Geno Smith se je kmalu po incidentu oglasil na Instagramu in kratko zapisal:
Geno Smith se je kmalu po incidentu oglasil na Instagramu in kratko zapisal: "Vrnil se bom!" Foto: Instagram

V taboru Jetsov je prišlo do nenavadnega dogodka. IK Enemkpali je po sporu v slačilnici udaril prvega podajalca ekipe Gena Smitha in mu zlomil čeljust. Smith bo tako manjkal od šest do 10 tednov tednov. Vodstvo ekipe je 24-letnega Enemkpalija takoj odpustilo. Jetsom se je pridružil lani, a v celotni sezoni igral le na šestih tekmah.

Bowles: To je bilo otročje
Novi trener na klopi Jetsov Todd Bowles je bil po dogodku šokiran: "Bilo je otročje, nekaj kar bi osnovnošolci lahko razrešili brez težav." Mesto prvega podajalca Jetsov zdaj pripada Ryanu Fitzpatricku.

Prepiri tudi pri Panterjih
Napetosti so se dogajale tudi na pripravah Caroline, kjer si je podajalec Cam Newton v ponedeljek izmenjal udarce s soigralcem Joshom Normanom. Newton je dan pozneje na novinarski konferenci mirno razlagal: "Mislim, da mediji pretiravate. Ni treba, da razlagam podrobnosti. Tej ekipi sem zavezan, to je moja družina. Se prepirate v svoji družini? Vsi v tej sobi smo se že. Najpomembneje je, da v slačilnici ni ostalo nobenih zamer. Pomembno je, da dobim spoštovanje. Moji soigralci vedo, da sem jaz tisti, ki jih bom popeljal do zmag."

Nova sezona Lige NFL se bo začela 10. septembra, ko bo prvak New England gostil Jeklarje iz Pittsburgha.

Video: Prepir Newtona in Normana