Hokej
slice
Bolzano potrdil nastopanje v Ligi Ebel in Ligi prvakov
Oba vratarja Olimpije poškodovana, 31. julij 2014 ob 18:08 V zadnjem mesecu so se širile številne govorice, da hokejisti Bolzana ne bodo igrali v Ligi Ebel, danes pa so potrdili nastope.
6
Dahlem: Navajen sem finančnih težav iz druge nemške lige
29
29. julij 2014 ob 18:51 Hokejiste Telemacha Olimpije bo v novi sezoni prvič vodil nemški trener. Fabian Dahlem s seboj prinaša tipično nemško mentaliteto.
V Tivoliju stavijo na nemški koncept dela in na mlade upe
54
28. julij 2014 ob 16:26 Vodstvo Telemacha Olimpije je predstavilo načrte za novo sezono v Ligi Ebel, ki se začenja 12. septembra. Na prvem treningu je bilo 27 igralcev, z zmaji trenira tudi Žiga Pance.
Mušič ostaja zvest edinemu klubu, ki ga pozna
43
24. julij 2014 ob 15:35 Kapetan z zelenim srcem ostaja "zmaj", so sporočili iz HDD Olimpije, kjer so podaljšali pogodbo z Alešem Mušičem, ki že vso kariero igra za zeleno-bele iz Tivolija.
Gal Koren ostaja pri Olimpiji
16
22. julij 2014 ob 18:34 Gal Koren je podpisal enoletno pogodbo s hokejskim klubom Telemach Olimpija, za katerega je igral že v lanski sezoni.
Mlada upa Kalan in Logar okrepila Olimpijo Prihodnji ponedeljek se bodo v Tivoliju začele priprave hokejistov Telemacha Olimpije na novo sezono Lige Ebel. Nova člana zmajev sta 21-letni napadalec Luka Kalan in 19-letni branilec Miha Logar.
29
Hokejiste Olimpije bo vodil nemški strokovnjak Nemec Fabian Dahlem je novi trener Telemacha Olimpije. Priprave na novo sezono se bodo začele 28. julija. 48-letni Dahlem je s slovenskimi hokejskimi prvaki podpisal enoletno pogodbo.
45
Foto: Ko Podmežaklo obišče Stanleyjev pokal Dvorana Podmežakla je bila deset let drugi dom Anžeta Kopitarja, ki se je zdaj hokeja žejnim rojakom oddolžil z obiskom Stanleyjevega pokala, ob tem pa zbral skoraj vse rise iz Sočija.
14
"Kopi" Stanleyju že drugič razkazoval Slovenijo, zadnja postaja Podmežakla Nedelja je bil poseben dan tudi za Anžeta Kopitarja in vse ljubitelje hokeja v Sloveniji.
95
Kopitar in Stanley vabita na finale SP-ja v Podmežaklo Nedelja bo poseben dan za ljubitelje hokeja na Jesenicah, saj bo Anže Kopitar svoj dan s Stanleyjevim pokalom preživel v Podmežakli, kjer bo " stane " videl tudi finale prvenstva.
22
Zmaji novo sezono začenjajo v Celovcu Vodstvo Lige Ebel je predstavilo spored tekem za sezono 2014/15, ki se bo začela v petek, 12. septembra. Telemach Olimpija v 1. krogu gostuje v Celovcu.
22
Kopitar: "Biti najboljši hokejist na svetu ni moj cilj ..." " ... Moj cilj je kar se da biti najboljši igralec in s tem pomagati naši ekipi, da je najboljša." Življenjsko vodilo trenutno najboljšega slovenskega športnika Anžeta Kopitarja.
25
Branilec Ekblad prvi izbor Panterjev, Nemec nov adut Naftarjev V Philadelphii so v petek izvedli prvi krog letošnjega nabora Lige NHL, na katerem je Florida kot prvega izbrala 18-letnega kanadskega branilca Aarona Ekblada.
10
Sproščen Kopitarjev golf z dobrodelnim pridihom Dan po vrnitvi v domovino je Anže Kopitar že vihtel palico, a tokrat na golfigrišču na Bledu, kjer je na dobrodelnem turnirju pomagal zbrati 42.900 evrov za prikrajšane mlade.
9
Prvak Kopitar v domovini, Stanleyjev pokal pride 13. julija Prvak Lige NHL Anže Kopitar se je vrnil v Slovenijo, kamor bo njemu na čast prišel Stanleyjev pokal v nedeljo, 13. julija, na dan državnozborskih volitev in tudi finala SP-ja 2014.
20

Citat za prebrat
link
Robert Koren
7
1. avgust 2014 ob 09:58 Gremo ... Na svidenje, Slovenija! Nekdanji slovenski reprezentant Robert Koren je to jutro odletel z brniškega letališča novi dogodivščini naproti in na Twitterju Sloveniji pomahal v slovo.
Več novic ...
Anketa: 31. julij 2014 ob 19:48

Bodo nogometaši Maribora izločili Maccabi in se prebili v 4. predkrog Lige prvakov?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo