Hokej
slice
Berlisk ostaja na Jesenicah; Podlipnik odšel v Francijo
Zadnja tri leta je branilec zdravil poškodbe, 26. julij 2016 ob 10:59 Nejc Berlisk ostaja v rdečem jeseniškem hokejskem moštvu še naslednjo sezono. 27-letni branilec v mladi jeseniški ekipi predstavlja igralca z izkušnjami.
3
Hokejiste Olimpije pred začetkom priprav okrepil še Langkow
19
25. julij 2016 ob 17:03 K hokejistom Olimpije pred začetkom priprav prihaja še zadnja tuja okrepitev, to je kanadski center Chris Langkow. Z zeleno-belimi je podpisal enoletno pogodbo.
Bussieres okrepil napad Olimpije, Eric Pance v Podmežakli
51
19. julij 2016 ob 19:30 22-letni kanadski krilni napadalec Raphael Bussieres je okrepil hokejiste Olimpije. Podpisal je enoletno pogodbo.
Aleksandar Magovac se vrača v Podmežaklo
40
17. julij 2016 ob 17:24 Aleksandar Magovac je okrepil Sij Acroni Jesenice. 25-letni hokejist je vzgojen v Podmežakli, zadnje štiri sezone pa je igral v tujini.
Urbas odslej član VSV-ja iz Beljaka
13
14. julij 2016 ob 13:54 Slovenski reprezentant Jan Urbas je nova okrepitev hokejistov iz Beljaka. "Veseli smo, da se je Jan Urbas odločil za VSV," je ob tem dejal menedžer kluba Stefan Widitsch.
Orjak Stojanovič v vratih Jesenic Na Jesenicah gradijo ekipo za novo sezono. Novi železar je postal vratar Rok Stojanovič, ki je visok skoraj dva metra.
27
Oraže prvi tujec v Podmežakli Ekipa Sij Acroni Jesenice, ki bo v naslednji sezoni nastopala v Alpski hokejski ligi, ima prvo tujo okrepitev.
31
Kanadski branilec Harty nov tujec v Tivoliju Vodstvo hokejistov Olimpije sestavlja ekipo za novo sezono v Ligi Ebel, ki se bo začela 16. septembra. Danes je enoletno pogodbo podpisal kanadski branilec Jonathan Harty.
31
Dobrodelni "Raza" bo kariero sklenil v slogu Naslednji teden bo tudi uradno konec bogate športne kariere slovenskega hokejista Tomaža Razingarja.
20
Kristana ne bo v Tivoli, prvi vratar bo Frazee Hokejiste Telemacha Olimpije sta okrepila 29-letni ameriški vratar Jeff Frazee in 25-letni kanadski ofenzivni branilec Sacha Guimond. Oba sta podpisala enoletno pogodbo.
22
Tudi Kalan iz Ljubljane v mesto "jekla in hokeja" 23-letni hokejist Luka Kalan je novi član Sij Acroni Jesenic. Kalan je po Mihi Logarju in Juretu Sotlarju tretji igralec, ki se je iz Ljubljane preselil na Jesenice.
55
Mitja Robar odslej za celovški KAC Slovenski hokejist Mitja Robar bo v novi sezoni igral v Ligi Ebel, saj je okrepil celovški KAC. Nazadnje je 33-letni branilec igral na Češkem za Mlado Boleslav.
13
NHL-nabor: Auston Matthews v hokejsko meko. Mati pa v jok. Auston Matthews je po Patricku Kanu (2007) postal prvi hokejist, rojen v ZDA, ki je bil prvi izbor na naboru Lige NHL. Najstnika iz Arizone je izbral Toronto. Dan po naboru v Ligi NBA
15
V Tivoliju čakajo na odločitev Kristana in Tavžlja, od tujcev potrjen le Gabor Predsednik hokejistov Olimpije Marko Popovič je potrdil namige, da se dogovarjajo z Robertom Kristanom. Vratar si je vzel nekaj dni za razmislek, prav tako tudi Andrej Tavželj.
48
Novi slovenski legionar v Ligi KHL - Sabolič se seli v Vladivostok Slovenski hokejski reprezentant Robert Sabolič zapušča praško Sparto, kjer se je izkazal v pretekli sezoni, in se seli v drugo najmočnejšo ligo na svetu, Ligo KHL, k Admiralu iz Vladivostoka.
11

Citat za prebrat
link
Larisa Latinina
6
25. julij 2016 ob 07:00 Šele leta 1979 sem spoznala, da sem že 15 let najuspešnejša tekmovalka v zgodovini olimpijskih iger. Neki novinar iz Češkoslovaške mi je poslal izrezek iz neke revije.
Več novic ...
Anketa: 19. julij 2016 ob 08:03

Kdo bo državni prvak v nogometu v sezoni 2016/17?

Olimpija.
Maribor.
Domžale.
Nekdo drug.
Arhiv
Kazalo