Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com

V prvi vrsti bi želel poudariti, da je glede na vse, kar je moštvo prestalo od začetka priprav - tu mislim predvsem na poškodbe nekaterih ključnih igralcev -, uspešen uvod v novo tekmovalno sezono velika spodbuda za vse nas, ki si želimo nadaljevanja poti, ki smo si jo začrtali ob mojem prihodu v Ljubljano. Vemo, da moramo napredovati in biti boljši, če želimo dosegati želene rezultate.
Sezona se je komaj dobro začela, za seboj imamo dve prvenstveni preizkušnji in vseh 6 točk. Nova ekipa premore dovolj kvalitete, vemo pa, da smo v sezono krenili brez nekaterih ključnih mož, ki so v lanski šampionski sezoni prispevali levji delež h končnemu uspehu. Za vidnejši uspeh v Evropi si je potrebno nabrati izkušnje, ne nazadnje gre za daljši proces zorenja posameznikov kot tudi moštva v celoti.
Izjava predsednika NK Olimpija Milana Mandarića na spletni strani kluba po uvodnih dveh krogih Prve lige TS, v katerih Ljubljančani z igro niso prepričali, pojavile pa so se tudi špekulacije, da trener Rodolfo Vanoli ne bo več dolgo sedel na klopi.