Košarka
slice
Zdovc: S kalkulacijami jih hitro lahko dobiš po glavi
Napad se dela z obrambo, 1. september 2014 ob 17:54 Po uspešnih prvih dveh dneh prvenstva ima slovenska reprezentanca na svetovnem prvenstvu prost dan, ki je bil namenjen sprostitvi, popoldne pa se bodo misli že usmerile proti naslednjim trem ...
27
Afriška senzacija v Sevilli: Senegal premagal Hrvaško
146
1. september 2014 ob 20:11 Hrvaška je na SP-ju pričakovala lahko delo s Senegalom in se opekla. Ob zgrešenih hrvaških metih za izenačenje so Afričani zmagali s 77:75. Filipini so prestrašili Argentino.
Foto: Na Kanarskih otokih edina nova dvorana za SP
15
1. september 2014 ob 13:06 Skupinski del svetovnega prvenstva slovenski košarkarji igrajo v Las Palmasu na Gran Canarii. Na Kanarskih otokih so za 17. tekmovanje najboljših reprezentanc sveta odprli popolnoma novo dvorano.
Dragića proti Mehičanom kot nekakšna vesoljca
62
1. september 2014 ob 10:08 Po dveh odigranih tekmah smo lahko zadovoljni s prikazano igro naše reprezentance.
Rekordna zmaga junakov na SP-jih znaša 29 točk
6
1. september 2014 ob 14:26 Slovenska košarkarska reprezentanca po dveh prepričljivih zmagah na 17. svetovnem prvenstvu v Španiji samozavestno pričakuje naslednja tekmeca Južno Korejo in Angolo.
Avstralci se bodo proti Litvi poskušali vrniti v boj za prvo mesto Po prvih dveh krogih je v skupini D na sporedu prvi prost dan. Po uvodnih dveh tekmah sta v Las Palmasu nepo raženi še Litva in Slovenija, brez zmage pa ostajata Južna Koreja in Mehika.
12
"Enostavno, brata Dragić sta naredila svoje" Na Gran Canarii druga tekma, nova zmaga Slovenije, v glavni vlogi pa znova Dragić, a tokrat je bil še boljši od sijajnega Gorana mlajši brat Zoran, ki je blestel z 22 točkami.
33
Tudi Zdovca fascinirala predstava Zorana Dragića Jure Zdovc je dejal, da se je bal tekme proti Mehiki, a je bil strah odveč. Slovenija je dobila še drugo tekmo na svetovnem prvenstvu. V Las Palmasu je zanesljivo z 89:68 ugnala Mehiko.
15
Brez mehiškega vala v Las Palmasu, zato pa šov bratov Dragić Slovenski košarkarji so se z drugo zmago na SP-ju v Španiji praktično že prebili v izločilne boje. Tokratna žrtev v skupini D v Las Palmasu je bila Mehika (89:68).
326
Turki še pred zadnjo četrtino zaostajali le za šest točk Hrvaški košarkarji so proti Argentini pokazali precej bolj drugačen obraz kot na uvodu in na SP-ju v Španiji prišli do druge zmage. V Granadi prva zmaga za Francijo.
141
Pred tekmo z Mehiko: takšnih tekmecev se je treba najbolj bati Po zmagi nad Avstralijo je pred Slovenci druga tekma na svetovnem prvenstvu. Tokrat so v vlogi absolutnega favorita. Ob 17.30 se bodo namreč pomerili z Mehiko.
24
Iz mehiškega tabora - Slovenija ni le Goran Dragić Po uspešnem prvem preizkusu na svetovnem prvenstvu na Gran Canarii se bo Slovenija v drugi tekmi pomerila z Mehiko, ki se je v prvem obračunu prikazala v dobri luči.
18
Zdovc že zjutraj čutil, da so igralci pravi Uvodne tekme so vedno zelo težke, tokrat pa je Sloveniji nasproti stala še zelo kakovostna Avstralija, toda svetovno prvenstvo je vrsta Jureta Zdovca po dobri igri uspešno začela in slavila z 90:80.
19
"Ko zaigra himna in se začne SP, je nekaj povsem drugega" Košarkarska reprezentanca je uspešno preskočila prvo oviro na svetovnem prvenstvu, ki je bila zelo visoka. Avstralijo so po dobri in predvsem borbeni igri ugnali z 90:80.
7
Uvod po slovenskih željah: Prerešetali in preskočili "kenguruje" Slovenija je svetovno prvenstvo v košarki začela z lepo zmago nad Avstralijo 90:80. Blestel je Goran Dragić, ki je 15 od svojih 21 točk dosegel v prvem polčasu.
503

Citat za prebrat
link
Amir Ružnić
13
1. september 2014 ob 11:23 O številkah težko govorim, ker jih narekuje trg. Je pa v tem hipu glede na potencial, znanje, mladost in način igre Petar Stojanović daleč največ vreden igralec Maribora.
Več novic ...
Anketa: 28. avgust 2014 ob 19:43

Koliko zmag napovedujete nogometašem Maribora v skupinskem delu Lige prvakov?

nobene
eno
dve ali več
Arhiv
Kazalo