Nogomet
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Maurizio in Gianluca Gaudino
Gianluca Gaudino se bo skušal dokazati v Serie A. Foto: EPA

Dodaj v

Obetavni Gaudino novi soigralec Cesarja in Birse

Pri Bayernu ni dobil priložnosti
30. junij 2017 ob 16:51
Verona - MMC RTV SLO

Slovenska reprezentanta Boštjan Cesar in Valter Birsa sta dobila novega soigralca. Chievo je okrepil Gianluca Gaudino, ki je podpisal enoletno pogodbo.

20-letni vezist se je v Verono preselil iz Münchna, kjer ni dobil prave priložnosti v članski ekipi. Vse od leta 2004 je sin odličnega napadalca Maurizia Gaudina igral v vseh mladinskih kategorijah Bavarcev. Zadnjih 18 mesecev je igral kot posojen igralec za švicarskega prvoligaša St. Gallen.

Gaudino je za Bayern sicer zaigral že leta 2014, vendar se članu mladinskih nemških reprezentanc ni uspelo obdržati v prvi ekipi. "Gianluci želimo vse dobro in uspešne igre v Italiji, domovini njegovega očeta Maurizia," je dejal predsednik upravnega odbora Karl Heinz Rummenigge.

A. G.
Prijavi napako
Komentarji
brehme
# 30.06.2017 ob 18:40
Talentiran fant, lahko da mu uspe v Italiji. V Bayernu je dobil nekaj priložnosti, vendar ni na nivoju ostalih takratnih soigralcev.
Italijansko nogometno prvenstv ...
link
Šov Iličića v mestu Romea in Julije
20
18. marec 2018 ob 17:40 Josip Iličić je z evrogolom v padcu z roba kazenskega prostora kronal svoj prvi hat trick v italijanskem nogometnem prvenstvu. Njegova Atalanta je sredi Verone slavila kar s 5:0.
Več novic ...
Kazalo