Slaviša Stojanović bo konec februarja prihodnje leto znova zbral svoje varovance in jih pripravljal na misijo
Slaviša Stojanović bo konec februarja prihodnje leto znova zbral svoje varovance in jih pripravljal na misijo "Brazilija 2014". Foto: Reuters

Selektor Slaviša Stojanović je z izbiro tekmeca zadovoljen. "Gre za reprezentanco, ki jo močno spoštujem, tekma pa bo zelo dobrodošla, saj gre za zelo kvalitetno ekipo, ki goji specifično igro," je povedal selektor Stojanović.

"Tekmo bom izkoristil predvsem za to, da dobim informacije o ekipi, ki goji podoben slog kot nekateri naši nasprotniki v prihajajočih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji," je še dodal "Slave", ki bo tako februarja lahko nadaljeval z uigravanjem ekipe za prihajajoče pomembne boje.

Levein: Tekma v pravem času
Tudi škotski selektor Craig Levein z veseljem pričakuje novo možnost za dokazovanje. "Za nami je pozitiven teden in seveda zmaga s Cipra, tekma s Slovenijo pa bo še en bistven korak v naših pripravah na kvalifikacije za Svetovno prvenstvo. Tekma prihaja ob pravem času, Slovenija pa bo za nas zahteven preizkus," je povedal Levein, ki je Škotsko prevzel konec leta 2009, potem ko je pred tem služboval v škotskem Dundee Unitedu.