Nogomet
(9)
Goran Šukalo
Goran Šukalo se je znašel v čudni druščini. Res zgolj po naključju? Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Šukalo pred sodniki le 15 minut

Matoz: Dokazov proti Šukalu ni
11. maj 2011 ob 16:05
Ljubljana - MMC RTV SLO

Slovenski nogometni reprezentant Goran Šukalo je bil v zvezi z domnevno vpletenostjo v nezakonite stave zaslišan pred mariborskim sodiščem, je poročal Radio Slovenija.

Mariborska policija je zaradi organiziranja oziroma sodelovanja v ilegalnih stavah konec aprila vložila ovadbe proti mariborskemu podjetniku Kosti Turnerju, Ivanu Vinku, Vasji Turnerju, Zvonku Hajnšku, srbskemu državljanu Saši Simiću in Šukalu. Kot je mogoče razbrati iz policijskih prisluhov, se je zadnji s Kosto Turnerjem pogovarjal o nezakonitih stavah, a je Šukalo tudi tokrat vse obtožbe zanikal in zatrdil, da je šlo za neki drugi dolg. Njegovo zaslišanje je sicer trajalo le 15 minut.

Šukalo zaslišanja ni želel komentirati, medtem ko je njegov odvetnik Franci Matoz povedal: "Podal je zagovor in obrazložil, da tega, kar se mu očita, ni storil. Poleg tega s to združbo nima nič." Matoz je dejal še, da glede na to, da tožilstvo v zahtevi za preiskavo nima dokazov proti Šukalu, pričakuje, da bo preiskava proti njegovemu varovancu ustavljena.

A. V.
Prijavi napako
Komentarji
boxi
# 11.05.2011 ob 16:21
Če ne bi imel Matoza,bi mu skoraj verjel...
prasice
# 11.05.2011 ob 16:09
Res je da se lahk po telefonu pogovarja s komerkoli, sam mal čudno je da se po telefonu meniš s takimi kriminalci, najbrž se nista pogovarjala odružinah al pa čem podobnem.
daysleeper2
# 11.05.2011 ob 16:45
Preberite si komentarje pod novico na tej spletni strani:
klik

Če je verjeti tem komentarjem, je slovenski nogomet globoko v dreku. :(
hehet
# 11.05.2011 ob 17:39
Šukalo ni bil nikoli ne dober nogometaš, ne dober lažnivec. Sedaj vemo zakaj.
Cvetličar9
# 12.05.2011 ob 10:01
Matoz je cepec, tega naivnega Šukala, ki je igral vlogo posrednika, če je vse res in dokazi štimajo, niso kontaminirani, okuženi, pridobljeni brez ustreznih odredb, potem bo Šukalo igral v ekipi Doba na državnih igrah med Slovenskimi zapori!!!
Čudi me, da ga nemci, njegov klub, branijo. Po nekaterih podatkih iz Nemških medijev je celotno vodstvo in nekaj njegovih igralcev vpleteno v stave, če sta direkt5or in predsednik kluba Šukalo dajala denar, da je stavil v njunem imenu in še katerem, potem je logično, da mu verjamejo in stojijo za njim! Šukalo, slabo se ti piše, me zanima, koga boš potegnil za sabo? Nastja Čeh je že potopljen, Amir Karić in Raković sta do ušes zadolžena pri kolegih, ki v tujini igrajo za lepše denarce (Nova, Brečko, Dedić, Sarma ....). Zaenkrat je tišina okoli Ljubljanske veje stavniške mreže, nekaj igralcev Olimpije s Šokoto na čelu je danes gotovo na trnih, kaj bo blebetal Goran v Mariboru! Tudi Kosić in Cime mirno ne spita, tole se je razraslo kot rak rana med našimi igralci, večina upa, da bo tu prišla do miljonov, ki so jim v profesionalnem nogometu nedosegljivi! Ne vem kaj se je Čeferin nazaj potegnil, večina teh obupancev iz nogometnega sveta bo prej ko slej potrebovala usluge njegove odvetniške pisarne. Zaenkrat so vse moči njegove pisarne usmerjene v reševanje balkanskega ratnika Tošića in padlega gradbenega barona! Zaho, kaj pa ti?

Aja pa še Pajo,... Pavlinček je glaven za Ljubljansko in Primorsko vejo zasvojencev. Pajo že ima godljo, najbrž ga čaka še večja, odvisno koliko je samostojen, zdaj bo imel možnost pokazati, če ga je dovolj v hlačah in če ima dovolj kapitala za sabo, no ja, živi bili, pa videli! Cime je pa poseben primerek zasvojenca. V enem tednu je pri Kosti spušil 72.000evričev, potem je pa grozil z kvazi mafijo, ki ga podpira. Danes še pri Pajotu ne more več stavit, razen če kdo drug zanj plača stavo, npr...no ne bom, naj igrajo fantje. Golmani v 1.slo ligi so poceni, 2500 do 5000 e, da popušijo dogovorjeno količino golov.
Kam je riknil sloviti gembler in vratar, Popivoda? Njegov stari, Danilo Popivoda pa stave sklepa pri Ameršku v Štepanjcu, ampak to je spet tretja veja zasvojencev, cifre so manjše:)
U-N
# 11.05.2011 ob 20:20
Bravo Šukalo. Ti se po telefonu pogovarjaš z znanim stavniškim mafijcem o "nekem drugem dolgu" vrednem 73.000 evrov:))))
blazm
# 11.05.2011 ob 18:50
siggi dej malo več si preberi no :) sej so mediji objavili kaj točno kaj so ju slišali pogovarjat.
blazm
# 11.05.2011 ob 18:49
nekdo je na tem požart reportu celo napisal da je kosti dolžen tudi KEK (v enem starejšem članku) in da zato tudi kliče šukala v reprezenzanco :)))
siggi
# 11.05.2011 ob 17:18
Mogoče pa so ga kontaktirali pa je pač zavrnu.. od tu tudi klic. Upam da je tako, ker je sicer Goran zelo uredu dečko, kolkor se ga spomnim ko je igrau še za mlajše selekcije Kopra
Kazalo