Oglasno sporočilo - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Oglasno sporočilo - Arhiv
Je teleportacija naslednji korak mobilnosti? »Ne, to je nemogoče, popolna znanstvena fantastika, boste rekli. Kot je bil tudi mobilni telefon, ko sem bil jaz mlajši ...« Tako o vrhuncu človekove mobilnosti razmišlja Ivo Boscarol.
Tudi najmanjši projekti puščajo velike sledi Kampanja »EU projekt, moj projekt« je tudi letos pokazala, da nosi pravo ime in da tudi najmanjši projekti v naših okoljih in med ljudmi puščajo velike sledi.
Prihaja muzikal Briljantina! 22. junija bo v Cankarjevem domu, v Ljubljani, premiera novega slovenskega muzikala Briljantina.
Z nakupom pisarniških prostorov do pisarn sodelovanja in boljšega poslovanja Na dobro počutje zaposlenih in posledično boljše delovne rezultate vplivajo tudi prostori, v katerih zaposleni opravljajo svoje delo.
Ste vedeli, da na Zemljo dnevno pade 60 ton prahu? Na Zemljo vsak dan prileti 60 ton prašnih delcev iz vesolja. Iz Sahare pa vsake štiri sekunde “krene” za en vagon prahu.
Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Perfektno grilan pišek brez dodatkov in e-jev Slastnega “piščanca po ptujsko” najbrž vsi poznamo, izvira iz našega najstarejšega mesta, kjer ptujsko perutninarsko podjetje z več kot 110- letno ...
Bolhe in klopi – najbolj nadležne nadloge vseh kosmatincev Narava se počasi prebuja v vsej svoji lepoti, z njo pa tudi nadloge, ki prežijo na naše kosmate ljubljenčke.
"EU projekt, moj projekt" s 40 dogodki po Sloveniji S pomočjo evropskih sredstev v Sloveniji že leta podpiramo številne uspešne zgodbe. V zadnjih petnajstih letih smo v več kot 6000 projektov oz.
Kaj vse moramo vedeti o mesu, njegovi pripravi in shranjevanju Če želimo kupiti kakovostno meso , moramo biti pozorni na več dejavnikov.
Tomo Česen - živeča #legenda, ki je pisala zgodovino svetovnega alpinizma Slovenski alpinizem je edina športna disciplina, v kateri Slovenci že več kot 40 let krojijo svetovni vrh.
»HOFER ni le trgovina, HOFER smo ljudje« Dober delodajalec prisluhne svojim zaposlenim, poskrbi za prijetno in spodbudno delovno okolje ter za opravljeno delo zagotovi tudi pošteno plačilo.
Doživite pestrost destinacije Koper na prireditvi Koper na dlani V soboto, 12. maja, se bo v Kopru na enem mestu oz. »kot na dlani« predstavila bogata ponudba destinacije Koper, aktualne Evropske destinacije odličnosti.
Popoln za vsak dan. Mercedes-Benz razred V. Vsakdanja pot v šolo in službo, aktivno preživljanje prostega časa ali raziskovanje najljubših kotičkov. Udobje, varnost in prostornost razreda V vas bodo navduševali na vseh poteh.
Izobraževalni portal Dijaški.net upihnil 18 svečk Pred osemnajstimi leti je prvi slovenski izobraževalni portal Dijaški.net začel z zbiranjem šolskega gradiva in objavljanjem srednješolskih informacij.
Kupiti otroku avto: da ali ne? Če nekateri vztrajajo pri stališču, da si bo otrok svoj prvi avto kupil sam, ko bo zanj zaslužil dovolj denarja, bi mu ga drugi kupili takoj ali vsaj pomagali kupiti, če bi le lahko. Zakaj?
Kava VIVA Cafe od zdaj tudi v novi trajnostni skodelici Z uporabo VIVA keramične skodelice skrbimo za čistejše okolje in varčujemo V hitrem življenjskem ritmu je kava postala naša sopotnica tudi na cesti.
Intervju s pridelovalcem mleka: »Prav je, da jemo in spodbujamo lokalno« Peter Apat živi in dela na kmetiji v Šaleški dolini. Sprva je delal v Ljubljani, vendar se je zaradi želje po vzgajanju svojih otrok v neokrnjeni naravi odločil delo opustiti.
Sejem GAST Celovec praznuje 50 let Najve č ji strokovni sejem za gostinstvo in hotelirstvo v prostoru Alpe-Jadran bo potekal od 15. do 17. aprila 2018. Ob jubileju je obogaten s pestrim obsejemskim dogajanjem in številnimi novostmi.
Brezplačno in samo s klikom do več kot 700 storitev Ja, prav ste prebrali. Ne glede na to, kakšno storitev potrebujete, je po novem ponudnike doseči lažje kot kadar koli prej. Zato je zaslužen prvi sistem za javno zbiranje ponudb IZBEREM.si
Strešnik Bobrovec - Brezčasni klasik za vse tipe gradnje Tondach strešnik Bobrovec prepriča z enostavno in nadomestljivo lepoto. Njegova tradicionalna zaobljena oblika spominja na strešnik, ki smo ga kot otroci najpogosteje narisali na streho svojih hišk.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kazalo