Košarka
slice
Garnett končal izjemno kariero
Leta 2008 osvojil naslov prvaka z Bostonom, 23. september 2016 ob 23:50 Kevin Garnett se je pri 40 letih odločil, da konča kariero po 21 sezonah v Ligi NBA. Minnesota mu bo izplačala celotno pogodbo za naslednjo sezono v višini osem milijonov ameriških dolarjev.
36
Dončić sporočil, da ga zanima le slovenska reprezentanca
111
22. september 2016 ob 14:38 Luka Dončić se je odzval na "snubljenje" španske košarkarske zveze in sporočil, da ga zanima le igranje za slovensko reprezentanco.
Union Olimpija pripeljala še švicarskega krilnega centra
54
21. september 2016 ob 12:27 Union Olimpija, ki je sicer na začetku septembra napovedala, da je končala kadrovati pred novo sezono, se je dogovorila za enoletno sodelovanje s Švicarjem Markom Mladjanom.
Smodiš: Z Dončićem in Nikolićem še agresivnejši in bolj konstantni
88
20. september 2016 ob 06:35 Športni direktor košarkarske reprezentance Matjaž Smodiš je kot najbolj pozitivno stvar kvalifikacij za EP navedel mlade igralce, ki so dokazali, da Slovenija še vedno ima košarkarski potencial.
Kokoškov: Vzpostavljen je kult reprezentance
78
19. september 2016 ob 12:27 Igor Kokoškov je izpolnil prvi cilj na klopi slovenske košarkarske reprezentance, ko se je ta zanesljivo in brez poraza prebila na evropsko prvenstvo.
Video: Diamantidisova trinajstica pod stropom Oake Kot se za nepozabno kariero spodobi, so – morda celo največjemu košarkarju, ki je oblekel zeleni dres atenskega velikana – Dimitrisu Diamantidisu pri Panathinaikosu pripravili spektakularno slovo.
15
Slovenski košarkarji na EP 2017 brez poraza v kvalifikacijah Košarkarji Slovenije so zmagali tudi na zadnji tekmi kvalifikacij za EP. V Kijevu so Ukrajino premagali z 69:80. Po slabem začetku delni izid 12:0 Ob polčasu je bil izid 36:42.
233
Goran Dragić: Ne gre čez noč. Tudi najboljše ekipe se gradijo. Košarkarji so že tekmo pred koncem izpolnili kvalifikacijski cilj in se prebili na evropsko prvenstvo, a tudi v Ukrajino odhajajo po zmago, saj vendarle ni vseeno, ali si prvi ali drugi.
102
Pet minut popolne igre dovolj za gladko zmago nad Bolgari Slovenija si je tekmo pred koncem kvalifikacij že zagotovila nastop na evropskem košarkarskem prvenstvu 2017, potem ko je Bolgarijo povsem ustavila v tretji četrtini in jo premagala s 85:63.
163
Zmaga nad Bolgarijo Slovenijo že pelje na evropsko prvenstvo Slovenske košarkarje v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo čakata še dve tekmi, z zmago nad Bolgarijo v sredo pa bi si že priigrali vozovnico za turnir, ki ga bodo gostile Turčija, Finska, Izrael ...
107
"Zakaj dopuščamo igralcem, da igrajo za Slovenijo?" V Bosni in Hercegovini še vedno odmeva incident s srečanja proti Rusiji, ko sta se sprla kapetan Mirza Teletović in obetavni 17-letni Džanan Musa.
59
Parket tako neraven, da se ponekod žoga sploh ne odbija Gostovanje slovenske košarkarske reprezentance v Kosovski Mitrovici je bila zanimiva izkušnja. K sreči varnostni ukrep, nekakšna kletka, ni prišel do izraza.
59
Slovenci na Kosovu le postavili stvari na pravo mesto Slovenski košarkarji so v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo zmagali četrtič zapored, potem ko so v Kosovski Mitrovici z 91:81 strli odpor Kosova.
241
#MMCdebata: "Zoranove energije ne premore nihče" "Potencialno bi se lahko vsi reprezentanti takole zmišljevali in potem sploh ne bi blo možno sestavit petorko za igro," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na odhod Zorana Dragića ...
42
Pred fanatičnimi navijači na Kosovu drugačna zgodba, kot je bila v Stožicah Košarkarji so na prvi kvalifikacijski tekmi s kar 45 točkami razlike nadigrali Kosovo, a v slovenskem taboru poudarjajo, da v Kosovski Mitrovici pričakujejo povsem drugo zgodbo.
68

Citat za prebrat
link
Emmanuel Adebayor
5
24. september 2016 ob 11:34 Da odpravimo dvome: na sestanku sem pil vodo in nisem zahteval viskija, prav tako nisem kadil cigarete.
Več novic ...
Anketa: 14. september 2016 ob 21:52

Slovenski košarkarji so se zanesljivo prebili na evropsko prvenstvo 2017. Ste bili zadovoljni z igro Slovenije v kvalifikacijah?

da
ne
ne morem se odločiti
Arhiv
Kazalo