Foto: EPA Foto:
Foto: EPA Foto:

Nisem pričakoval, da bomo tako proslavili zadetek. Nekdo me je porinil na tla, sploh ne vem, kdo je bil. Sicer pa sem vesel, da mi je novi trener dal priložnost, saj prej nisem dobil toliko priložnosti. Izkoristil sem jo, najpomembneje pa je, da zdaj še bolje treniramo.

Pri akciji za gol sem ob podaji začel šprintati, soigralec je videl, da sem v boljšem položaju, in se je samo odmaknil, jaz pa sem udaril žogo v bližnji kot, saj sem lahko streljal samo tja.

Z Boštjanom Cesarjem sva takoj postala prijatelja, veliko mi je pomagal. Vsi v klubu ga spoštujejo, naredil si je ime. Res je dober igralec in vsako tekmo igra dobro. Kličejo ga kar "Boss" (šef, op. a.). Res je "boss", skrbi za vso ekipo (smeh).
Slovenski nogometni reprezentant Dejan Lazarević je bil veliki junak sobotnega mestnega derbija med Verono in Chievom v 13. krogu italijanskega prvenstva. V 92. minuti je dosegel edini zadetek na tekmi. O prvencu v Serie A je dan pozneje spregovoril za Val 202. 23-letni Domžalčan je sicer šele drugič letos dobil priložnost za igro.