Foto:
Foto:

Kar 69 % diplomantov DOBA Fakultete je takoj po diplomi deležnih pozitivnih sprememb na delovnem mestu – višja plača, napredovanje …

Vir: anketiranje delodajalcev diplomantov DOBA Fakultete, maj 2016

V uspešnih podjetjih cenijo nenehen razvoj in izobraževanje zaposlenih. Pri izbiri izobraževalne ponudbe pa so zaposleni zelo pazljivi, saj želijo izbrati res najboljše. Največja fakulteta v Sloveniji za izvajanje online študija DOBA Fakulteta je tudi letos anketirala delodajalce njihovih diplomantov, saj so s tem skušali ugotoviti, kako pomembne so za opravljanje dela posamezna znanja in kompetence, ki so jih njihovi zaposleni pridobili med študijem.

Najvišje so delodajalci ocenili kompetenco podjetnost in proaktivnost - sposobnost aktivnega delovanja v svojem okolju. Zelo visoko ocenjujejo tudi socialne in osebnostne kompetence - timsko delo, delo v različnih poslovnih okoljih, mreženje ipd. Visoko pa so tudi ocenili njihovo inovativnost in kreativnost ter vodstvene spretnosti. Le te ocenjujejo nadpovprečno in zato tudi ne preseneča podatek, da je kar 69 % delodajalcev zapisalo, da je njihovemu zaposlenemu diploma prinesla napredovanje, višjo plačo oziroma so bili prerazporejeni na delovno mesto, za katerega so si pridobili izobrazbo.

Vaš karierni in osebni razvoj zaupajte DOBA Fakulteti, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Na DOBA Fakulteti nenehno sledijo kariernim trendom in prilagajajo programe in izvajanje študija potrebam sodobnega poslovnega sveta. Študirali boste lahko 100 % online ob stalni podpori online mentorjev in drugih sodelavcev. DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Pestra izbira aktualnih in sodobnih programov na DOBA Fakulteti

Dodiplomski programi:

Magistrski programi:

Želite izvedeti več?

OSEBNO SVETOVANJE V MARIBORU IN LJUBLJANI

Četrtek, 16. junij, od 12.00 – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si

KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN

Četrtek, 2. junij in 16. junij ob 10.00 in ob 19.00 – rezervirajte si termin

ŽELITE VEČ INFROMACIJ O PROGRAMU?

Izpolnite informativno prijavo že danes.

Kar 69 % diplomantov DOBA Fakultete je takoj po diplomi deležnih pozitivnih sprememb na delovnem mestu – višja plača, napredovanje …

Vir: anketiranje delodajalcev diplomantov DOBA Fakultete, maj 2016