Izbor nogomet
Milan Mandarić je odločen, da ne popusti pritiskom navijačev. Foto: www.alesfevzer.com
VIDEO
Navijači Olimpije razjezi...
VIDEO
Šov Issaha in sanjska zma...

Dodaj v

Mandarić: Olimpija je resen klub, ne upravlja ga ulica

Pismo predsednika Olimpije po pozivih navijačev
11. avgust 2018 ob 08:33
Ljubljana - MMC RTV SLO

Predsednik nogometnega kluba Olimpija Milan Mandarić se je odzval na zadnje pozive dela navijačev, naj zapusti klub.

Četrtkova prepričljiva zmaga v kvalifikacijah za Evropsko ligo nad finskim prvakom Mandarića utrjuje v prepričanju, da so njegove poteze dosegle namen in da ve, kaj počne.

"Včeraj je bil fantastičen dan za ljubitelje nogometa v Ljubljani. Pravi praznik za vse, ki jim je Olimpija v srcu. Zmaji so igrali pogumno in brezkompromisno, pokazali so, da imajo srce, željo, moč in znanje. Uživali smo v pravem šampionskem nogometu. Prišli smo do visoke zmage in naredili še en korak proti Evropi. Zato globok priklon in velika hvala fantom, ki so včeraj dokazali, da se Olimpijin nogomet lahko primerja z nogometom najboljših evropskih moštev," je v pismu na klubski spletni strani zapisal Mandarić.

Tovrstna sporočila so zadnji razlog za odhod
Del navijačev ne deli mnenja s predsednikom kluba in si želi, da bi Mandarić zapustil krmilo, kar so na četrtkovi tekmi v Stožicah izrazili z glasnimi pozivi in transparentom, na katerem je bil napis: "Oprostite mu, saj ne ve več, kaj dela."

"Slišal sem tudi za sporočilo, ki mi ga je namenil del navijačev, ki pa jih moram razočarati. Tovrstna sporočila so zadnji razlog, zaradi katerega bi odšel iz Olimpije. Naj ponovim: res ne vidim potrebe, da se skrivate za transparenti in parolami, ker jaz na takšen način ne bom komuniciral z navijači," se je odzval Mandarić.

O mojih odločitvah najbolje govorijo izidi
"Vsak, ki ima klub res rad in je z njim pripravljen deliti lepe in manj lepe trenutke, nima razloga, da se sramuje svojega stališča. Jaz za svojimi stališči in odločitvami vedno stojim in jih lahko argumentiram pred navijači in celotno javnostjo. O mojih odločitvah pa najbolje govorijo rezultati, ki smo jih dosegli v zadnjih treh sezonah. Zato želim še enkrat čestitati ekipi, ki ni le premagala finskega prvaka, ampak tudi malodušnost in je ponižala vse, ki se tako zelo močno trudijo dokazati, da v Olimpiji vlada kaos. Videli ste rezultat tega 'kaosa' v Stožicah. Verjamem, da je bila zmaga za nekatere veliko razočaranje, toda pomembneje je, da je bila ta zmaga poklon vsem tistim, ki imajo Olimpijo radi in verjamejo v njo," je prepričan predsednik prvoligaša iz prestolnice.

Moja vrata so vedno odprta
"Še enkrat pozivam vse dobronamerne navijače Olimpije, ki želijo govoriti o pomembnih stvareh, da pridejo na sedež kluba, kjer so moja vrata vedno odprta za tiste s pomembnimi vprašanji. O vlogi trenerja, igralcev, predsednika, Green Dragonsov, o tem, koliko Olimpija troši in kdo to plačuje, o tem, kdo vlaga in kdo koliko dobiva od koga. Tudi o številnih bonitetah, ki jih klub daje organizirani navijaški skupini, pa čeprav ga financira zasebni kapital. Res je veliko stvari, o katerih lahko in tudi moramo govoriti. Olimpija je resen klub in se ga ne da upravljati z ulice. Dokler sem jaz predsednik, ne bo tako. Zaradi takšnih, ki so mislili, da lahko Olimpijo upravljajo z ulice, je tudi klub vrsto let bil tam, kjer je bil. Daleč od najboljših. Danes je slovenski državni in pokalni prvak in na pragu zgodovinskega uspeha v Evropi. Jaz pa sem ponosen na delo, ki smo ga opravili. Gremo naprej," je sklenil Mandarić.

R. K.
Prijavi napako
Komentarji
gerder433
# 11.08.2018 ob 08:46
naredim si zajtrk, kavico, odprem rtvslo in vidim "Olimpija je resen klub". skoraj sem se zadavil .... dajte prosim vas neka opozorila ali nekaj, preden objavite taksne izjave
Lesinar
# 11.08.2018 ob 08:48
Resen klub, ki igralce in trenerje menja kot štunfe
S1026146
# 11.08.2018 ob 09:02
Se kdo spomni kdaj se nazadnje na Olimpijini novinarski konferenci ni govorilo v Hrvaščini?
Jaz tudi ne.
rooster
# 11.08.2018 ob 08:50
Kakšna je spolh strategija in vizija tega kluba?
Quatebriga
# 11.08.2018 ob 09:38
Vedno znova berem o tem, kako je nevarno z otrokom na stadion, ko igra Olimpija... Ja, res je. Se strinjam.
Ampak - a se je kdo že vprašal, ali je stadion v tem pogledu pimeren? In vam povem jaz - NI!
Ni nobene razdelitve na sektorje, da bi se gledalci razvrščali po kategorijah, ni (stalnih) varnostnih ograj, so samo varnostniki, ki za nekaj sto eur na mesec valda niso zabiti, da se bodo izpostavljali.


OMG! A resno tole berem? Kolikokrat pa si bil v Stožicah? Jaz s sinovoma hodim že 10 let, pa niti enkrat niti malo nisem bil ogrožen, kaj šele otroka. Obstaja tudi družinski sektor, ki je ločen in posebej varovan.

Moj bog, kaj vse človek prebere ... Ni čudno, da smo takšna država.
gerder433
# 11.08.2018 ob 08:53
Kakšna je spolh strategija in vizija tega kluba?

vizija je da za olimpijo igrajo mladi, domaci, perspektivni igralci. kako tega ne opazis??
Quatebriga
# 11.08.2018 ob 09:26
Dragi Milan, navijači Olimpije zahtevamo samo, da ta klub vodite v dobro kluba in ne mešetarjev, agentov in kdo ve kakšnih lopovskih združb. Ne menjajte trenerjev, direktorjev in igralcev hitreje kot menjate spodnje gate. Držite se usmeritve, da igrajo mladi Slovenci, ne pa ostareli povprečni tujci, ki igrajo zgolj zaradi agentskih zaslužkov. Postavite mladinski vadbeni center in v klubu zaposlite ljudi, ki jim je mar za klub, hkrati pa obvladajo svoj posel. Ne najemajte sumljivih tujcev, ki kvarijo ugled kluba. V resnici odprite vrata kluba, ne pa, da ko kdo pokliče in se želi najaviti na sestanek, vaši oprode to gladko zavrnejo.

Ko bo to urejeno, vam garantiram, da ne boste deležni nikakršnega skandiranja ali transparentov, štadion pa bo bistveno bolj poln, pa četudi ne bomo prvaki ali v play-offu Evrope.
Hrk hrk
# 11.08.2018 ob 08:44
"Navijači",če vam kaj ni všeč,zamenjajte klub.
Khamutov
# 11.08.2018 ob 08:52
Gerder....Hahahahaha skoraj sem crkno od smeha:)..dober komentar.
janroz
# 11.08.2018 ob 08:48
Gospod predsednik, tu se z vami strinjam. Napisal sem že, da bi morala imeti Olimpija na vsaki tekmi poln stadion glede na to, da je stadion v središču glavnega mesta! Obisk stadiona pove o stanju v našem nogometu veliko in veliko so k temu prispevali skrajneži navijaških skupin. Povejte kdo bo peljal otroka na tekmo, kjer se sliši zmerjanje, kričanje, žaljenje in tudi sicer nedostojno vedenje. Ko se bo nogomet doživljal kot šport, ki je zanimiv, kot priložnost za druženje in klepet ob pogledu na zelenico in morda eno ali dve pivi v miru, brez izgredov, potem boste imeli več obiska in več denarja. Povejte to tem modelom, ki uničujejo slovenski nogomet. To, da se neprestano "slikate" s "svetovalcem" Cimetom pa vam tudi ni v čast, pa ne v osebnem pogledu, zgolj z vidika nogometne stroke, na osebni ravni - prijateljski pa je to pohvale vredno. In še to g. Mandarić, ko boste po uspešni sezoni zadržali jedro ekipe in pokazali, da hočete v ligo prvakov, potem vam bomo verjeli, da res mislite resno. Tale zadnja zmaga nad Finci je šele na polovici, dobro veste, da bi bilo lahko tudi precej drugače, tokrat vam sreča res ni obrnila hrbta, vendar na srečo se ne gre pretirano zanašati.
Bobrock
# 11.08.2018 ob 08:47
Dregonsi naj naberejo denar in od starega odkupijo klub
pa naj ga potem opravljajo po svoje.Stari pač troši svoj denar
in dela kar se njemu izplača
socrates
# 11.08.2018 ob 09:31
Mandarić je kot slovenska politika - že zdavnaj je izgubil stik z realnostjo!
rooster
# 11.08.2018 ob 09:27
Roster in kaksno vizijo ima Maribor razen " brez Zahovica ne moremo"?

No, Maribor ima vendarle kaj za pokazat, je parkrat igral v LP in EL.
alcatraz
# 11.08.2018 ob 09:44
Vedno znova berem o tem, kako je nevarno z otrokom na stadion, ko igra Olimpija... Ja, res je. Se strinjam.

Kaj ti še vedno bereš novice iz osemdesetih, devetdesetih let? :D
Peacemaker
# 11.08.2018 ob 09:23
"Še enkrat pozivam vse dobronamerne navijače Olimpije, ki želijo govoriti o pomembnih stvareh, da pridejo na sedež kluba, kjer so moja vrata vedno odprta za tiste s pomembnimi vprašanji. O vlogi trenerja, igralcev, predsednika, Green Dragonsov, o tem, koliko Olimpija troši in kdo to plačuje, o tem, kdo vlaga in kdo koliko dobiva od koga.

Smo eno vprasanje: mladi, slovenski nogometasi. Kje so?
Ne bom pa na klub hodil to sprasevat - imamo novinarje za to. Aja... ne nimamo, smo v Sloveniji...
gerder433
# 11.08.2018 ob 09:05
Hrvaščini

1. jeziki se pisejo z malo
2. dvomim da Mandaric govori hrvasko. je pa res da ce si ignorant, da ti je itak vseeno hrvaščina, bosanščina, srbščina...
4-4-2
# 11.08.2018 ob 08:52
Resen klub se tudi resno vodi resna uprava.
slovannn
# 11.08.2018 ob 09:04
Saj ni prvi april????????
patriot44x2
# 11.08.2018 ob 08:56
Kar je resnega pri tem klubu so samo cene vstopnici. Da morajo ljubitelji te tuje tvorbe plačevati za tole je absurd.
manuchao
# 11.08.2018 ob 13:17
Edino durs ne ve da tam perejo denar
Bivši uporabnik
# 11.08.2018 ob 10:25
MM je vrnil Olimpijo na nogometni zemljevid Slovenije. v 3 letih dva naslova državnih prvakov, naslov pokalnih zmagovalcev.
Vem, da bom tarča pogroma glede Bišćana, ker mene za razliko od večine ni čisto prepričal. Samo spomnil bom, kako je kopnela zaloga točk, ko bi morali zmaji že zdavnaj slaviti naslov. Je pa res, da je bila zmaga v vzhodni prestolnici toliko slajša.
In Mandarić ima za razliko od štajerskega vladarja vsaj manire.
Ko se mu bo uspelo znebiti pijavk okoli njega, bo tudi pri meni dobil več točk.
Glede pripombe nekoga, da res plačuje GD, da pa je sam kriv, ker so razbijali stole, metali bakle pa samo - to je res mučno poslušati.
alcatraz
# 11.08.2018 ob 15:55
Moral bi mu spomenik postavil.
Iz nule ne klub naredil in lahko bi ze zdavnaj sel pa mu ni vseeno.
Klobuk dol.


To je res. Neizpodbitno dejstvo.
Sam paraziti okoli njega, to bi blo treba s kakšnim pipsom prešpricat....
Bivši uporabnik
# 11.08.2018 ob 09:54
Kolikor se spomnin je Mandaric na zacetku poudarjal pomen zadovoljstva navijacev in da mu je njihov odziv se kako pomemben. Hkrati je omenil, da bo vztrajal dokler bo cutil podporo navijacev. Naj me kdo popravi, ce ni bil podobnih misli.
felixon
# 11.08.2018 ob 08:50
Olimpija je Mandaričev privatni klub in zato z njim počne kar hoče, tudi zato, ker troši in reskira svoj denar, zato jokat okoli tega je brez veze. Mandarič lahko dela z Olimpijo kar hoče, ker je to njegov klub. Razne pripombe na vodenje in druge stvari v klubu so tako neumne, kot bi se nekdo z ulice vtikal v poslovanje podjetja v privatni lasti.
Nikolaj
# 11.08.2018 ob 13:13
Pa še to: Mandarič bi se lahko vsaj potrudil in nekaj besed spregovoril tudi v slovenščini.
Vsak se lahko nauči vsaj nekaj slovenskih stavkov. Gre za spoštovanje navijačev in Slovencev.
Bobrock
# 11.08.2018 ob 12:59
Warbird
1. Klubi v Sloveniji ne morejo biti v privatni lasti ! (Zakonodaja)
2. Razlozite mi prosim kaksen denar on reskira ?! On preko svojega zasebnega podjetja POSOJA denar klubu, katerega predsednik je sam in SAM upravlja s tem denarjem, katerega mu bo klub dolzen, tudi ce ga bo slabo nalozil ! Za Mandarica je to win-win situacija, on reskira popolnoma nic !
3. Se enkrat, to NI njegov klub, njegovo pa je podjetje FC OLIMPIJA, dejavnost športnih klubov, d.o.o. ki posoja denar klubu !!!!!!
4. Sportni kolektivi so pri nas organizirani kot drustva in NIHCE ne more biti lastnik drustva, upravljali pa naj bi ga CLANI !

Evo ti izplačaš starega potem pa ti odpri podjetje preko katerega boš 10 miljončkov posodil Olimpiji vsako sezono
Gandhi1
# 11.08.2018 ob 17:59
Robertoo..zakaj zalim?
Da pije..je resnica
Da zali novinarja, oz ga je ponizal na nizkotn nacin..je resnica
Da zali igralce..imami smse..je resnica..

Na zalost vas idol in heroj dela vse, kar direktor ne bi smel
RayManzarek
# 11.08.2018 ob 14:09
Pri @prvi00 imam občutek, da je za tipkovnico Cime?

“Po 18 letih”? Si mislil po 13 letih? (2005~)

Ti je @hardworker lepo povedal. Instant navijači so zadovoljni z instant rešitvami in instand pripadnost traja, dokler je instant juha dobra. Ko je zmanjka, pa ta pravi navijači tudi hodijo na tekme v 5. ligo, kupijo šal in dres in upajo na preboj, nazaj v 1. ligo. Takrat instant navijačev ni nikjer.
mile952
# 11.08.2018 ob 11:39
Lahko kritiziraš Olimpijo ali pa ne, treba je priznati, da Mandarić ma jajca. Zamenja trenerja kot nof od gat. Kljub upravičenim kritikam ima izjemen nos za igralce, Tale Abass je čudo od igralca. Manjka samo več slovenskih igralcev in kakšen slovenski trener ali vsaj da bi zahtevali znanje slovenskega jezika od trenerja. Da se ga vsaj prične ućiti. Tudi za Mandarića ne bi bilo nobena škoda, če bi uspel izdaviti kakšno slovensko besedo po par letih bivanja v Sloveniji.
gebu
# 11.08.2018 ob 11:22
PLOSKAM. Ker MB upravlja ulica. Zaho se jo zelo boji!
alcatraz
# 11.08.2018 ob 09:37
Morda je on resen in bi rad, da bi olimpija bila resen klub.
Mora pa zamenjati vso neresno in parazitsko nesnago, ki se nabira okoli njega in njegovega keša. Kot garje in klopi. Ne bi mu škodilo, če bi imel malo več tankočutnosti pri izbiri ljudi okoli sebe.
RJSlo
# 11.08.2018 ob 09:06
No ja. Premagati HJK Helsinki, torej Hokej Junior Klub Helsinki je pa res umetnost. In potem se temu reče "evropski nogomet"?
Robin Lood
# 11.08.2018 ob 17:01
Viole in green drekosi so isti - pijančki, ki svoje frustracije v realnem življenju znašajo na tekmah in potrebujejo nekekga sovražnika, da se bolje počutijo. Hkrati so potem še "zavedni" slovenco, ki prisegajo na hitlerja. Če bi se podučili z od zgodovine, bi spoznali svojo kontradiktornost.
sLoVaN
# 11.08.2018 ob 14:09
Tisti, ki nabijate, da z otroci ne moreš na štadion,
tam še brez otrok niste bili...
V ponedeljek preberete en ali dva rumena članka o Violah ali Dragonsih,
in potem veste vse.
Z otrokoma sem bil na vsaj 40 tekmah v zadnjih 10letih(reprezantančne, derbiji, Domžale, Krško in še prej Krka), nikoli se nihče niti za trenutek ni počutil ogroženega.
Se spomnim, da smo bili na repki v MB na torek, v sredo pa šola. Ker sem bil tudi sam zmahan od celega dne, sem hotel ob polčasu domov: upor na celi črti od hčere in sina...
jaakaa
# 11.08.2018 ob 11:59
No pa da se jst eno udarim cez navijace. Kje ste bli prejsne sezone? Tiho ko bubice, nobenga ni Olimpija zanimala. Pojavili ste se tik pred dvojno krono. Celo sezono sem vabil kolege da bi sel kdo z mano na tekmo, se mal podruzmo in spijemo pir. Odgovori so bli v stilu; ma ne da se mi, kaj bom tam, kaj 10e ke karta!?! Ufff to pa res ne dam, cist prevec. No glejga zlomka, zdej so ti osebki tisti ki najbol pametujejo, kao navijaci pa to.
Sicer vas pa tko 90 posto, ki komentirate ne hodi na tekme, oz padete tocno v tole kategorizacijo
Pejte kinkat usi skupi nazaj, lepo vas prosim!!
DLeagueStar
# 11.08.2018 ob 11:34
@RUBEZ

Tako nekako kot Zaho, Pavlin, Cotar in drugi clani odbora, ki so vam po 30 miljonih od Lige Prvakov pripeljali Cretuja in Doumbio. Sedaj se pa vracate domov iz kvalifikacij Lige Evropa z zaostankom 3:1.

Ampak dokler jim rata prepricat vijolicne fante na tribunah, da so za neuspehe Maribora krivi sodniki iz Ljubljane ter NZS bo mir zagotovljen.

Ko pa bo tega strika zmanjkal bojo pa spet hodniki in pisarne (pa predvsem garderoba) kluba polni srboritezev, ki bojo s palicami govorili kako naj se klub vodi.

Samo takrat ne bo vec sponzorjev v obliki Zahota, ki je nakazal potreben denarcek za obstoj kluba (pod pretvezo, da so ga drugi) sedaj ga pa trojno vlece nazaj.
Quinlan
# 11.08.2018 ob 10:41
@milanM
Klub je neurejen. Vlači TUJE agentske igralce dvomljive kvalitete in se jih tišči v prvo enajsterico, menja se trenerje kot gate in vsako sezono na novo gradi ekipo, mladinski pogoni so zanič in neurejeni, ... Celoten klub je komedija. To, da je tako voden klub osvojil dva naslova prvaka je kvečjemu sramota za našo ligo. Kaj hočemo? Zdrav klub z vizijo. Instant uspehi niso nič, če te skrbi za prihodnost kluba. Kdo bo navijal za klub za katerega ne veš, če bo obstajal čez pet let, ker stari vanj meče denar, ga kao posoja, izgublja zaradi svojih odločitev, na koncu je pa v dolgovih klub.
Vse kar navijači želimo je klub z vizijo in zdravimi temeljo. Ampak kvazi gospod Mandarić vas vse kupi z lepimi besedami. Ima izpiljeno retoriko za ljudi, ki gledajo površinsko in preberejo par člankov na to temo. Milan je pa daleč od gospoda kot se kaže javnosti.
Šubidu
# 11.08.2018 ob 10:36
Haha. Stožice so zaradi GD, nevaren športni objekt in obisk z otroki je zaradi tega visoko riskantno dejanje??? Pa ljudje božji, vi ki to pišete verjetno še nikoli niste zašli v BS, kaj šele v Stožice. Noro!
Šubidu
# 11.08.2018 ob 10:01
Predsednik naj neha kokodakat in naj se začne obnašati, kot pritiče šefu enega resnega kluba. Trenutno smo namreč sprdačina od kluba. Sam si je kriv za vso gnojnico, ki se zliva po njemu. Ker ima več sreče kot pameti, pa mu bo verjetno celo ratalo v Evropi in potem bomo vsi spet super srečni, stari pa bo kralj in car.
Jazst2
# 11.08.2018 ob 09:23
Tudi o številnih bonitetah, ki jih klub daje organizirani navijaški skupini, pa čeprav ga financira zasebni kapital. Res je veliko stvari, o katerih lahko in tudi moramo govoriti.

No, tule je pa zadel žebljico na glavico.
dobersvet
# 11.08.2018 ob 18:23
ROBI123

Problem je da je Zaho duševno motena oseba, srbskih korenin. Tip je težek pijanec, na novinarski konferenci je zgledal da je na težkih drogah, nadleguje lastne igralce, igralci živijo v strahu, ker nikoli ne vedo kdaj jim bo priletel kakšen grozilen sms, grozi novinarjem poleg tega je pa naduvan, da se vsakemu gravža.
Ples
# 11.08.2018 ob 15:57
A konkretnega, poglobljenega intervjuja, z natančnimi vprašanji in podvprašanji - pa Mandarić noče dat?
A ga le noben medij noče naredit? (No, tega skoraj ne verjamem)
sik
# 11.08.2018 ob 15:47
Moral bi mu spomenik postavil.
Iz nule ne klub naredil in lahko bi ze zdavnaj sel pa mu ni vseeno.
Klobuk dol.
proformance
# 11.08.2018 ob 15:41
Se ne morem strinjati s takimi komentarji. Dejstva so čisto drugačna:
- Olimpija je kljub mesta Ljubljane in jo ne more upravljati in o vsemu odločati nekdo, ki je pač vložil v klub 5 mio EUR.
- Če to nekdo (MM) hoče, naj registrira svoj klub in tam dela, kar hoče.
- Arabci so v angleške klube zmetali veliko več denarja (govorimo o stotinah mio EUR), pa se nobeden ne upa reči Morinhotu, kdo naj igra in kdo ne, pa koga kupiti in koga ne. Eno je upravljanje kluba, drugo je pa športno vodenje kluba.
- MM je star 80 let, zato nima vizije, saj ne računa, da bo živel 120 let.
- svojih 5 mio EUR je MM že dobil nazaj, FC Olimpija, d.o.o. pa je zadolžen za 10 mio. Če gre FC v stečaj, bo za sabo potegnil še Športni klub Olimpija in gre Olimpija v peto ligo. Ta scenarij smo že videli v Kopru. Z iznajdljivostjo Popoviča je šel Koper v 3. ligo (ne vem zakaj). Torej, če MM zboli, umre ali kaj podobnega, gre Olimpija v 5. ligo.
To so perspektive klube. Zato so lahko navijači upravičeno zaskrbljeni. Premagat doma Helsinke s 3 : 0 pa tudi ni podvig. Govorimo tako, kot bi premagali Juventus.

Seveda nimam nič proti MM, ampak bi rad videl Olimpijo, kjer odločajo strokovni ljudje, klub pa upravlja MOL, kdor da pa denar, pa naj ima dobro reklamo. Poleg tega pa še en privaten klub, kjer bi kapital delal kar hoče. Pa naj ima Ljubljana dva prvoligaša. Po kapitalski moči in številu prebivalcev, bi bilo to čisto normalno, mestni derbi bi pa bil prava poslastica.
RayManzarek
# 11.08.2018 ob 13:31
@prvi00:

Tvoj sonavinač ti želi povedati, da popolna odvisnost od “miloščine” ene osebe (MM), je v osnovi zgrešen način delovanja vašega kluba. V MB lahko (pa upam da ne bo) celotna uprava doživi letalsko nesrečo, pa bo klub preživel. Pri OL pa MM doživi hercinfarkt ( mu ne želom, je pa človek že v letih) in klub pade kot posekano drevo. To je primarni problem, ko si v klub naprtiš “mecena”. Pa lp
kafthenimda
# 11.08.2018 ob 13:21
Torej kdo je šel že skozi njegova odprta vrata... bi nam zaupal kakšne podrobnosti, finančne ipd. ... !?
mojir
# 11.08.2018 ob 13:19
Bravo zeleni za izjemen odziv v težki situaciji in čestitke za super zmago. Kdor ji zmanjšuje pomen je smešen. Milan je pa tokrat čisto pravilno povedal, se strinjam za spremembo ...
Dajo
# 11.08.2018 ob 10:21
Olimpija je realnost nogometa v drzavi ki nima urejenega zakona o sportu tako da bi omogocal lastnistvo. Mandaric se trudi na svoj nacin preko prodaje igralcev, kupovanja poceni igralcev iz njegovega trga narediti nek uspeh ki bi klub dvignil na visjo Raven. Maribor pobira vse mlado kar je vredno ker ima finance in mulcem placuje stanovanja da Jim pogodbe itd. to ne more noben klub. Tudi Maribor bo pod vodo brez uefa denarja, par sezon pa bo rezanje sredstev.
Navijaci zivijo v oblakih in mislijo da denar pada iz neba. Naj se ucijo iz zgodbe hajduk vsako Leto euforija Potem pa izpad in razocaranje. Uprave tudi ne delajo zastonj in vsaka hoce zasluzit, tega navijaci ne razumejo.
Lunos
# 11.08.2018 ob 09:34
gerder433, to je vse eno in isto.
Hardworker
# 11.08.2018 ob 13:54
Te novinarje ki govorijo kako je Mandaric lastnik Olimpije in zavajajo narod, namesto bi povedali da je SAMO predsednik, ki posoja denar, tako da vsak slab posel pade na pleca kluba, zasluzek pa si pobere sam !

Meni osebno je vseeno kaj M.M. počne s svojim denarjem. Ni mi pa vseeno, da od razprodaj igrealcev in odškodnin klub nima praktično nič. Hkrati pa klubu posoja denar za plače igralcev in trenerjev, ki jih sami izbira in pripeljava. Kdor misli, da igralce plačuje Mandarić iz svojega žepa, se grdo moti. Vsi stroški se prikazujejo kot sposojen denar na ime športnega društva Olimpija, preko drugega transakcijskega računa.
Naj novinarji raziščejo popolno shemo delovanja in kdo je komu dejansko kaj dolžan. Prepričan sem, da bodo naleteli na ovire, ki jim ne bodo dovolile preiskave.
Ko bo Mandarić poravnal olimpijine dolgove, kar je seveda obljubil ob njenem prevzemu vodenja, bom o njem spremenil mnenje. Do takrat je ta tip za mene prevarant in mešetar z prodajo igralcev na račun in škodo športnega društva Olimpija.
Izbor nogomet
link
Zahovič: "Kjer koli bi bil, bi bil uspešen, o tem sem prepričan"
74
5. avgust 2018 ob 21:37 "Maribor je motivacija sam po sebi, enostavno ni potrebe, da človek zjutraj, ko se zbudi, reče, joj, zdaj moram pa v službo," je pri Miši Molk razkril Zlatko Zahovič, ki je po spomladanskih ...
Več novic ...
Kazalo