Državno hokejsko prvenstvo
slice
Tavželj ostaja na Jesenicah tudi v prihodnji sezoni
Pogodbo podaljšala tudi Kalan in Čimžar, 9. junij 2018 ob 13:45 Kapetan hokejistov SIJ-a Acronija Jesenic Andrej Tavželj je podaljšal pogodbo in bo za državne prvake igral tudi v novi sezoni, so sporočili iz Podmežakle.
5
Jezovšek in Planko iz Podmežakle v Tivoli, Jure Vnuk ostaja trener
20
7. junij 2018 ob 16:48 Vodstvo hokejistov SŽ-ja Olimpije že pospešeno sestavlja ekipo za naslednjo sezono. Z Jesenic sta prišla David Planko in Žan Jezovšek, Nejc Brus pa je igral za mlado ekipo železarjev.
Pogačar: Nov naslov prvaka, zmaga v Alpski ligi in vrnitev v Ligo Ebel
25
1. junij 2018 ob 16:26 V zadnjih tednih se je zdelo, da bo usoda članskega hokeja na Jesenicah precej negotova. Predsednik Anže Pogačar se je zdaj odločil nadaljevati uspešno zgodbo zadnjih let.
Odlični vratar Kristan končal bogato kariero
31
21. maj 2018 ob 21:05 Robert Kristan, ki je v pretekli sezoni branil za SŽ Olimpijo, se je pri 35 letih odločil, da bo končal kariero. Nekdanji prvi vratar slovenske reprezentance bo poiskal nove življenjske izzive.
Ljubljenec občinstva v Tivoliju Groznik končal kariero
28
10. maj 2018 ob 16:57 Nekdanji slovenski hokejski reprezentant Boštjan Groznik se je pri 35 letih odločil za konec kariere. Hokejist z Brezij je večino klubske kariere igral pri Olimpiji.
Želja Glaviča izpolnjena - Jeseničani v pravem slogu do naslova Jeseniški hokejisti so v soboto v Tivoliju kronali odlično sezono z zasluženim naslovom državnega prvaka. SŽ Olimpija je bila v finalu zelo žilav tekmec.
32
Jeseničani v Tivoliju zanesljivo do dvanajste zvezdice Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so dvanajstič državni prvaki. Na četrti tekmi finala DP-ja so SŽ Olimpijo premagali s 4:1, serijo pa dobili s 3:1.
69
Koren po imenitni predstavi pričakuje novo dimenzijo v finalu Rekorden obisk v letošnji sezoni v Podmežakli je nakazoval, da je vse pripravljeno za slavje ob 12. naslovu državnih prvakov. Gal Koren je imel drugačne načrte.
29
Olimpija s hat-trickom Korena preprečila zabavo v Podmežakli Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic niso izkoristili prve priložnosti za 12. naslov državnega prvaka, saj jih je SŽ Olimpija premagala s 3:4, v zmagah je zdaj 2:1 za Gorenjce.
61
Tavželj: Olimpija se je zelo dobro pripravila na finale SŽ Olimpija je prikazal najboljšo igro na derbijih v letošnji sezoni, a znova je zmaga odšla na Jesenice. Predsednik zmajev Tomaž Vnuk je bil jezen na sodnike.
33
Železarje le še zmaga loči od novega naslova Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so na drugi tekmi finala državnega prvenstva premagali SŽ Olimpijo v Tivoliju s 5:3 in so tako le še zmago oddaljeni od ubranitve naslova.
76
Glaviča skrbi disciplina v igri, Vnuka pa neučinkovitost Finalna serija državnega prvenstva se je začela zelo podobno kot četrtfinale Alpske lige. Jeseničani so zapravili visoko prednost, a na koncu vseeno zmagali.
29
Jeseničani vodili s 3:0, na koncu pa trepetali za zmago Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so na prvi tekmi finala državnega prvenstva s 3:2 premagali SŽ Olimpijo, ki je v Podmežakli zaostajala že s 3:0. Jeseničani so povedli iz prve prave priložnosti.
43
Začetek boja za naslov 7. aprila v Podmežakli Finalna serija državnega prvenstva v hokeju se bo začela v soboto, 7. aprila, ob 20.00 na Jesenicah. Najboljši slovenski ekipi se bosta pomerili na tri zmage.
27
Triglav blizu presenečenja - Čepon odločil v 54. minuti Hokejisti SŽ-ja Olimpije so imeli veliko dela v dvorani Zlato polje. Na prvi tekmi polfinala državnega prvenstva se je Triglav odlično upiral, na koncu pa izgubil le z 1:2.
23

Kazalo