Foto:
Foto:

Morda bomo malce spremenili vloge, vendar glavno je, da se zabavamo ob tem, kar počnemo, zanašamo drug na drugega in igramo kot ekipa. To je tisto, kar pripelje do lepe košarke.

Upam, da bomo hitro našli pot do tega. Naša ekipa bo videti nekoliko drugače. Izgubili smo Barnesa, Boguta, Speightsa in Barboso, košarkarje, ki so pomenili veliko in odigrali pomembno vlogo pri naših uspehih. Torej smo se odrekli veliko stvarem, da smo dobili Kevina. Zdaj bomo drugačna ekipa. Ne oziramo se, kaj drugi mislijo. Zavedamo se, da v tej ligi ni nič danega in zagotovljenega. Vemo, kako težko je osvojiti prstan.

Stephen Curry, najkoristnejši igralec zadnjih dveh sezon Lige NBA, je spregovoril o enem največjih prestopov v NBA-ju doslej, prihodu Kevina Duranta, ki je bil MVP Lige NBA sezono pred Stephom, v Golden State in o tem, kako bodo Warriorsi igrali v novi sezoni. S prihodom Duranta imajo na papirju sijajno moštvo, številni pa se sprašujejo, kako bo funkcionirala na parketu, "saj je žoga le ena". Vir: ESPN