takrat ko ...
Doktorski študij – navdih, izziv in priložnost za profesionalno rast Iščete študij, ki vas bo navdihoval, vam ponujal izzive, vam pomagal iskati rešitve, vam omogočal uresničevati ideje, vas spodbujal, da boste rasli v vseh pogledih?
Cena nafte je na najnižji ravni v zadnjih 6 letih in pol! Vzemite 50 EVROV in zaslužite s trgovanjem s ceno nafte na svetovni borzi! Tekom avgusta se je cena nafte spustila za 12%, od maksimuma letošnjega leta, katerega je dosegla v juniju pa je trenutno nižja za 30%.
Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online Danes se bolj kot kadarkoli prej spreminjajo zahteve, s katerimi se soočajo tako podjetja kot tudi zaposleni.
VIDEO: Kako sem v dveh mesecih zaslužil preko 5000 dolarjev On se ne ukvarja s financami, niti z ekonomijo, vendar je Saša Ristić, lastnik HR agencije iz Skopja, v dveh mesecih zaslužil preko 5000 dolarjev s trgovanjem na svetovni borzi.
Razumeti našo dobo pomeni biti zmožen razumeti politiko, misliti in delovati etično in politično Živimo v dobi globoke, globalne politične depresije, ko smo vsi skupaj pred resnimi odločitvami, ki nas bodo zaznamovale vsaj za desetletja, ki prihajajo.
Prevzemite brezplačno e-knjigo: Kako zaslužiti na svetovni borzi Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO v kolikor veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, katere vam ta trg vsakodnevno omogoča.
Fotografiranje poroke in poročna fotografija Poročna fotografija Poročna fotografija je zelo pomemben del poročnega dne, ki pričara spomine s poroke kadarkoli si to zaželimo. Fotografiranje poroke

Kazalo