Hokej
slice
Slava Vojnov bo 90 dni preživel v zaporu
Napad se je zgodil oktobra, 3. julij 2015 ob 13:27 Ruski hokejist Slava Vojnov bo moral zaradi družinskega nasilja za 90 dni v zapor. Kazen bo začel prestajati v ponedeljek. 25-letnik je lani oktobra napadel svojo ženo.
12
Nosilca igre Brus in Remar ostajata v Podmežakli
12
2. julij 2015 ob 19:28 Vodstvo Sija Acronija Jesenic gradi ekipo za novo sezono. Po Saši Rajserju sta pogodbo s slovenskimi hokejskimi prvaki podaljšala za eno sezono še napadalca Miha Brus in Aleš Remar.
V Ligi Ebel za zmago po novem tri točke, zmaji za uvod dvakrat doma
29
1. julij 2015 ob 18:52 Vodstvo tekmovanja v Ligi Ebel je sprejelo koledar za novo sezono. Začela se bo 11. septembra, Telemach Olimpija pa bo začela doma 12. in 13. septembra proti Innsbrucku in Beljaku.
Chicago in Columbus zamenjala kar sedem igralcev
15
1. julij 2015 ob 10:58 Prvak Lige NHL Chicago je opravil posel, v katerega je bilo vpletenih kar sedem hokejistov.
Na skupščini brez pretresov - Rakovec dobil podporo
11
30. junij 2015 ob 20:13 Predsednik Hokejske zveze Matjaž Rakovec je na skupščini dobil popolno podporo večine navzočih članov z glasovalno pravico, ki so tudi potrdili poročila za preteklo leto in načrte za prihodnje.
Kralj Mike Richards ni odkupljen, temveč odpuščen Mike Richards ni več Kralj in soigralec Anžeta Kopitarja. Pričakovano, a Los Angeles ni odkupil pogodbe 30-letnega Kanadčana, temveč jo je enostransko prekinil in s tem veliko privarčeval.
31
Varl: Cilj je počasna vrnitev v Ebel, ne smemo zajemati s preveliko žlico Vodstvo Sija Acronija Jesenic je na občnem zboru kluba sprejelo smernice za nadaljnje delo, v dvorani Podmežakla pa je sledila še predstavitev novega stratega Dejana Varla.
27
Kopitar in druščina spet igrali golf za dober namen Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je na Bledu pripravil tradicionalni turnir v golfu, na katerem je skupaj z drugimi udeleženci za dobrodelne namene zbral 39.275 evrov.
7
Edmonton dobil hokejski biser, Kingsi pa izbor dali v paket za Lucica Pričakovano je bil prvi izbor nabora L ige NHL Connor McDavid, ki bo kariero nadaljeval v Edmontonu. Še pred začetkom izbora novincev pa je Los Angeles pripeljal Milana Lucica.
31
Chicago bo prapor dvignil 7. oktobra proti Rangersom Hokejska Liga NHL se bo začela 7. oktobra, ko bodo Chicago Blackhawksi, ki so letos osvojili Stanleyjev pokal, gostili New York Rangerse.
5
Stoll se je s priznanjem izognil zaporni kazni Nekdanji hokejist Los Angelesa Jarret Stoll je priznal posedovanje kokaina in zato mu je sodnik zmanjšal kazen. Opraviti bo mora l le 32 ur javnih del v 120 dneh. 17.
2
V NHL-u uradno začeli proces razširitve lige V Ligi NHL so v noči s srede na četrtek potrdili nov format za igranje podaljškov v rednem delu sezone, prav tako so potrdili še nekaj drugih sprememb.
24
Price prvi vratar v zgodovini s četverčkom nagrad Vratar ekipe Montreal Canadiens v Ligi NHL Carey Price je po koncu sezone prejel štiri posamična priznanja za dosežke.
5
V Las Vegasu spreminjajo pravila in delijo nagrade Predstavniki klubov hokejske Lige NHL se zavzemajo za spremenjen format igre v podaljških v rednem delu sezone, s katerim bi zmanjšali možnost, da bi o zmagovalcu odločala loterija kazenskih strelov.
13
Terlikar bo na jeseniški klopi pomagal Varlu Uprava HDD-ja Jesenice je na mesto glavnega trenerja pred časom imenovala nekdanjega hokejista Jesenic Dejana Varla, zdaj pa je znano še ime njegovega pomočnika, to bo Anže Terlikar.
25

Citat za prebrat
link
Blaž Kavčič
11
3. julij 2015 ob 13:31 V naslednjih tednih bom poskušal kljub trenutnim težavam loviti enega najpomembnejših ciljev v moji karieri. Imam namreč le še dve sezoni časa, da dosežem normo za pridobitev ATP-pokojnine.
Več novic ...
Anketa: 22. junij 2015 ob 18:14

Kako daleč bodo v letošnji sezoni v evropskih pokalih prišli nogometaši Maribora?

Spet se bodo uvrstili v Ligo prvakov.
Igrali bodo v skupinskem delu Evropske lige.
Izpadli bodo že v 2. predkrogu Lige prvakov.
Arhiv
Kazalo