Okolje
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 5.0 od 5 glasov Ocenite to novico!
Peter Kauzer
Peter Kauzer poziva rojake, naj zavihajo rokave in pomagajo očistiti Slovenijo. Foto: BoBo

Dodaj v

Video: Kajakaš Peter Kauzer poziva: "Očistimo Slovenijo!"

Akcijo podpira 7.505 športnih društev, klubov in njihovih zvez
16. marec 2012 ob 13:51,
zadnji poseg: 16. marec 2012 ob 13:53
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Narava je nedvomno največji športni objekt na Slovenskem, izposojamo si jo od naših zanamcev," pravi kajakaš Peter Kauzer.

Kajakaš na divjih vodah, eden v dolgi vrsti znanih obrazov, ki so svojo prepoznavnost "posodili" projektu Očistimo Slovenijo 2012, v videoposnetku, posnetem za ta namen, opozarja, da moramo naravo ohranjati in jo neokrnjeno zapuščati prihodnjim rodovom.

Vse o projektu Očistimo Slovenijo 2012 pa najdete v MMC-jevi rubriki Okolje, saj smo se tudi v naši redakciji dejavno pridružili gibanju.


Med podporniki akcije je tudi Vlado Kreslin, ki je v sodelovanju z organizatorji čistilne akcije napisal besedilo za himno akcije in jo zapel skupaj z otroki. Pozneje so posneli še videospot pod taktirko Mihe Tozona.

MMC-jev pogovor s Kreslinom preberite tukaj in si oglejte omenjeni videospot, Kauzerjev poziv v videoobliki pa najdete spodaj.

A. K.
Prijavi napako
Komentarji
Živalski otok
link
Več kot polovica svetovnih primatov na robu izumrtja
1
26. november 2015 ob 07:12 Več kot polovica svetovnih primatov, med katerimi so tudi makiji in opice, je tik pred izumrtjem, so na srečanju v Singapurju opozorili mednarodni strokovnjaki, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Več novic ...
Kazalo