Foto:
Foto:

Jaz sem ves čas verjel vanj, pripeljal sem okrepitve iz Minska in postali smo prvaki. Torej so morali najti nov razlog. Prav jim je prišlo, da igralci niso podpisali aneksa o znižanju variabilnega dela plač, kot mi je bilo naročeno.

Ko sta Bojan Cizej (predsednik Celja P. L., op. a.) in Jernej Smisl, ki tedaj sploh še ni bil član upravnega odbora, prišla pred igralce in jim sporočila slabo novico, je bila dana tudi obljuba o rednem izplačevanju, pa tudi, da bodo do konca januarja povrnjene zaostale obveznosti. Igralci so se strinjali, a denarja ni bilo. Na igrišču se to ni poznalo, ker nam je uspelo sproti vzdrževati mir. Potem pa je padla odločitev, da igralci, ki gredo iz kluba, dobijo vse, tistim, ki ostanejo, pa se plača zniža. Torej bi bili igralci kaznovani, čeprav so uresničili vse cilje. Tako se pač ne dela. Igralci se med seboj pogovarjajo in slaba volja je bila tu. Sklenili so, da v selektivno znižanje ne privolijo.
Nekdanji direktor rokometašev Celja Pivovarne Laško Roman Pungartnik, s katerim vodstvo kluba pred dnevi po štirih letih ni podaljšalo sodelovanja, v intervjuju za Delo.