Foto:
Foto:

Treba je imeti delovno metodo in ni vse odvisno od tega, ali osvojiš eno ali dve lovoriki. Bili so trenutki, ko nismo bili dovolj konstantni, ampak zdaj je treba gledati naprej.

Zavedamo se, da smo naredili napake, lahko pa jasno in glasno povem, da se bomo borili po najboljših močeh v finalu kraljevega pokala in na zadnjih petih tekmah španskega prvenstva, ko se lahko še marsikaj zgodi.

Pred nami je zelo pomemben finale in moramo se oddolžiti našim navijačem. Zagotovo bi zmaga v Valencii dvignila našo samozavest in obrnila stvari na bolje.

Kapetan Barcelone Carles Puyol je na novinarski konferenci spregovoril o krizi, v kateri se je znašel katalonski velikan. Izkušeni branilec, ki je bil ključen mož pri kar treh slavjih v Ligi prvakov v zadnjih osmih letih, je sicer že dalj časa poškodovan, a je dejal, da si skupaj s preostalima osrednjima branilcema Gerardom Piquejem in Marcom Bartro, ki imata prav tako težave s poškodbama, močno prizadeva za to, da bi bili na voljo za finale kraljevega pokala, ki bo v sredo v Valencii, Barca pa se bo pomerila z Realom. Barcelona je v preteklem tednu dvakrat izgubila in padla na tretje mesto v La ligi ter izpadla v četrtfinalu Lige prvakov. Puyol verjame, da vseeno se lahko stvari v sezoni še obrnejo na bolje za aktualne španske prvake, ki pa jih bo ikona kluba po koncu sezone zapustila. Puyol je namreč pred časom dejal, da ni več sposoben igrati na tako visoki ravni in bo zapustil matični klub, kjer igra že vso profesionalno kariero. Vir: Reuters