Aljaž Krefl je z NK Olimpija podpisal štiriletno pogodbo. Foto: NK Olimpija
Aljaž Krefl je z NK Olimpija podpisal štiriletno pogodbo. Foto: NK Olimpija

Medtem ko se moštvo na Bledu pripravlja za novo sezono, ima športni direktor Ranko Stojić polne roke dela z iskanjem okrepitev, s prvo "trofejo" pa je pokazal, da želi ekipo okrepiti s slovenskimi igralci. 21-letni Krefl bo odlična rešitev na položaju levega bočnega branilca, z zeleno-belimi pa je podpisal štiriletno pogodbo.

"Ko mi je zastopnik omenil možnost prestopa v tako velik klub, kot je Olimpija, nisem razmišljal niti sekunde. V zelo kratkem času smo se uspeli dogovoriti za štiriletno sodelovanje, kar me še posebej veseli," Krefl ni skrival navdušenja nad novo stopnico v karieri: "Prišel sem v organiziran klub, ki se želi v doglednem času vrniti na mesto, ki mu glede na bogato tradicijo in ugled tudi pripada. Želim se dokazati vsem, ki so pokazali zaupanje vame. Predvsem pa trenerju, vodstvu kluba in navijačem."

Vesel je bil seveda tudi Stojić: "Zelo sem zadovoljen, da se nam je pridružil nadarjeni Aljaž Krefl, ki je ob Šporarju, Zajcu, Bajriću in Kapunu že peti mladi slovenski reprezentant v našem moštvu. Želimo pripeljati še kakšnega nadarjenega domačega nogometaša, veliko pozornosti pa bomo v prihodnje posvetili tudi najbolj nadarjenim fantom iz lastne nogometne šole."