Zlatko Zahovič bo pomagal, da bo košarkarski klub KK Partizan preživel hudo finančno stisko. Foto: BoBo
Zlatko Zahovič bo pomagal, da bo košarkarski klub KK Partizan preživel hudo finančno stisko. Foto: BoBo

"Neprijetno mi je javno govoriti o tem. Upal sem, da ne bo prišlo do novinarjev, saj nimam želje, da se na ta način izpostavljam. Ampak če bo to imelo učinek domina, potem v redu. Drži, pridružil sem se akciji navijačev. Vsi "grobarji" smo dolžni priskočiti na pomoč našim košarkarjem zdaj, ko nas najbolj potrebujejo. Vsak seveda po svojih zmožnostih. Korak za korakom bomo zbrali štiri milijone evrov," je za srbske medije povedal športni direktor NK Maribor, ki je nekoč igral za Partizan.

Košarkarski klub ima štiri milijone dolga, kot je pred kratkim pojasnil predsednik Predrag Danilović, v še hujšem breznu pa je tudi nogometni klub, saj je dolg narasel na 12 milijonov.

Dodajmo še eno novico iz Beograda: trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je povedal, da ne računa več na Joshua Parkerja, ki je pred štirimi meseci iz Domžal odšel k rdeče-belim in so ga najavili kot največjo okrepitev.

"Kje je Parker? Sonči se na plaži. Ne računam več nanj. Nisem ga pripeljal v klub, za več se obrnite na upravo, ki ga je gledala v Domžalah," je o 24-letnem reprezentantu Antigve in Barbude povedal Lalatović.