Dejan Stanković je ena izmed legend srbskega nogometa. Med drugim je bil tudi kapetan članske reprezentance. Foto: Reuters
Dejan Stanković je ena izmed legend srbskega nogometa. Med drugim je bil tudi kapetan članske reprezentance. Foto: Reuters

"Zadnjih deset let je bilo najboljših v mojem življenju. V tem času sem dozorel kot moški, seveda pa tudi kot nogometaš. Ne vem, ali lahko najdem prave besede za slovo in v zahvalo za vse, kar ste mi dali, vaše zaupanje in vašo iskrenost," je ob sporazumnem slovesu dejal navijačem.
34-letni nekdanji srbski reprezentant in svak Milenka Ačimovića je imel v zadnji sezoni številne težave s poškodbami. Pred tem je s črno-modrimi osvojil kar pet naslovov državnega prvaka, leta 2010 pa tudi naslov v Ligi prvakov in na svetovnem klubskem prvenstvu.
Popularni "Deki" je v Milano prišel iz rimskega Lazia, profesionalno kariero je leta 1994 začel v beograjski Crveni zvezdi.

Inter kupil Campagnara in Andreollija
K črno-modrim pa se po novem selita branilca Hugo Campagnaro in Marco Andreolli. Prvi je argentinski reprezentant, zadnja leta je preživel pri Napoliju in bo tako znova združil moči s trenerjem Walterjem Mazzarijem, pogodbo je podpisal do leta 2015. Andreolli je bil Interjev član že v mladih letih med letoma 2003 in 2005, zdaj se na San Siro seli kot prost igralec iz Chieva. Pogodbo je podpisal do lea 2017.