Oglasno sporočilo
slice
Študij prava za management za kakovostno in odgovorno upravljanje
18. maj 2015 ob 16:26 Pri sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev je treba upoštevati tudi pravne okvire, ki nam jih pri tem postavlja zakonodaja.
Les in Belinka – prijateljstvo za vedno
18. maj 2015 ob 14:20 Vsi ljubitelji narave, vrtnarjenja in preživljanja prostega časa z družino in prijatelji na svežem zraku, so se zagotovo razveselili prihoda pomladi in skorajšnjih poletnih temperatur.
Vsak nakup s kartico Visa vam lahko prinese avtomobil
17. maj 2015 ob 12:06 Plačuj s kartico Visa vsak dan in osvoji eno izmed tedenskih nagrad (kolo, iPhone, iPad) ali glavno nagrado: avtomobil Fiat 500x City Look! Več nakupov, več možnosti za žreb!
Najnovejša tehnologija za lasersko odpravo očesne dioptrije!
10. maj 2015 ob 14:09 Do danes je s pomočjo laserske tehnologije trajno spregledalo več kot 50 milijonov ljudi po vsem svetu, v skoraj tridesetih letih pa je močno napredovala tudi tehnologija.
Škoda Fabia Combi. Ker je življenje lepo.
7. maj 2015 ob 10:03 Poiskala sta svoj prostor pod soncem, si izrekla da, sedaj pa čakata na veliki dan, dan, ko bo njuna ljubezen dobila nov odsev življenja.
Majhne cene in velika izbira – vstopite v Petrol eShop! Spletna trgovina Petrol eShop iz dneva v dan privablja več zvestih kupcev, saj strankam ponuja ekskluzivne izdelke po nizkih cenah.
Premagajte slabo vreme s tekalno stezo Tek je eden najpriljubljenejših športov pri nas in kot kaže, njegova priljubljenost vedno bolj raste. Številna tekmovanja, maratoni, dobrodelni teki ipd.
Katerega internetnega ponudnika bi izbrali Slovenci? Pred izbiro internetnega ponudnika se mnogokrat posvetujemo s člani družine ali znanci. Pomagamo pa si lahko tudi z neodvisnimi raziskavami.
Strokovnjaki na področju odprave očesne dioptrije Prejšnji petek in soboto so v Centru Morela okulisti pod vodstvom mag. Kristine Mikek, dr. med., organizirali že sedmo mednarodno srečanje vodilnih strokovnjakov na področju refraktivne kirurgije.
Paradižnik LUŠT iz integrirane pridelave Sveži, sočni, okusni, zdravi paradižniki iz Prekmurja. be LUŠTnega paradižnika je poseben način integrirane pridelave, ki omogoča rast in obiranje paradižnikov tudi pozimi.
Naroči svojo brezstično kartico z motivom in prispevaj 1 evro! Od vsake naročene brezstične kartice z motivom bomo 1 evro prispevali v sklad za nakup nove, že druge, CTG naprave za ljubljansko porodnišnico.
Povečajte produktivnost na delovnem mestu z zelenim čajem Štirje razlogi, zakaj je zeleni čaj prava izbira, ko vam pade koncentracija na delovnem mestu. 1.
Dan brez dobrega ležišča je slab dan Ste kdaj pomislili, da bi šli na maraton v pošvedranih čevljih ali v hribe v neustreznih natikačih? Verjetno ne.
Kaj imata skupnega Berlin in Stockholm? Ne veliko, boste dejali. Toda ravno zaradi tega je lahko obisk nemške ali švedske prestolnice čisto svojstveno doživetje. Sicer pa jima je skupno to, da lahko zdaj tja poletite z Adrio Airways.
Letalska družba Turkish Airlines leti na 261 destinacij v kar 108 državah po svetu. Že v kratkem pa boste več rednih linij deležni tudi slovenski potniki! S koncem marca bo družba Turkish Airlines povečala število frekvenc z odhodom iz ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika in sedanjim sedmim letom v ponedeljek, četrtek in nedeljo dodala še enega.

Kazalo