Selection (Vir: Lisca) Foto:
Selection (Vir: Lisca) Foto:
false
Fashion (Vir: Lisca)
Cheek (Vir: Lisca)

V teh dneh želimo tudi v svojo garderobo vnesti pomladno lahkotnost, udobje in se hkrati počutiti elegantno in ženstveno. Blagovna znamka Lisca je v novi pomladno-poletni sezoni za vas pripravila kar nekaj novosti predvsem pa izstopa tehnološka novost modrčka Ulyana, z všitimi oporami, ki vam nudijo dodatno udobje ob nošenju, saj so opore skrite v penasti košarici. V prihajajoči pomladi se odenite v moderne kroje in trendovske barve, romantične čipke in izbrane vezenine, ki bodo poudarile vaše ženstvene linije in zaradi katerih se boste počutile kot boginje. V pravem perilu ženska zasije in se počuti zmagovalno.

Spomladanska svežina, strast in navdušenje nad novimi avanturami so bili navdih tudi za novo kolekcijo pomlad-poletje Cheek by Lisca. Žive, pomladne barve, razigrani metulji in romantične cvetlice so povezani v preplet vzorcev in tekstur, ki vas bodo navdušili. Ovijte se v mehkobo modala ali pa se pustite navdušiti novemu »paper touch« materialu.

Pomlad je čas za nova presenečenja, nove podvige, nove nakupe. Izkoristite pomladno priložnost, kjer ob nakupu 2 ali več izdelkov perila Lisca ali Cheek by Lisca prejmete 20% popust. Ugodnost velja od 18. do 26. marca 2016 na prodajnih mestih Lisca, Cheek by Lisca in v spletni trgovini Lisca.