Hokej

Poudarki

  • Pavlin se seli na Švedsko
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.4 od 13 glasov Ocenite to novico!
Petr Šachl in Jure Dolinšek
Jure Dolinšek je nase opozoril že v pretekli sezoni, ko je z železarji osvojil naslov državnih prvakov. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Dodaj v

Tudi Dolinšek ostaja na Jesenicah

Železarjem uspelo zadržati dva mlada upa
30. maj 2011 ob 20:49
Jesenice - MMC RTV SLO

Vodstvo hokejistov Acronija Jesenic nadaljuje sestavljanje ekipe za naslednjo sezono. 21-letni napadalec Jure Dolinšek je podpisal podaljšal pogodbo za dve leti.

Lani je nastopil na 51 tekmah Lige Ebel in zbral 8 točk (6 zadetkov in 2 podaji). "Doma se še vedno počutim najbolje, Liga Ebel je odlična za napredek mladih hokejistov, med katere sodim tudi sam, zato je bil podpis pogodbe o nadaljnjem sodelovanju nekaj povsem pričakovanega. Zavedam se, da nam bo tudi v novi sezoni dokaj težko, da bo precej naporno, toda vsi tisti, ki bomo nosili rdeči dres, ga bomo zagotovo nosili s ponosom in naredili vse, da bi se nam želje končno izpolnile. Že zdaj delamo zelo trdo, vemo, da bomo morali tudi mladi prevzeti precejšen del odgovornosti, zato mi bodo izkušnje iz zadnjih dveh sezon prišle še kako prav," je poudaril Dolinšek.

Prejšnji teden je pogodbo za dve sezoni podaljšal tudi 22-letni branilec Matevž Erman.

Pavlin se seli na Švedsko
Pri Tilii Olimpiji še niso objavili nobene okrepitve. Prejšnji teden je v Nemčijo odšel Jeff Tory, branilec Žiga Pavlin pa je podpisal pogodbo s švedskim moštvom Troja/Ljungby, ki igra v drugi ligi. V Ligi Ebel je 26-letni igralec v minuli sezoni na 57 tekmah zbral 31 točk.

A. G.
Prijavi napako
Komentarji
Kazalo