Foto:
Foto:
Sami lahko kadarkoli poljubno povečujete hitrost interneta ali dodajate nove TV programe za en mesec ali dlje. Postanite fleksibilni tudi vi!

Amis Flex. Čar paketov Flex je predvsem fleksibilnost, saj lahko uporabnik sedaj končno sam kadarkoli poljubno povečuje hitrost interneta in dodaja nove TV programe, jih naroči za en mesec ali dlje, vse opcije pa lahko preprosto tudi odjavi. Seveda, brez papirologije, nepotrebnih naročilnic in aneksov!

Da bo mera polna, lahko sedaj naročniki paket, ki ga bodo izbrali sami, po praznični ceni mesečne naročnine uporabljajo kar eno leto. Ker pa Amis postaja del družine Si.mobil, prinašajo prazniki posebne ugodnosti tudi vsem Si.mobilovim naročnikom, ki bodo Amisove pakete z znižano ceno naročnine lahko obdržali kar za vedno.

Pri Amisu, kjer tudi sicer uporabo osnovnega paketa s televizijo, telefonijo in internetom ponujajo že tako po najnižji redni ceni na trgu, želijo s praznično ponudbo znova potrditi, da ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno storitev.

Združevanje podjetja Amis s prvim zasebnim ponudnikom mobilne telefonije na slovenskem trgu Si.mobilom, pa poleg že omenjenih, prinaša še dodatne prednosti. Že v naslednjem letu bodo predstavili kakovostno ponudbo, ki vključuje fiksne in mobilne storitve. Tako bosta Amis in Si.mobil združila dolgoletne izkušnje, znanja in tehnologije, da bodo uporabniki lahko vedno uporabljali najboljši nabor storitev prilagojen njihovim potrebam.

In ker Amis s svojo ponudbo želi v vsakem trenutku omogočati več, vam ponuja odlično rešitev za vse vaše potrebe in potrebe vaše družine. Predstavljamo vam odličen paket Trojka Flex s super hitrim 15 Mbps internetom in več kot 230 brezplačnimi TV kanali zdaj z vključenim popustom za neverjetnih 19,90 €/mesec za celo leto, za naročnike Si.mobila pa kar za vedno! Preverite >