Oglasno sporočilo
slice
Cena nafte je na najnižji ravni v zadnjih 6 letih in pol! Vzemite 50 EVROV in zaslužite s trgovanjem s ceno nafte na svetovni borzi!
27. avgust 2015 ob 08:51 Tekom avgusta se je cena nafte spustila za 12%, od maksimuma letošnjega leta, katerega je dosegla v juniju pa je trenutno nižja za 30%.
Vsako leto večja izbira študijskih programov, ki jih lahko študirate online
21. avgust 2015 ob 15:13 Danes se bolj kot kadarkoli prej spreminjajo zahteve, s katerimi se soočajo tako podjetja kot tudi zaposleni.
VIDEO: Kako sem v dveh mesecih zaslužil preko 5000 dolarjev
21. avgust 2015 ob 10:23 On se ne ukvarja s financami, niti z ekonomijo, vendar je Saša Ristić, lastnik HR agencije iz Skopja, v dveh mesecih zaslužil preko 5000 dolarjev s trgovanjem na svetovni borzi.
Razumeti našo dobo pomeni biti zmožen razumeti politiko, misliti in delovati etično in politično
13. avgust 2015 ob 15:36 Živimo v dobi globoke, globalne politične depresije, ko smo vsi skupaj pred resnimi odločitvami, ki nas bodo zaznamovale vsaj za desetletja, ki prihajajo.
Prevzemite brezplačno e-knjigo: Kako zaslužiti na svetovni borzi
13. avgust 2015 ob 08:00 Trgovanje na svetovni borzi je lahko zelo DOBIČKONOSNO v kolikor veste, kako pravilno izkoristiti priložnosti, katere vam ta trg vsakodnevno omogoča.
Fotografiranje poroke in poročna fotografija Poročna fotografija Poročna fotografija je zelo pomemben del poročnega dne, ki pričara spomine s poroke kadarkoli si to zaželimo. Fotografiranje poroke
Nemanja Ćiraković je z vloženimi 250 dolarji zaslužil več kot 1000 dolarjev s trgovanjem na svetovni borzi od doma Nemanja Ćiraković, vodja prodaje, poleg posla, s katerim se ukvarja, trguje tudi na svetovni borzi preko interneta s svojim prenosnim računalnikom in mobilnim telefonom, kar mu prinaša konstanten ...
Oblikovanje telesa brez telovadbe? Obstaja! Kurjenje kalorij v mirovanju? Hujšanje brez telovadbe? Takojšnje zmanjšanje apetita? Zdaj je to mogoče!
S sodobno tehnologijo do varnejše vožnje Vozniki bodo lahko odslej s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije DRAJV, ki temelji na sodobni tehnološki rešitvi, telematiki, izboljšali svojo vožnjo in hkrati prihranili pri avtomobilskem ...
Poskusite nekaj hudo novega na policah Sosedove pekarne! Sosedova pekarna je prostor, kjer diši po najboljšem. Je mesto, kjer se vedno najde nekaj novega, drugacnega, inovativnega. Je sveže ime za Mercatorjeve oddelke kruha in pekovskega peciva.
Ford Focus se fokusira na zmage Novi Ford Focus, najbolje prodajani avtomobilski model na svetu, odpira novo poglavje v zgodovini.
Brezskrbno na počitnice! Da bo poletni oddih resnično brez skrbi, ne pozabite na pravočasno sklenitev turističnega zavarovanja! Brezskrbnost za manj kot 3 € Pri Zavarovalnici Tilia
Toyota Auris. Lep, zabaven, zanesljiv. Samozavesten dizajn, dovršena notranjost in popolna predanost varnosti s Toyota Safety Sense varnostnim sistemom. Novi Auris je oblikovno še bolj samozavesten in drzen.
Očesni center Morela okulisti podarja brezplačni predoperativni pregled za lasersko odpravo dioptrije Očesni center Morela okulisti je edini center za operacije laserske odprave dioptrije v širši regiji z elitno mednarodno ameriško akreditacijo fundacije Joint Commission International.
Za pasivne hiše Lumar najvišje subvencije Eko sklada Z Lumarjem je pasivno aktivno V podjetju Lumar so že konec devetdesetih sprejeli odločitev, da želijo graditi najboljše hiše.

Kazalo