Nogomet
(9)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.4 od 10 glasov Ocenite to novico!
Dejan Školnik
21-letni vezist Dejan Školnik je v treh sezonah v vijoličastem dresu zbral 72 prvenstvenih nastopov, pri čemer je dosegel šest golov. Foto: MMC RTV SLO

Sorodne novice

Dodaj v

Po Miheliču tudi Školnik na Madeiro

Pri Nacionalu že tretji nogometaš iz slovenske lige
27. maj 2010 ob 12:43
Maribor - MMC RTV SLO

Maribor je sporočil, da se bo po Reneju Miheliču k portugalskemu prvoligašu Nacional Funchal z Madeire preselil še Dejan Školnik.

Mladi reprezentant Hrvaške, ki je sicer otrok Maribora, je z Nacionalom podpisal kar petletno pogodbo, ki bo začela veljati s 1. julijem.

Slovenski podprvaki so v sporočilu za javnost zapisali, da je na njihov naslov prišla ponudba, ki je niso mogli zavrniti. Po razpletu pogajanj, ki so se končala sinoči, so potrdili, da Dejan Školnik zapušča vrste vijoličastih vrste in se po preselil na Madeiro.

Prenova s slovenskim pridihom
Nacional je portugalsko prvenstvo končal na sedmem mestu, moštvu se je izmuznila uvrstitev na evropsko prizorišče in na Madeiri se pripravljajo spremembe v igralskem kadru. Pri preoblikovanju ekipe so se usmerili v Slovenijo oziroma v Maribor. Že pozimi so sklenili dogovor o prestopu Reneja Miheliča - tudi on je podpisal za pet let -, zdaj pa so se odločili zvezno vrsto dopolniti še z 21-letnim Školnikom.

V tem portugalskem klubu že igra tudi slovenski reprezentant Nejc Pečnik, ki se z reprezentanco v Brunicu pripravlja na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

T. G.
Prijavi napako
Komentarji
Prva slovenska nogometna liga
link
Dugolin, Brdar in Benič zapuščajo Zavrč
5
26. november 2014 ob 17:26 Vodstvo Zavrča se je trem nogometašem zahvalilo za sodelovanje, saj niso zadovoljili pričakovanj strokovnega štaba. Predčasno Haloze zapuščajo Andrej Dugolin, Robert Brdar in Lovro Benič.
Več novic ...
Tuje nogometne lige
link
Video: Ilić v družbi Zahoviča, Milaniča, Novaka in Katanca
35
25. november 2014 ob 10:20 Selektor Srečko Katanec je za novo reprezentančno leto napovedal pomladitev in odpis fizično nepripravljenih veteranov , a (ne)naključno so konec tedna zadevali le tridesetletniki.
Več novic ...
Kazalo