Oglasno sporočilo
slice
Zagotovite si varne in povsod dostopne podatke
S storitvijo Office 365 in poslovnimi paketi Telekoma Slovenije, 21. maj 2017 ob 14:58 Vaše vsakodnevno poslovanje je odvisno od številnih dejavnikov, uspeh pa od varno shranjenih in povsod dostopnih podatkov.
Kako pregnati dolgčas v avtu?
23. maj 2017 ob 14:25 Blogerke, mame in urednice strani kamzmulcem pravijo, da so daljše vožnje z otroki v avtu naporne in dolgočasne. Zato čas v avtu popestrijo z domiselnimi igricami. Tukaj so njihove ideje:
Ruski zdravilec verjame, da je zdravje dosegljivo vsakomur
22. maj 2017 ob 09:14 Številni ruskega zdravilca Maksima Osipova opisujejo kot čudodelca, saj je pomagal tudi tistim, nad katerimi so vsi drugi obupali.
Vsem bralcem portala RTVSLO brezplačna e-knjiga ‘Kako trgovati z delnicami Facebook-a’
23. maj 2017 ob 16:01 Delnice Facebooka so od začetka leta do danes zabeležile rast za približno 27%.
Čas je za ribe
18. maj 2017 ob 12:40 Poletje že trka na vrata, z njim pa na naše mize prihajajo še jedi, ki v sebi nosijo pridih poletnih romanc in dni brez skrbi.
Ali veste, kakšne so vaše številke? S številkami smo obkroženi ves čas. Nekatere dobro poznamo, saj jih potrebujemo, na primer če želimo dvigniti denar na bankomatu. Spomnimo se jih tudi ob praznovanju obletnic.
Poglejte kako lahko kdorkoli trguje z delnicami Appla na svetovni borzi, brezplačno! V zadnjih desetih mesecih so delnice Appla zrasle za skoraj 50%, medtem ko je tržna vrednost podjetja prvič presegla 800 milijard dolarjev.
Hitro zdravljenje bolečin v hrbtenici in križu Nadvse priljubljeni ruski zdravilec Maksim Osipov, ki je danes eden od desetih najbolj priznanih zdravilcev na svetu, s svojim zdravljenjem med drugim dosega najboljše rezultate pri odpravljanju ...
Prevzemite brezplačno e-knjigo ‘Kako trgovati z delnicami Facebook-a’ Delnice Facebooka so od začetka leta do danes, zabeležile rast za približno 30%.
Kakšno pa bo tvoje poletje? Si med tistimi, ki svoje poletje skrbno načrtujejo, da jim le kaj ne uide, ali se raje prepustiš poletnemu dogajanju, da te odpelje na svojo dogodivščino?
Motrio – kakovost po dostopnih cenah Motrio je blagovna znamka servisnih storitev in nadomestnih delov za starejša vozila vseh znamk.
Nuklearna vojna, razpad Evrope ali nekaj tretjega. Kaj se bo zgodilo? Tisti, ki sledijo dogodkom po svetu vedo, da je napetost med ZDA in Severno Korejo vsak dan večja in da celotna svetovna javnost pričakuje, kako se bodo njihovi verbalni napadi končali.
Ruski zdravilec Maksim Osipov z nalezljivo dobro voljo NI BOLEZNI, KI SE JE NE BI DALO POZDRAVITI ALI UBLAŽITI Maja in junija v Ljubljani in Termah Čatež ponovno potekajo terapije nadvse priljubljenega in cenjenega zdravilca Maksima Osipova.
Tudi vi med prazniki mislite na službo? Imate s sodelavci pristnejše odnose kot s partnerjem? Za prijatelje komaj še najdete kaj časa? Med igro z otroki preverjate elektronsko pošto? Niste edini!
Sedaj je čas za trgovanje z delnicami! + Koledar in vodič za trgovanje Tekom tega in naslednjega tedna se pričakujejo objave poročil o zaslužkih skoraj vseh največjih svetovnih podjetij, kar bo zagotovo vplivalo na ceno njihovih delnic in ustvarilo odlične priložnosti ...

Kazalo