Hokej
slice
Video: Zmaji dobro pripravljenost dokazali tudi v Podmežakli
Tujci prevesili jeziček na stran zmajev, 29. avgust 2015 ob 23:14 Hokejisti Telemacha Olimpije so na pripravljalni tekmi pred začetkom nove sezone v Podmežakli premagali Sij Acroni Jesenice s 4:1.
48
Hokeja "lačni" Kopitar cilja na tretjega Stanleyja
22
28. avgust 2015 ob 17:41 Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar že odšteva dneve do odhoda v Los Angeles, kjer bo 7. oktobra s tekmo proti San Joseju začel že svojo deseto sezono v Ligi NHL.
Tudi Reinthaler in Scholz podpisala enoletno pogodbo
22
27. avgust 2015 ob 18:42 Telemach Olimpija bo v novi sezoni igrala kar s tremi avstrijskimi igralci. Po Rolandu Kaspitzu sta enoletno pogodbo z zeleno-belimi podpisala še branilca Kristof Reinthaler in Fabian Scholz.
Dahlem: Boljši smo in z več karakterja kot lani
31
25. avgust 2015 ob 20:32 Hokejisti Telemacha Olimpije so predstavili načrte pred novo sezono, ki se zanje z domačo tekmo proti Innsbrucku začne 12. septembra.
Desbiens in Chaput napolnila mrežo železarjev
62
21. avgust 2015 ob 22:14 Na pripravljalni tekmi v Tivoliju so hokejisti Telemacha Olimpije napolnili mrežo Jeseničanov (7:1). Blestel je prvi napad Desbiens-Kaspitz-Chaput.
Kaspitz: Žalostno, da avstrijski klubi stavijo le na tujce Roland Kaspitz je najbolj zveneča okrepitev Telemacha Olimpije v novi sezoni. 33-letni napadalec iz Spittala ima dolgoletne izkušnje v Ligi Ebel, v letih 2002 in 2006 je bil tudi prvak z Beljakom.
34
Tavželj: V Tivoli se ne bi vrnil pod starim vodstvom Hokejisti Telemacha Olimpije so prvič trenirali v Tivoliju. Branilec Andrej Tavželj bo sezono začel v zeleno-belem dresu. Slovenski reprezentant želi biti del nove zgodbe pod Rožnikom.
24
V Tivoli prišla dva Kanadčana, tretji se bo pridružil v torek V Ljubljano je pripotoval vratar Olivier Roy. Skupaj z njim je prispel še en Kanadčan, ki bo v novi sezoni nosil zeleno-beli dres. Enoletno pogodbo s Telemach Olimpijo bo podpisal Stefan Chaput.
22
Brez stečaja, potrjena "prisilka" in s tem Ebel za Olimpijo HDD Olimpija je dobila zeleno luč za izvedbo poenostavljene prisilne poravnave, s čimer se bodo hokejisti pod Rožnikom ognili stečaju in tako nemoteno zaigrali v Ligi Ebel.
113
Kopitar v svojem kampu učil 48 nadobudnih otrok Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je seriji številnih dejavnosti dodal novo - ta teden je gostil prvi hokejski kamp za otroke.
32
Na Jesenicah želijo še nadgraditi lansko sezono Ta teden je v Podmežakli zelo pestro, saj se na novo sezono pripravljata obe najboljši slovenski hokejski ekipi. Jeseničani želijo ponoviti lansko uspešno sezono.
28
Dahlem: Poraz proti Jesenicam je bil morda celo dobrodošel Fabian Dahlem se je znova vrnil v Tivoli, kjer si želi začeti popolnoma novo zgodbo s Telemachom Olimpijo. O lanski sezoni in številnih težavah sploh ni želel govoriti.
71
Tudi avstrijski veteran Kaspitz in Tavželj trenirata z zmaji Hokejisti Telemacha Olimpije bodo ta teden trenirali v Podmežakli. Na Jesenicah sta bila tudi izkušeni Roland Kaspitz in slovenski reprezentant Andrej Tavželj.
29
Scholz, Harlow, Snoj in Marinšek na preizkušnji pri Olimpiji V Tivoliju sestavljajo igralski kader za novo sezono v Ligi Ebel. V prihodnjih tednih bodo na preizkušnji vratar Matic Marinšek, branilec Fabian Scholz ter napadalca Matt Harlow in Črt Snoj.
54
"Pretepač" Desbiens in vratar Roy v Tivoliju Vodstvo Telemacha Olimpije se je dogovorilo za podpis pogodbe s prvima tujima okrepitvama. Kanadčana Guillaume Desbiens in Olivier Roy sta podpisala enoletno pogodbo.
38

Citat za prebrat
link
Krunoslav Jurčić
16
31. avgust 2015 ob 15:28 Moja želja je bila, da se znebim vloge trenerske prostitutke, zato nisem sprejel katere koli ponudbe, ampak kluba z vizijo. Maribor spada med te klube.
Več novic ...
Anketa: 29. avgust 2015 ob 21:11

Bo novemu trenerju Krunoslavu Jurčiću uspelo Maribor vrniti v zmagovalne tirnice?

Da.
Ne.
Težko se odločim, nogometa ne spremljam.
Arhiv
Kazalo