Foto:
Foto:

Lansko poletje je Barca pokazala interes, a z mislimi sem bil samo pri Atleticu. Tu sem odrastel in nisem videl potrebe po odhodu. Dobro se počutim in za zdaj nimam želje po odhodu. Na srečo je Atletico pred leti zavrnil Realovo ponudbo in upam, da bi lahko sledil vzoru nekaterih nogometašev, ki so igrali le za en klub. Ko sta se poslovila Gerrard v Liverpoolu in Xavi v Barceloni je bilo spektakularno. Ves čas sta bila pri enem klub, kar je neverjetno.

Jaz, novi Xavi? Na koncu ne bo novega Xavija, ne novega Iniesta ali kogar koli drugega. Upam pa, da bom ostal v spominu kot Koke. Vedno je pa bil Xavi zame referenca. V reprezentanci sva sodelovala leto dni in v tem času sem se res ogromno naučil od njega. To obdobje, ko sem preživel z njim, je zame pomenilo veliko čast.

23-letni vezist Atletica Koke, ki velja za prihodnost španskega nogometa, je spregovoril o svoji prihodnosti in dejal, da ne vidi potrebe, da bi zapustil matični klub. Razkril je, da sta se zanj že zanimala največja španska kluba Barcelona in Real, a je pri Atleticu povsem zadovoljen. Obenem je dodal tudi nekaj besed o Xaviju, s katerim ga v Španiji ves čas primerjajo. Vir: Goal.com