Košarka
Luka Dončić
Luka Dončić je eden izmed glavnih kandidatov za prvi izbor na letošnjem naboru Lige NBA. Foto: EPA

Dodaj v

Ivković: Dončić igra pri 18-ih bolj zrelo kot Dražen in Kukoč

V petek dvoboj prvih strelcev Evrolige
11. januar 2018 ob 12:28
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ob izjemnih predstavah Luke Dončića se primerjave z velikani evropske košarke porajajo kar same, toda večjega komplimenta 18-letni slovenski biser še ni bil deležen.

Prišel je iz ust enega največjih trenerjev vseh časov Dušana Ivkovića, ki je treniral tako Dražena Petrovića kot Tonija Kukoča. "Dončić je fenomen. Dražen je igral na položaju enke, Toni Kukoč na položaju od 1 do 4. Menim, da nobeden od njiju pri 18 letih ni igral tako zrelo, kot zdaj igra Dončić," je za eno izmed grških televizij izjavil upokojeni, zdaj že 74-letni Ivković.

Ivković, član hiše slavnih, je eden izmed najtrofejneših evropskih trenerjev. Bil je na čelu jugoslovanske reprezentance, ko je ta osvojila naslov svetovnega prvaka v Argentini 1990 in evropskega prvaka leta 1989 in 1991, ko sta bila v osrednjih vlogah prav pokojni Petrović in Kukoč.

Dončić v letošnji sezoni Evrolige za Real Madrid v povprečju dosega 18,1 točke, 5,6 skoka, 4,6 podaje na tekmo in ima najvišji povprečni indeks - 25,1. Prava poslastica se obeta v petek ob 18. uri, ko si bosta na dvoboju Himkija in Reala nasproti stala najboljša strelca Evrolige, Aleksej Šved in Dončić.

R. K.
Prijavi napako
Komentarji
levak
# 11.01.2018 ob 12:30
Čet reče Gospod Dušan Ivković, potem to nekaj velja.
weylakuc
# 11.01.2018 ob 12:30
Za razliko od Šveda igra Dončič tudi obrambo.
Voly
# 11.01.2018 ob 12:46
Bi se kar strinjal z gospodom Ivkovićem. Drugače pa mene Dončić bolj spominja na Kukoča, kot na Petrovića. Tako kot pri Kukoču, tudi pri Dončiću nikoli ne veš kaj bo storil in vedno ima neko rešitev v napadu, tako kot Kukoč.
Nekaj pa bo treba pri Dončiću izboljšati. Trenerji so pogruntali, da ga z normalno obrambo ne morejo ustaviti. In tako imajo različne taktike, eni ga celo tekmo tepejo, eni ga pa provocirajo, predvsem provokacije trenutno delujejo, Luka postaja vse bolj živčen, pričel se je pogovarjati z nasprotnikovimi igralci in kar je najhuje s sodniki. To ni v redu, pa če ima še tako prav. Moral se bo privaditi, da bo ob provokacijah ali ob čudnih sodniških odločitvah pogledal stran in se še naprej osredotočil na igro. Kaj bo šele v NBA, tam imajo cele študije o tem, kako sprovocirati najboljše nasprotnikove igralce.
Glava je v vsakem športu najpomembnejša. Če bo uspel ostati hladen, bo najboljši, kar jih je bilo, vsaj v Evropi!
Bivši uporabnik
# 11.01.2018 ob 12:46
Šved je tudi precej starejši in izkušenejši in tudi kaj več piskajo nad njim zaradi renomeja, že zato je v rahli prednosti. Kdo je večji talent in potencial pa je jasno tudi največjim trenerjem kot je Dule ;)
elektrupunk
# 11.01.2018 ob 13:16
#13 oh kje so leta ko so bili na parketu velikani trash talka :) Bird, sir Barkley, MJ in podobni.. (za nepoznavalce se na youtubu dobi ogromno materiala) pismo..80-90ta so bila res eno čudovito NBA obdobje..
#13
# 11.01.2018 ob 13:08
@Voly

Pišeš, da ni dobro, ker se pogovarja z nasprotniki (trash talk) in sodniki (ugovarjanje).

To sta dve od najpomembnejših vrlin, ki jih mora Luka osvojit pred odhodom v NBA.
Rašo, Goran in Igor so mu to brez dvoma večkrat dali vedeti pred začetkom letošnje sezone.
SpookyDonk
# 11.01.2018 ob 12:36
Sem gledal mock draft na Sports Illustrated za 2018. Tam je trenutno Luka na drugem mestu.
Resnica123
# 11.01.2018 ob 12:33
Ignorantski americani pa o vallih v Latviji. Zalost.
elektrupunk
# 11.01.2018 ob 12:53
SpookyDonk jst si pa sploh ne želim da bi Luka bil izbran med prvimi na draftu.. 1.ker zgleda da bodo prve izbirale meni nesimpatične ekipe (razen če bodo lakersi :) :) ) pa še lažje je razturit če ti ne gledajo pod prste vsako sekundo.. Verjem da bi Luka kot evropski super talent in prva ali druga izbira na draftu padel v nemilost vseh hater-jev ki favorizirajo lokalne temnopolte igralce. Psihološki pritisk bi bil gromozanski. Je pa res, če bi vsem zaprl usta potem pa se res lahko pogovarjamo o igralcu, ki se rodi na xy let..
stewie
# 11.01.2018 ob 13:39
In skoraj tako zrelo, kot je pri 18-ih igral legendarni Boris Gorenc.
Partyzan
# 11.01.2018 ob 13:07
Za razliko od Šveda igra Dončič tudi obrambo.

Tudi dosti manj šutov si privošči Dončić.
Je sicer Dončić zadel nekaj več prostih, ampak Šved je vrgel 286-krat iz igre, Luka le 181-krat.
Samo proti Unicaji je imel Šved 17 metov za tri! Zadel jih je 5.
zamudnik
# 11.01.2018 ob 13:35
Saj je izjavil za še bolj južni portal od naših južnih. :-)
zmiki
# 11.01.2018 ob 13:11
"Dončić igra pri 18-ih bolj zrelo kot Dražen in Kukoč"

Res je, v vsakem napadu praktično izbere praktično najboljšo rešitev.
threepointer
# 11.01.2018 ob 14:10
www, poznaš tisto, um caruje, snaga klade valja...

Povrhu vsega je Luka daleč od šibkega dečka, kakršen je bil recimo Kukoč. V isti starosti je celo precej močnejši kot je bil Dražen. Na Dražena me spominja predvsem po zmagovalni mentaliteti in neverjetni delavnosti, na Tonija pa po izjemni raznovrstnosti in igrivosti. No, tudi Dražen je bil igriv in je podobno kot Luka znal pogosto osmešiti nasprotnike. Luka je pravzaprav hibrid med obema z dodatkom nekaj ekstra moči. In potem takšen igralec v NBA naj ne bi bil uspešen? Če vprašate mene, je ni variante!

Res pa ga vsi ne bodo imeli ravno najbolj radi, ker si bo prevečkrat bolj ali manj nenamerno delal norca iz sicer dobrih igralcev. Mogoče se jim bo pa opravičil po tekmi :). Zadnjič bi se recimo spodobilo, da bi se opravičil Claverju :). Podobno, kot se teniški igralci opravičijo, če jim do točke pomaga mreža :). Višja sila pač. V tem primeru so pomagala tudi drsega tla. Drugače pa gre v primeru Luke tudi za višjo silo, ki je povzročila takšno neverjetno koncentracijo sposobnosti v eni osebi. Kaj hočemo, se zgodi. Enkrat na res mnogo let...
www
# 11.01.2018 ob 13:55
Nisem ga spremljala pred EP in zmago naših...res neverjetno, kaj zmore pri 18. Prodori a la Dragić, snajperske trojke, obramba, met iz igre...

Mislim, da bi mu znala hitrejša NBA košarka ustrezati, jaz se samo bojim, kako se bo s tistimi mišičnjaki bodel...
threepointer
# 11.01.2018 ob 13:54
Voly, ne morem se strinjati. Prepir je odlično sredstvo reševanja konfliktov, dokler se udeleženci prepira znajo kontrolirati in ostanejo v okvirih dogovorjenih s splošnim konsenzom. To seveda ne vključuje brcanja v ograje in podobno. Še noben izjemen igralec ni bil vedno tiho ob odločitvah sodnikov s katerimi se ni strinjal in v primeru provokacij s strani nasprotnikov. Če si tiho in nikoli ne izraziš svojega mnenja, si na dolgi rok zagotovo na slabšem! Ko si zares pravi car, kot na primer MJ, znaš to narediti na način, da sam ostaneš miren, nasprotnik postane razburjen, sodnik pa dosodi tako kot ti ustreza! Brez tovrstnih lastnosti si težko najboljši na svetu, lahko si zgolj med najboljšimi.

Luka je dovolj inteligenten, da bo takšne sposobnosti lahko razvil. Pri 18 letih je pravzaprav glede tega že sedaj precej dober. Mu pa seveda manjka še ogromno izkušenj, ki si jih z ogromno kilometrino neverjetno hitro pridobiva.

Jaz od njega na dolgi rok pričakujem, da bo na skoraj vsaki tekmi v kakšnem konfliktu. Pravzaprav se jim ne bo mogel izogniti tudi, če bo hotel, ker so najboljši igralci stalna tarča takšnih in drugačnih provokacij. Zato se jih mora naučiti obvladovati. Pričakujem tudi, da bo jasno in odločno izražal svoja stališča, pri tem pa ostal miren in zbran. Je na dobri poti, naj kar tako nadaljuje.
perpetruum
# 11.01.2018 ob 17:35
us Trolmayer
Številke 1 evropske košarke - Nowitzkega - pač ne more doseči!

Ne, res je ,
ker ga je že presegel za 100 km pri enakih letih.
Je že najboljši EL igralec, kar Novitski ni bil nikoli (ne nejbolj perspektiven, temveč najkoristnejši igralec letos nasploh)
In razen po številu košev bo Novitskega v vseh parametrih presegel, če pač ne bo poškodb, ma jebiga če se to zgodi sepač zgodi, drugače pa uživamo v igralcu ki pride na 50 let!
veza
# 11.01.2018 ob 14:27
Navijači imamo privilegij, da lahko spremljamo tega fanta na igriščih, publika, ki ga lahko v živo spremlja, ima še dodaten privilegi, igralci, ki igrajo z njim, pa sploh, vsi so se od njega že marsikaj naučili, recimo Campazo že premeša včasih nasprotnika na Dončićev način.
Kaj naj reče nasprotnik, Claver, mogoče bo pripovedoval svojim vnukom- ej, kako me je ta mojster vrgel iz ravnotežja, vsa čast.
@threepointer
po tekmi so vsi prijatelji, vedo, da jih Luka ni hotel osmešit, hotel je le zmagat, če se da, tudi na atraktiven način ali, če smo natančni, na najbolj racionalen način.
Fant, samo tako naprej!
odlekiran
# 11.01.2018 ob 13:17
Šved vs. Luka...ha, ha, ni vredno resnega komentarja.
bolekalolek
# 11.01.2018 ob 15:41
Ja Kukoc je bil bolj miren, ampak Drazen je pa bil trash talker extraordinaire znan po tem kako je znal nasprotnika sprovocirat, najprej te je sezul pol te je pa se zlajal

https://www.youtube.com/watch?v=R7AhrUIc
87o

From the horses mouth
Jouža
# 11.01.2018 ob 15:41
Ko Luka doseže nivo mirnosti in avtokontrole Tima Duncana, bo neuničljiv, nepremagljiv, nesmrten,...

V glavi nedvomno ima prave kocke.. le odkrit jih bo moral.
tomidelaj
# 11.01.2018 ob 15:17
gotovo je večja verjetnost da kdorkoli drug razen Reala zmaga EL ;)
če pridejo na F4 bojo meli 25 % ;), je pa res koliko poškodb ima real letos so res zelo dobri.
threepointer
# 11.01.2018 ob 14:36
Veza, bi ti rad verjel, da so po tekmi vedno vsi prijatelji, vendar žal življenje ni vedno tako prijazno. Izjemni ljudje, kakršen je Luka, imajo nedvomno ogromno deklariranih prijateljev. Vprašanje pa je, če lahko s prav dosti ljudmi navežejo res pristen prijateljski odnos, ne glede kako dobre osebe so. Mogoče celo še težje, ker ljudje v povprečju precej težko sprejemajo, da nekaterim uspeva vse, česar se lotijo. In ja, nismo samo Slovenci takšni...
threepointer
# 11.01.2018 ob 14:29
Luka je skoraj na vseh mock draftih na prvem ali najmanj na drugem mestu. Izjema je le kakšen neažuren, ki operira še s starimi informacijami. Če Luka postane MVP in osvoji Evroligo, kar nikakor ni izrazito optimističen scenarij, potem se bo težko našel kakšen norec, ki si ga bo upal preskočiti, če bo njegova ekipa izžrebana na loteriji. Če Real letos ne osvoji EL, pa celo obstaja ne tako zanemarljiva možnost, da Luka sploh še ne bo želel v NBA. Jaz si seveda želim, da osvoji EL in gre v NBA takoj!
_50centy_
# 11.01.2018 ob 14:24
SpookyDonk jst si pa sploh ne želim da bi Luka bil izbran med prvimi na draftu.. 1.ker zgleda da bodo prve izbirale meni nesimpatične ekipe (razen če bodo lakersi
Višji izbor pomeni tudi višjo pogodbo in zagotovljeno minutažo. Brez skrbi LAL nimajo picka , ampak gre v BOS oz. PHI.
1a34
# 11.01.2018 ob 14:20
Legendarni trenerji zmeraj postavljajo visoke stopničke do vrha.

Vsem želim v prihodnje veliko sreče!
threepointer
# 11.01.2018 ob 18:59
Pravzaprav ga redko vidim hodit :). Vedno, ko ga gledam, igra košarko. In to zna zelo dobro. Dirk je res dosegel ogromno košev in Luka po vsej verjetnosti ne bo tako izrazit strelec. Ampak pred njim je mogoče blizu ali celo kar 20 NBA sezon. V vsem tem času bi se utegnil tudi po točkah približati Dirku.
_50centy_
# 11.01.2018 ob 15:02
@threepointer
gotovo je večja verjetnost da kdorkoli drug razen Reala zmaga EL ;)
maticko
# 12.01.2018 ob 09:08
Jaz sem na tem forumu že večkrat dejal, da je Luka pri teh letih boljši - in to bistveno boljši od vseh naštetih pri istih letih. Na srečo se vsaj en vrhunski strokovnjak, ki vso sceno gotovo dobro pozna, strinja z mano. Luka je biser, trenutno resnični MVP Eurolige, tudi španske lige, pa čeprav s kar precej omejeno minutažo. Verjemite, samo poškodbe ga lahko ustavijo, on bo v najboljših letih imel v NBA 25/10/10 (dobro, tam nekje). Poleg tega zanj verjamem, da bo pravi zmagovalec, delal soigralce boljše in zadeval odločilne mete ali delil podaje(vse to namreč že počne, ene dvakrat mu sicer ni uspelo letos, ampak s tako bolnišnico okrog sebe, ko se podre celoten sistem, je to pravi mission impossible). On je res pravi all round igralec, kot ga v Evropi še ni bilo. V NBA pa dosedaj samo Oscar Robertson (zanj ne vem primerjave), Magic (od njega bistveno boljši šuter, v svojem primu bo verjetno tudi boljši defender), Larry Bird (morda še najbliže, čeprav je bil Bird SF/PF, proti njemu bo Luka boljši fizično, čeprav se nad tem vsi pritožujejo), In pa seveda LBJ (tudi od njega je Luka boljši šuter in ima večji BB IQ). Ravno v BB IQ-ju mislim, da do sedaj še ni bilo boljšega. Morda malce pretiravam, ker občasno še naredi kako mladostno zaletavo potezo, a v letu-dveh jih praktično ne bo več. In to da je tako tekmovalen (tudi pregovarjanje s sodniki gre zraven) mu je samo v plus.
threepointer
# 12.01.2018 ob 00:06
Luka se ne primerja z nikomer, razen z nasprotnimom na vsaki tekmi. In zanj je drugo mesto poraz. Poraz, s katerim se nikoli ne bo zadovoljil. Zaenkrat sicer še ni, a kmalu bo sposoben premagati vse, ki se mu bodo lahko postavili po robu. Edino vseh legend, s katerimi se ne bo mogel pomeriti, mogoče ne bo mogel premagati.
Bošty
# 11.01.2018 ob 21:35
Ma mene te primerjave nič ne ganejo. Seveda je boljši od Petrovića in Kukoča pri teh letih. Pri Lukatu se je pa treba vprašat kako se primerja z najboljšimi NBA igralci. Kako se primerja z Birdom pri njegovih letih. Kako se primerja z Jordanom in LeBronom. Kako se primerja s Kobejem. To so vprašanja pri Lukatu.

Še posebej Kukoč je recimo precenjen. Kukoč nikoli ni bil All NBA kot Goran. Dražen je pa imel iste uspehe kot Goran. Bil je MVP Eurobasketa in bil je All NBA. Luka bo verjetno boljši od vseh. Pri njemu me samo fizika skrbi, ker ko gledaš Gorana res vidiš kakšen strašen atlet je to, Luka pa ni niti približno tako dober atlet.
threepointer
# 11.01.2018 ob 14:47
No ja. jaz ne bi upal staviti proti Realu. Res je še kar nekaj odvisno tudi od tega, kdaj in v kakšni formi se bodo vrnili poškodovani. Ampak Luka bo do končnice še spet napredoval. In kot je ugotovil že marsikdo na tem forumu, okoli njega tudi vsi postajajo boljši. No, razen tistih seveda, ki si ga preveč želijo posnemati in se pri tem poškodujejo (kar je tudi teorija enega izmed komentatorjev na tem portalu :).
1a34
# 11.01.2018 ob 22:07
Ma mene te primerjave nič ne ganejo. Seveda je boljši od Petrovića in Kukoča pri teh letih. Pri Lukatu se je pa treba vprašat kako se primerja z najboljšimi NBA igralci. Kako se primerja z Birdom pri njegovih letih. Kako se primerja z Jordanom in LeBronom. Kako se primerja s Kobejem. To so vprašanja pri Lukatu.

Še posebej Kukoč je recimo precenjen. Kukoč nikoli ni bil All NBA kot Goran. Dražen je pa imel iste uspehe kot Goran. Bil je MVP Eurobasketa in bil je All NBA. Luka bo verjetno boljši od vseh. Pri njemu me samo fizika skrbi, ker ko gledaš Gorana res vidiš kakšen strašen atlet je to, Luka pa ni niti približno tako dober atlet.


Bird je genialen, samo po moje ne bo nikoli boljši od Jordana.
dalton1
# 11.01.2018 ob 19:59
Brez veze toliko raznovrstnih komentarjev, razen tistih , ki izražajo pohvale in dobronamernost, brez veze je tudi primerjava z nekdanjimi in sedanjimi košarkarji. Ni kaj, Luka je izven serijski košarkar, ki se bo kot tak dokazal kjer koli bo igrala ali v Evropi ali v NBA. Sreča za našo reprezentanco da ima takega igralca, ki bo z solidnimi soigralci prinesel še marsikatero medaljo, ni nujno zlato. Omeji in zaustavi ga lahko samo kaka resnejša poškodba. O njegovih kvalitetah pri 18 letih vedo že vsi tostran in onstran Atlantika.
bolekalolek
# 11.01.2018 ob 15:43
https://www.youtube.com/watch?v=0EUo5p6D
990
threepointer
# 11.01.2018 ob 15:17
@_50centy_
gotovo je večja verjetnost da kdorkoli drug razen Reala zmaga EL ;)

Tako praviš ti. Mogoče imaš prav, mogoče ne. Real ima po mojem mnenju največje možnosti, da osvoji EL. Da ima večje od vseh ostalih ekip skupaj, pa si seveda ne upam trditi :).
_50centy_
# 11.01.2018 ob 14:37
Po moje ni možnmosti, da ne gre letos v NBA, EL gor ali dol, itak je večja možnost da REAL ne osvoji EL.
Voly
# 11.01.2018 ob 13:38
#13
Narobe sem se izrazil, pogovarjati ja, ne pa pregovarjati in se prepirati. Naj govorijo kar hočejo, ti povem, da to ni dobro. Mogoče za koga, za večino pa ne. Pozornost ti gre drugam, koncentracija pada, tudi energijo se troši za nepotrebne stvari. Prepir nikoli ne prinese pozitivne stvari.
mali_piscek
# 12.01.2018 ob 17:18
Veliko gledam košarko. Tudi igral sem jo.

Zelo me veselijo Dončićevi uspehi in spremljam njegove igre pri Realu, če le utegnem.

Žal pa se z vsemi superlativi, s katerimi ga obkladajo, ne morem strinjati. Te govorice so tudi zaradi kakšnih drugih interesov (medijskih).

Dončić je fenomenalen, vendar osebno mislim, da je za njega bolje, če še ne gre v NBA. Tam se igra zgolj na moč in hitrost, to pa ne bo zmogel. Tudi pri Realu ima včasih težave, ko se divja po igrišču. Najbolje se znajde, ko je igra do določene mere statična.

Za NBA potrebuje še veliko mišične mase. No ja, če bo šel, ga bodo že tam napitali.

Vsekakor pa vso srečo, kjerkoli že bo.
threepointer
# 12.01.2018 ob 09:33
Maticko, večina vrhunskih strokovnjakov, ki Dončića res spremljajo in poznajo, se s tabo strinja. Samo malo je takšnih, ki si upajo to na glas povedati. Zato, ker se sliši skoraj bogokletno, da je lahko nekdo pri teh letih tako dober. Kritike, pa še te se v glavnem nanašajo samo na kakšen primanjkljaj v njegovi fiziki, prihajajo skoraj izključno od tistih, ki ga gledajo zelo malo. Tvoje primerjave se mi zdijo dobre, čeprav je Luka edinstven in prave primerjave zanj praktično ni. Ne bi pa nam ga smelo biti nerodno primerjati s komerkoli, mogoče le z izjemo največjega vseh časov. Kdor se na košarko spozna in gleda Luko vsaj nekaj tekem, ne more biti nad njim kaj drugega kot navdušen. Vsi pravi ljubitelji košarke, ne samo Slovenci, pa lahko samo z veseljem pričakujemo trenutek, ko bo Luka končno dobil priložnost, da zaigra na najvišjem nivoju v NBA. Če ne bi bilo starostne omejitve, bi Luka tam uspešno lahko igral že sedaj.
veza
# 11.01.2018 ob 20:49
threepointer
# 11.01.2018 ob 14:36

Veza, bi ti rad verjel, da so po tekmi vedno vsi prijatelji, vendar žal življenje ni vedno tako prijazno. Izjemni ljudje, kakršen je Luka, imajo nedvomno ogromno deklariranih prijateljev.

se opravičujem, nisem se pravilno izrazil, hotel sem povedati, da po tekmi ni zamer med igralci, razen redkih izjem, recimo pred dnevi z Dragićem, tudi če je kdo koga osmešil, mu dal banano, ga spravil v sramoto, to je del igre, šova, po tekmi se vsi objamejo.
Privatno življenje, to je pa že druga zgodba...
1a34
# 11.01.2018 ob 20:15
Vsaka čast vsem legendarnim zvezdnikom (ki bi bili edini morda upravičeni, da se prepucavajo drug z drugim, ampak ravno oni so ravno zato to kar so, pa zaradi tega tega ne delajo), ampak eno so lige pa te fore, drugo pa prvenstva pa te fore.
eRepublik
# 11.01.2018 ob 19:46
No če Dončić ne bo boljši od Petrovića in Kukoča bo to zagotovo razočaranje.
simon-rupsi
# 13.01.2018 ob 18:58
Večian tle pametujete pa komplicirate. Bla, bla. Luka je najboljši igralec Evrolige! Takšne statisitka niso imeli v Evroligi niti Gasol, Porzingis, in ostali, ki so šli iz evrope v NBA in tam uspeli. LUka v NBA bo uspel, ker to je košarka, ki je njemu opisana na kožo. Preigravanja 1 na 1 je dobesedno nezaustavljiv in to pri skoraj 19-ih :).

Sanjate bedarije. Luka bo v NBA že v prvi sezoni , če lahko tisti Markinen tam pri BUllsih uspeva bo tudi LUka.
LUka bo sijal v NBA in zato si želim, da ga izbere klub, ki ima tradicijo, kjer si pod žarometi in to so Lakersi, Bullsi, Knicksi.

osebno si želim. da ga izberejo lakersi, ker bo Luka naslednik Kobeja.
simon-rupsi
# 13.01.2018 ob 18:55
Luka že sedaj pokaže in to je pravilno, tudi sodnikom, če preterajo. V NBA se ne bo pustil. niti pretepat kot se to dogaja Dragiću. ki poje marsikaj. Luka ne bo. Luka bo še koga "premlatil2 in prav je tako.
1a34
# 11.01.2018 ob 22:14
Hm, zgoraj mi je beseda oz. par stavkov ušlo iz postrani fonta.
Kdaj pa kdaj tudi kakšna beseda leta.
1a34
# 11.01.2018 ob 21:29
@veza
Privatno življenje, to je pa že druga zgodba...
Tvoje ali od koga drugega? Saj veš kako pravijo: Šta to ima u ljudima tužno, da ulaze u tuđe živote.
Tako da delaj na sebi in (še) izboljšanju svoje samopodobe, da bo ostala dobra in še boljša.
Bow
# 11.01.2018 ob 17:36
Nowitzki prosim te....tip ne zna hodit.
d_a_r_k_o
# 13.01.2018 ob 00:33
Vsak s svojo pričesko.
1a34
# 12.01.2018 ob 21:15
Jordan je bil boljši od sebe.
Evroliga v košarki
link
Vrnitev Dončića z 11 točkami za pomembno zmago Reala
33
23. marec 2018 ob 23:12 Luka Dončić se je uspešno vrnil na parket po poškodbi. V 28. krogu Evrolige je k zelo pomembni zmagi madridskega Reala nad Žalgirisom z 88:81 prispeval 11 točk.
Več novic ...
Kazalo