Jeff Green bo skušal pomagati Clippersom, ki so na četrtem mestu na Zahodu. Foto: Reuters
Jeff Green bo skušal pomagati Clippersom, ki so na četrtem mestu na Zahodu. Foto: Reuters
Anderson Varejao in Paul George
33-letni Anderson Varejao je igral za Cleveland vse od leta 2004. Foto: Reuters

Iz Los Angelesa bo Grizlije okrepil Lance Stephenson, Memphis pa bo dobil tudi pravico do izbora v prvem krogu nabora leta 2019. Green, ki bi se mu poleti iztekla pogodba z Grizliji, je pomembna okrepitev za Clipperse v končnici na Zahodu. V letošnji sezoni je v povprečju dosegal 12,2 točke in 4,5 skoka na srečanje.

Frye v Clevelandu
Cleveland, ki je velik favorit na Vzhodu, se je okrepil s Channingom Fryejem iz Orlanda. Cavaliersi so poslali centra Andersona Varejaa in izbor v prvem krogu nabora leta 2018 v Portland. Rezervist Jared Cunningham se iz Clevelanda seli v Orlando. Varejao ima zelo visoko pogodbo, v letošnji bo zaslužil 9,7 milijona ameriških dolarjev, v naslednji sezoni pa 9,3 milijona zelencev, zato ga bo Portland zelo verjetno odpustil.

Motiejunas okrepil Pistonse
Krilni center Donatas Motiejunas in Marcus Thornton se iz Houstona selita v Detroit, v nasprotno smer pa odhaja center Joel Anthony. Motiejunas je v letošnji sezoni odigral le 14 tekem zaradi težav s hrbtom.

Sunsi poslali Morrisa v Washington
Markieff Morris se iz Phoenixa seli v Washington, Sunsi bodo v zamenjavo dobili Krisa Humphriesa, DeJuana Blaira in izbor v prvem krogu nabora. Morris je 24. decembra vrgel brisačo v trenerja Jeffa Hornaceka, ki pa zdaj ni več trener Phoenixa. Zapletel se je tudi v prerivanje s soigralcem Archiejem Goodwinom 10. februarja.

Foye v Oklahomo
Branilec Randy Foye zapušča Denver in odhaja v Oklahomo. Nuggetsi bodo dobili D. J. Augustina, Steva Novaka in izbor v drugem krogu nabora leta 2016.

Organizator igre Chicaga Kirk Hinrich odhaja v Atlanto v zamenjavo za izbor v drugem krogu nabora.