Stephan Lichtsteiner se seli iz Juventusa v Arsenal. Foto: Reuters
Stephan Lichtsteiner se seli iz Juventusa v Arsenal. Foto: Reuters
Fred in Neymar se vneto pripravljata na začetek SP-ja. Foto: EPA

34-letnik je po osvojitvi italijanskega državnega prvenstva z Juventusom zapustil Torino in je prvi novi obraz topničarjev, odkar je trener postal Emery.

Lichtsteiner je za Juve zbral več kot 250 nastopov in v vseh sedmih sezonah v nizu osvojil "scudetto". Za švicarsko reprezentanco je zbral 99 nastopov in bo kapetan ekipe na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Fred v Manchester United
Otoški mediji poročajo tudi, da je drugi premierligaš, Manchester United, dosegel dogovor z ukrajinskim Šahtarjem iz Doneckega glede prestopa 25-letnega Brazilca Freda. Prestop je vreden več kot 50 milijonov funtov.

"Manchester United je zelo vesel, da lahko objavi dogovor, ki smo ga dosegli s Šahtarjem iz Donecka za prestop Frederica Rodriguesa de Paula Santosa v našo sredino," so sporočili iz Uniteda.

Fred je Šahtarju pomagal do treh ligaških in pokalnih ukrajinskih naslovov, odkar je prišel leta 2013 iz brazilskega Internacionala, ter je do zdaj zbral osem nastopov za brazilsko izbrano vrsto, je pa tudi član Brazilije za svetovno prvenstvo v Rusiji.