Stožice bodo spet pokale po šivih. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Stožice bodo spet pokale po šivih. Foto: MMC RTV SLO/Toni Gruden
Union Olimpija
Strežniki okrog poldneva so bili močno obremenjeni. Foto: MMC RTV SLO
Prodaja kart
Na slovenskih spletnih avkcijskih straneh so se že pojavili oglasi za prodajo kart tekem Uniona Olimpije. Foto: MMC RTV SLO

Velika večina kart je pošla v dobre pol ure. Večinoma na voljo ostajajo le še karte v luksuznem delu lož (paket je vreden 450 evrov). V prodaji je bilo 6.000 kart, ki so pošle v 20 minutah, še pred prodajo pa so 2.000 kart razgrabili tisti, ki so imeli predkupno pravico. Predstavnik za odnose z javnostjo Matevž Zupančič je še potrdil, da nivo lož še ni prišel v prodajo (cca. 1.200 kart), približno 3.000 kart pa je rezerviranih za pokrovitelje in podjetja, ki so karte predhodno naročila. Karte se v elektronski obliki prodajajo na spletnih portalih Eventima in Moje karte, v fizični pa na izbranih Petrolovih postajah.

Podobne zgodbe številnih navijačev
Na MMC se je obrnilo kar nekaj uporabnikov, ki poročajo o neuspešnem lovu na trojček kart (v prodaji so le karte za ogled vseh treh domačih tekem v drugem delu tekmovanja).

Komentarji MMC-jevih bralcev
alkic1
Kolega je čakal pred Tivolijem že ob 10:30 (še dobro, da ima dopust). Jaz sem se mu pridružil nekje okoli 11.30. Gneča je bila do začetka klančka. Nekaj minut pred 12.00 je bila gneča že do vhoda v klub sub-sub. Midva s kolegom sva prišla na vrsto okoli 12.04 in ko sva stopila do šalterja, sva rekla sektor C. Bile so samo približno 3 karte na voljo ... In to na predelu, ko vidiš igrišče od strani - 1. sektor. Sva ga vprašala, kako je to mogoče, 4 minute po začetku prodaje pa je že šla cela tribuna. Fantu se je videlo, da ni točno vedel in je rekel, da si Olimpija, sponzorji (Petrol, Telekom, Mobitel, ...) rezervirali karte. Potem, sva pač vzela najbolše možne sedeže. Ob strani koša (ZA košem so bile še možnosti, ter zgornji ring), kar se nama je zdele najbolša možna izbira. Aja, pa naj omenim še, da so 10 minut pred začetkom prodaje (11.50) dali listek na vrata in napisali nekaj v smislu: "Največ 6 kart na osebo!". HALO? Si predstavljate, da bi deda Jože prišel iz Primorske in bi za svojih 8 kolegov hotel kupit karte!? Ne pravim, da to ni pravi način, vendar bi to morali OBVEZNO prej objavit.

ziga_tzn
Na Celovški na Petrolu 30 folka obupno čaka na karte!
Inzaghi
15 do 12.00 sem vstopil na Petrol, pa nas je blo samo 5 ... Ob 11.55 se ni dalo več notri stopiti ... Na srečo sem bil prvi na blagajni, tako, da sem dubil 3 karte ...
QIQI
Ja, tudi sam sem bil že 15 do 12 na obeh straneh, pa ni bilo nobenih čudežov. Na nekaterih Petrolih prodajo veliko kart, drugje kakšno, na drugih niso prodali nobene. Na Eventimu so pa izklopili telefon. A ni blo lažje včasih, ko je bila lepo vrsta v Tivoliju, si postavil šotor ob 4.00, malo si se stepel ob 11.00 in se na koncu ves zmačkan, prešvican in raztrgan vrgel v posteljo ter objel zlati košček papirja?

barca_man
3 prijatelji smo za 3 karte bili na 3 različnih mestih, na dveh različnih Petrolih in jaz na internetu ... Pa ni noben prišel do kart ... Smo bili vsi pred 12.00 na mestih. Ob 12.20 nam je sporočilo, da ni več kart, razen za 450 evrov.

ukrizaj
Za drugo leto vam predlagam sezonsko karto al pa mini5 oz. mini8 paket. Pa imaš potem prednost pri nakupu kart za TOP16.
donkies
Zaposleni na bencinskem servisu na Viču so si kupili tudi 10 kart! Mi navijači, zvesti pa ostanemo brez! Lani in predlani sem imel sezonsko, letos sem zaradi dela v tujini zamudil nakup sezonske in sedaj ostanem brez Top 16. In mi smo spremljali poraze Olimpije, bili z njo v dobrem in slabem!