Hokej
slice
Scholz, Harlow, Snoj in Marinšek na preizkušnji pri Olimpiji
Naslednji teden bodo trenirali na Jesenicah, 30. julij 2015 ob 20:24 V Tivoliju sestavljajo igralski kader za novo sezono v Ligi Ebel. V prihodnjih tednih bodo na preizkušnji vratar Matic Marinšek, branilec Fabian Scholz ter napadalca Matt Harlow in Črt Snoj.
31
"Pretepač" Desbiens in vratar Roy v Tivoliju
35
29. julij 2015 ob 20:39 Vodstvo Telemacha Olimpije se je dogovorilo za podpis pogodbe s prvima tujima okrepitvama. Kanadčana Guillaume Desbiens in Olivier Roy sta podpisala enoletno pogodbo.
Ropret tudi naslednje tri sezone v zeleno-belem dresu
18
20. julij 2015 ob 22:07 Anže Ropret je podaljšal pogodbo s Telemachom Olimpijo za naslednje tri sezone. 25-letni napadalec je zeleno-beli barvi zvest vse od malih nog. Za prvo moštvo zmajev je debitiral že v sezoni 2005/06.
Kovačević naslednji Slovenec v Ligi KHL?
18
20. julij 2015 ob 16:15 Sabahudin Kovačević se bo boril za mesto v ekipi zagrebškega Medveščaka, tako da utegne okusiti slast nastopanja v izjemno močni Ligi KHL.
Obetavni Ogrizek prihodnji dve sezoni v Tivoliju
36
15. julij 2015 ob 20:55 24-letni Mariborčan Aljaž Ogrizek je podpisal dveletno pogodbo s Telemachom Olimpijo. S svojimi igrami v celjskem dresu je prepričal vodstvo zmajev.
Hadžič podpisal dveletno pogodbo z zmaji, tudi železarji sestavljajo ekipo Vodstvo Telemacha Olimpije počasi sestavlja ekipo za novo sezono Lige Ebel. Po Niku Pemu bo v Tivoliju igral tudi nadarjeni Sebastjan Hadžič. 20-letni napadalec je podpisal dveletno pogodbo.
25
Po menjavi z Dallasom Sharp po desetih letih zapušča Chicago Aktualni prvaki Lige NHL Chicago Blackhawks so zamenjali Patricka Sharpa. Kanadski hokejist bo kariero nadaljeval pri Dallas Stars.
4
Krošelj se vrača v Zagreb, Pem z Jesenic v Ljubljano Slovenski reprezentančni vratar Gašper Krošelj se vrača v Medveščak, s katerim bo v prihodnji sezoni igral v hokejski ligi KHL.
33
Poker hokejskih asov vlaga v mlade rodove V Hokejskem centru Maribor želijo postaviti nacionalno hokejsko središče za izobraževanje mladih hokejskih igralcev, pri tem jim bodo pomagali tudi Jan Muršak, Mitja Robar ter brata Miha in Jure ...
19
Slava Vojnov bo 90 dni preživel v zaporu Ruski hokejist Slava Vojnov bo moral zaradi družinskega nasilja za 90 dni v zapor. Kazen bo začel prestajati v ponedeljek. 25-letnik je lani oktobra napadel svojo ženo.
20
Nosilca igre Brus in Remar ostajata v Podmežakli Vodstvo Sija Acronija Jesenic gradi ekipo za novo sezono. Po Saši Rajserju sta pogodbo s slovenskimi hokejskimi prvaki podaljšala za eno sezono še napadalca Miha Brus in Aleš Remar.
13
V Ligi Ebel za zmago po novem tri točke, zmaji za uvod dvakrat doma Vodstvo tekmovanja v Ligi Ebel je sprejelo koledar za novo sezono. Začela se bo 11. septembra, Telemach Olimpija pa bo začela doma 12. in 13. septembra proti Innsbrucku in Beljaku.
30
Chicago in Columbus zamenjala kar sedem igralcev Prvak Lige NHL Chicago je opravil posel, v katerega je bilo vpletenih kar sedem hokejistov.
15
Na skupščini brez pretresov - Rakovec dobil podporo Predsednik Hokejske zveze Matjaž Rakovec je na skupščini dobil popolno podporo večine navzočih članov z glasovalno pravico, ki so tudi potrdili poročila za preteklo leto in načrte za prihodnje.
11
Kralj Mike Richards ni odkupljen, temveč odpuščen Mike Richards ni več Kralj in soigralec Anžeta Kopitarja. Pričakovano, a Los Angeles ni odkupil pogodbe 30-letnega Kanadčana, temveč jo je enostransko prekinil in s tem veliko privarčeval.
31

Citat za prebrat
link
Zlatko Zahovič
22
31. julij 2015 ob 14:44 Vprašanje bi bilo logično, če ga ne bi postavil Hrvat. Vi Hrvati imate vedno neko računico. Močni ste vi Hrvati, niti Uefa se vas ne drzne resno kaznovati.
Več novic ...
Anketa: 23. julij 2015 ob 19:17

Ali naj Ante Šimundža po hitrem slovesu nogometašev Maribora od evropskih tekmovanj ostane trener prve ekipe?

da
ne
Arhiv
Kazalo