Nogomet
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.6 od 69 glasov Ocenite to novico!
stadion Bonifika
Bonifika je do zdaj gostila tri tekme slovenske reprezentance, dve v februarju, ko naj bi bilo vreme na Obali prijaznejše za igranje nogometa kot v osrednji Sloveniji. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Dodaj v

Uradno: Tekma proti BiH-u v Ljubljani, vstopnice na prodaj od petka

Stožice bodo srečanje gostile 6. februarja ob 18.00
11. januar 2013 ob 11:37,
zadnji poseg: 11. januar 2013 ob 18:07
Ljubljana - MMC RTV SLO

Nogometna zveza Slovenije je preložila prijateljsko tekmo proti Bosni in Hercegovini v Ljubljano. Tekmo, ki bo 6. februarja, bi sprva moral gostiti Koper.

Novico o morebitni selitvi tekme so dopoldne najprej sprožili spletni portali v BiH-u, a so novico na Nogometni zvezi Slovenije najprej zanikali.

Srečko Katanec je pred dnevi zasedel mesto selektorja članske reprezentance, zato se je občutno povečalo zanimanje javnosti za ogled prve njegove tekme v drugem mandatu na klopi Slovenije.

Obeta se tudi velik naval navijačev BiH-a
"Ker je izredno zanimanje za tekmo tudi s strani nogometne zveze BiH-a oziroma bosansko-hercegovskih navijačev, je vodstvo NZS-ja ponovno preučilo vse poglede organizacije tekme in odločilo, da bo tekma odigrana v Stožicah," so sporočili z NZS-ja.

Tekma se bo začela ob 18. uri, pravico pa bodo delili češki sodniki na čelu s Pavlom Kralovcem. Katanec bo prvi seznam reprezentantov objavil 22. januarja na novinarski konferenci, prodaja vstopnic pa se bo začela v petek, 18. januarja, prek ustaljenih prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije.

Kavčičevi varovanci na Portugalsko
Mlada reprezentanca bo isti dan gostovala na Portugalskem. Izbrano vrsto do 21. leta v drugem delu leta čaka začetek novih kvalifikacij za evropsko prvenstvo, kjer bodo imeli pravico nastopa igralci, rojeni po 1. januarju 1992. "Od prejšnje generacije so ostali štirje igralci, s tem da še ne vem, kaj bo z Janom Oblakom, Haris Vučkić pa je še naprej poškodovan,” je povedal selektor Tomaž Kavčič.

S. J., M. R.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo