Foto:
Foto:
Trk Tavaresa in Vidmarja - 11-metrovka ali ne?

Če ga ne morejo poraziti na igrišču, ga lahko sodniška organizacija z Vladom Šajnom na čelu. 16 let sem v profesionalnem nogometu in nas ne more nihče prevarati, pa če je to napaka ali namerna napaka. To je bila namerna napaka. Tudi iz Ljubljane in od ljubljanskih sodnikov dobivamo jasna sporočila, kaj se nam bo dogajalo to sezono.

Če je naš nogomet prišel na ta nivo, zakaj potem prvenstvo? Dajmo Olimpiji ta pokal, dajmo Šajnu ta pokal, ki je vodja vsega. Pri 11-metrovki je vratar Vidmar zaradi udarca, ki ga je zadal Tavaresu, komaj končal tekmo. Kdor tega noče videti, pač noče.
Dobili smo sporočilo, da NK Maribor letos ne bo prvi, ampak Olimpija. Sodniki točno vedo, kako psihološko zlomiti neko ekipo, bodite brez skrbi.
Poslušajte Zahovićevo izjavo:


Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je bil po tekmi superpokala proti Domžalam (1:2) zelo jezen na sodnika Mateja Juga, ki v drugem polčasu ni dosodil po njegovem mnenju čiste 11-metrovke ob trčenju Marcosa Tavaresa in vratarja Nejca Vidmarja (glej video desno!). Tolminec je domači tabor in gledalce razburil še z nekaj odločitvami. Zaradi ugovarjanja je Zahovića s klopi poslal na tribuno. Vlado Šajn je predsednik sodniške organizacije pri Nogometni zvezi Slovenije.

Trk Tavaresa in Vidmarja - 11-metrovka ali ne?