Foto:
Foto:

Ni za vsakogar vse. Različni podjetniki imate različne telekomunikacijske potrebe. Zato je pri izbiri ponudnika pomembno prav to – da zna prisluhniti ter ponuditi pakete in storitve, ki bodo prilagojene vašim potrebam. S ponudbo novih poslovnih paketov Telekoma Slovenije boste našli prav tisto, kar potrebuje vaše podjetje – od osnovnih do naprednih komunikacijskih rešitev za podjetje.

Poslovni paketi so posebej oblikovani za samostojne podjetnike, ki poslujete doma ali zunaj, kot tudi za manjša in srednja podjetja z več zaposlenimi, ki pri svojem poslovanju potrebujete večje število telefonskih priključkov. Oprema v paketih omogoča uporabo naprednih IT-pisarniških storitev, kot so brezžično povezovanje računalnikov (Wi-Fi) in telefonov (DECT), uporabo obstoječih klasičnih telefonskih naprav, tiskalnikov in zunanjih diskov.

Glede na svoje potrebe lahko izbirate med različnimi poslovnimi paketi, ki jih enostavno dopolnjujete in nadgrajujete. Med njimi najbolj izstopata , ki poleg interneta vsebuje tudi fiksno in mobilno telefonijo s prenosom podatkov ter Modri poslovni paket s televizijo.

Odločite se za svojega in izkoristite akcijsko ponudbo do konca leta s 5 € popusta na naročnino za obstoječe in nove naročnike. Za varnostno kopiranje podatkov, zaščito finančnih transakcij in nadzor svojega omrežja pa vam je na voljo tudi Varnostni paket Kaspersky, ki ga za 1 leto prejmete brezplačno.

Izberite poslovni paket po vaši meri na http://www.telekom.si/podjetniki/paketi/vsi-paketi/novi-poslovni-paketi