Oglasno sporočilo
slice
Ali poznate najpogostejši vzrok za kašelj?
19. februar 2018 ob 08:24 Najpogostejši vzrok za kašelj je navaden prehlad - virusno obolenje, ki povzroči vnetje sluznice nosu in žrela.
Rok uporabe: »osebna izkaznica«, ki omogoča sledljivost vse do kmetije
20. februar 2018 ob 14:46 Ste vedeli, da rok uporabe pri mleku in mlečnih izdelkih igra podobno vlogo kot osebna izkaznica pri ljudeh?
Kdo sploh potrebuje 4x4 pogon?
12. februar 2018 ob 10:56 Se vam zdi štirikolesni pogon le modna muha, povezana z vse večjo priljubljenostjo športnih terencev? Vam ni čisto jasno, zakaj bi ga potrebovali vi?
#LEGENDA slovenskega športa Petra Majdič pošilja sporočilo pred začetkom OI v Pjonchangu.
9. februar 2018 ob 11:43 Petra Majdič je osvojila 24 zmag v Svetovnem pokalu FIS, kar jo uvršča med najuspešnejše tekmovalke v teku na smučeh vseh časov.
Ugodne cene za nove apartmaje v Mojstrani
8. februar 2018 ob 03:20 V novem apartmajskem naselju na atraktivni lokacijije je naprodaj 10 nevseljenih počitniških apartmajev s pripadajočimi shrambami v kleti (približno 14 m2), vsakemu apartmaju pripadata tudi dve ...
Desa Muck vso hudomušnost tega sveta zbrala v svoji novi personalizirani otroški knjigi Desa Muck – pisateljica, ki navdušuje staro in mlado ter nasmeje vesele in tiste malo manj. Če bi imele knjige osebnost, bi bile Desine najbolj barvite že na prvi pogled.
Sodobna kuhinja Kuhinja z razlogom velja za srce doma in si zato pri opremi doma zasluži kar največ pozornosti.
Dobrodošli v udobnejšem sistemu cestninjenja V Sloveniji bo s 1. aprilom 2018 uvedeno sodobno elektronsko cestninjenje vozil z največjo dovoljeno maso nad 3,5 tone (težka vozila ) v prostem prometnem toku, poimenovano DarsGo.
Študijski program pravo in management infrastrukture in nepremičnin Izbira pravega študija za službo v rastočem trgu. Leto 2017 je znano kot najbolj živahno, če ne celo rekordno leto na področju trga nepremičnin.
Avstrija – dežela tisočerih obrazov Avstrija je dežela naravnih lepot, bogate kulturne dediščine, kulinaričnih dobrot in prijaznih gostiteljev. Je dežela, ki nudi nešteto možnosti za aktiven oddih in razvajanje skozi celo leto.
Izberite študij skozi reševanje problemov Reševanje problemov, organizacijske sposobnosti, osredotočenost na stranke ter kritično in ustvarjalno razmišljanje so ključne kompetence, ki jih delodajalci pričakujejo od zaposlenih tako v ...
Za hitre preiskave in natančno diagnostiko Medical center Rogaška je bogatejši za najsodobnejšo diagnostično magnetnoresonančno napravo v Sloveniji, s katero kot edini ponudnik pri nas uporabnikom omogoča hiter in učinkovit pregled celega ...
T-Roc nadaljuje Volkswagnovo ofenzivo športnih terencev Nasprotja se privlačijo, pravi slovenski pregovor.
Pantone barva leta je ultravijolična Pri svetovno poznanem barvnem inštitutu Pantone vsako leto izberejo barvo leta, prestižni naziv pa je letos pripadel ultra vijoličnemu odtenku s številko 18-3838.
»Ljubezen do vsega, kar je domače, mi je v zibelko položil moj oče« Ljubezen do vsega, kar je domače, mi je v zibelko položil moj oče – domoljubni Kraševec. Doživel in preživel je pet vojn in jih opisal v štirih knjigah.

Kazalo