Luka Modrić je dolgoletni član hrvaške izbrane vrste. Foto: EPA
Luka Modrić je dolgoletni član hrvaške izbrane vrste. Foto: EPA

Hrvaški reprezentančni vezist se je v zadnjih sezonah znašel na spisku želja pri nekaterih največjih evropskih klubih, kot kaže, pa bo po mesecih ugibanj kariero vendarle nadaljeval na Santiagu Bernabeu, kjer se bo pridružil trenutnim španskim prvakom.

AS: Pogajanja so se močno okrepila
Tudi španski mediji poročajo o skorajšnjem prestopu. "Modrić je blizu uradnega podpisa z Realom iz Madrida. Pogajanja med predstavniki obeh klubov so se v zadnjih urah močno okrepila," so zapisali v sobotni izdaji časopisa AS. José Mourinho je s svojimi varovanci odpotoval v Severno Ameriko, kjer se bo, tako kot Tottenham in številni evropski nogometni klubi, pripravljal na novo sezono. "Z madridskim Realom ne bo odpotoval v ZDA, a se bo moštvu pridružil takoj, ko bo prestop uraden," so še zapisali v AS-u. Prestop naj bi postal uraden v prihodnjih dneh.

Odločil se je za samostojen trening
Nogometaši Tottenhama se trenutno mudijo v Združenih državah Amerike, kjer se pripravljajo na novo sezono. Modrić z moštvom Andreja Villasa Boasa ni odpotoval čez Lužo, saj še ni bil prepričan, da bo v prihodnji sezoni nosil beli dres kluba z White Hart Lana. Po kaznih, ki so ga doletele, je na koncu pristal na samostojen trening v Londonu.