Oglasno sporočilo
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.0 od 4 glasov Ocenite to novico!

Dodaj v

EON od 5. septembra

Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije. EON nadomešča obstoječo storitev D3GO.
29. avgust 2017 ob 08:03
Ljubljana - MMC RTV SLO, Oglasno sporočilo

Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije. EON nadomešča obstoječo storitev D3GO in bo z največjim številom funkcionalnosti doslej na voljo na vseh zaslonih - tablici, pametnem telefonu in računalniku. Poleg tega je pomembna novica, da bo EON že od začetka na voljo na pametnih televizorjih, drugo leto pa bo na voljo tudi digitalni sprejemnik EON, s katerim bodo vse nove in intuitivne funkcije na voljo tudi na drugih napravah in ne le na pametnih televizorjih.

TELEVIZIJA PREKO APLIKACIJE ZA PAMETNE TELEVIZORJE

S storitvijo EON bo v regiji prvič mogoče gledati televizijo preko aplikacije za pametne televizorje najnovejše generacije.

EON lahko uporabljate v vseh brskalnikih, ne da bi morali nameščati dodatno programsko opremo (vtičnik). Uporabniki mobilnih naprav in pametnih televizorjev pa morajo le namestiti aplikacijo iz trgovin App Store ali Google Play.

PRIVLAČNEJŠI IN ENOSTAVNEJŠI VMESNIK

Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika EON omogoča enostavno in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje ter ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in opomnikov za oddaje, ki jih želite gledati.

Tudi iskanje v Video klubu je sedaj bistveno hitrejše in enostavnejše, saj lahko iščete po naslovu, žanru, letu izdaje ter oceni.

GLEJTE NAPREJ NA DRUGI NAPRAVI

Video klub ima še eno novo funkcionalnost. EON vam omogoča, da začnete program gledati na eni napravi in nato nadaljujete na drugi. Tako vas film ali serija počaka točno tam, kjer ste prenehali gledati, da lahko nadaljujete, ko je za to najbolj primeren čas.

TELEVIZIJA ZA 7 DNI NAZAJ

Namesto da bi bili omejeni na 72 ur, lahko sedaj gledate vsebine, ki so se predvajale v zadnjih 7 dneh.

VSI PROGRAMI NA VSEH NAPRAVAH

S storitvijo EON so vse vsebine v izbranem paketu vedno z vami na vaših najljubših napravah.

NAJBOLJŠI NAČIN ZA GLEDANJE VRHUNSKIH TELEVIZIJSKIH VSEBIN.

Telemach d.o.o.
Prijavi napako
Kazalo