Hokej
slice
Gal Koren ostaja pri Olimpiji
Nazadnje igral na Slovaškem, 22. julij 2014 ob 18:34 Gal Koren je podpisal enoletno pogodbo s hokejskim klubom Telemach Olimpija, za katerega je igral že v lanski sezoni.
4
Mlada upa Kalan in Logar okrepila Olimpijo
25
21. julij 2014 ob 17:29 Prihodnji ponedeljek se bodo v Tivoliju začele priprave hokejistov Telemacha Olimpije na novo sezono Lige Ebel. Nova člana zmajev sta 21-letni napadalec Luka Kalan in 19-letni branilec Miha Logar.
Hokejiste Olimpije bo vodil nemški strokovnjak
43
17. julij 2014 ob 14:32 Nemec Fabian Dahlem je novi trener Telemacha Olimpije. Priprave na novo sezono se bodo začele 28. julija. 48-letni Dahlem je s slovenskimi hokejskimi prvaki podpisal enoletno pogodbo.
Foto: Ko Podmežaklo obišče Stanleyjev pokal
14
14. julij 2014 ob 16:03 Dvorana Podmežakla je bila deset let drugi dom Anžeta Kopitarja, ki se je zdaj hokeja žejnim rojakom oddolžil z obiskom Stanleyjevega pokala, ob tem pa zbral skoraj vse rise iz Sočija.
"Kopi" Stanleyju že drugič razkazoval Slovenijo, zadnja postaja Podmežakla
95
13. julij 2014 ob 21:59 Nedelja je bil poseben dan tudi za Anžeta Kopitarja in vse ljubitelje hokeja v Sloveniji.
Kopitar in Stanley vabita na finale SP-ja v Podmežaklo Nedelja bo poseben dan za ljubitelje hokeja na Jesenicah, saj bo Anže Kopitar svoj dan s Stanleyjevim pokalom preživel v Podmežakli, kjer bo " stane " videl tudi finale prvenstva.
22
Zmaji novo sezono začenjajo v Celovcu Vodstvo Lige Ebel je predstavilo spored tekem za sezono 2014/15, ki se bo začela v petek, 12. septembra. Telemach Olimpija v 1. krogu gostuje v Celovcu.
22
Kopitar: "Biti najboljši hokejist na svetu ni moj cilj ..." " ... Moj cilj je kar se da biti najboljši igralec in s tem pomagati naši ekipi, da je najboljša." Življenjsko vodilo trenutno najboljšega slovenskega športnika Anžeta Kopitarja.
25
Branilec Ekblad prvi izbor Panterjev, Nemec nov adut Naftarjev V Philadelphii so v petek izvedli prvi krog letošnjega nabora Lige NHL, na katerem je Florida kot prvega izbrala 18-letnega kanadskega branilca Aarona Ekblada.
10
Sproščen Kopitarjev golf z dobrodelnim pridihom Dan po vrnitvi v domovino je Anže Kopitar že vihtel palico, a tokrat na golfigrišču na Bledu, kjer je na dobrodelnem turnirju pomagal zbrati 42.900 evrov za prikrajšane mlade.
9
Prvak Kopitar v domovini, Stanleyjev pokal pride 13. julija Prvak Lige NHL Anže Kopitar se je vrnil v Slovenijo, kamor bo njemu na čast prišel Stanleyjev pokal v nedeljo, 13. julija, na dan državnozborskih volitev in tudi finala SP-ja 2014.
20
Gaborik še sedem let Kralj, Mitchell se poslavlja Prvaki Lige NHL Los Angeles napovedujejo obrambo naslova. Po pričakovanjih je Marian Gaborik podpisal kar 7-letno pogodbo s Kralji, pri katerih je blestel na krilih Anžeta Kopitarja.
40
V Ligi NHL delili nagrade: Anže Kopitar drugi in osmi Anže Kopitar je bil razglašen za drugega najboljšega obrambnega napadalca v Ligi NHL. Nagrado Franka Selkeja je drugič prejel Patrice Bergeron.
23
Rakovec predsednik HZS-ja še naslednja štiri leta Dosedanji predsednik Hokejske zveze Slovenije Matjaž Rakovec je na 34. letni volilni skupščini v Ljubljani dobil soglasno podporo za še en štiriletni mandat.
8
Šampion Kopitar v četrtek v Sloveniji Zmagovalec Stanleyjevega pokala s hokejisti Los Angeles Kings Anže Kopitar bo v četrtek okoli 17.45 pristal na Letališču Jožeta Pučnika.
16

Citat za prebrat
link
Miran Burgič
4
22. julij 2014 ob 20:01 Nisem bil jaz tisti, ki ju je spoznal, temveč tisti, ki je bil proti. Pa ne zato, ker bi bil Goran (Cvijanović) slab fant, ravno nasprotno.
Več novic ...
Anketa: 22. julij 2014 ob 20:08

Bi po vašem mnenju Vincenzo Nibali te dni prav tako nosil rumeno majico, če na Dirki po Franciji ne bi odstopila Froome in Contador?

da
ne
Arhiv
Kazalo