Fabio Borini je poleti prišel na Anfield. Lani je igral za Romo. Foto: EPA
Fabio Borini je poleti prišel na Anfield. Lani je igral za Romo. Foto: EPA

Poškodba se je zdaj pokazala za resnejšo, kot so ekipni zdravniki sprva menili. Liverpool se ukvarja s številnimi odsotnostmi v moštvu, težave ima predvsem v napadu. Ob poškodovanem Boriniju so klub v prestopnem roku zapustili Craig Bellamy, Dirk Kuyt in Andy Carroll, ki je posojen v West Ham. Proti Readingu v soboto bo vse breme nosil Luis Suarez, v napadu pa igra tudi Raheem Sterling.

Farina bo delal z mladimi pri Aston Villi
Simone Farina
, ki je bolj kot po svojem znanju postal znan, ker je v času igranja za drugoligaša Gubbi prijavil dogovarjanje rezultatov, je po dolgem iskanju dobil službo. Pri Aston Villi bo zadolžen za delo z mladimi.

Farina je, ko je igral za Gubbi, zavrnil sodelovanje pri dogovarjanju izida na tekmi italijanskega pokala proti Ceseni, premamilo ga ni niti ponujenih 200.000 evrov. Ker je javnosti odkril nepravilnosti, je v klubu dobil odpoved, v italijanskem nogometu pa postal nezaželena oseba.

"Še vedno sem ponosen, ker sem oblastem prijavil kriminalno dejanje. Nisem pričakoval, da bo moje življenje šlo v tej smeri, toda vseeno sem srečen, da bom lahko delal z mladimi nogometaši. To bosta zame velik izziv in priložnost, zagotovo bom pri opazovanju napredka mladih in njihovi sproščenosti užival," je z novo službo zadovoljen 30-letni Farina.