Preostali športi
slice
Foto: Olimpijski objekti v Riu še naprej žalostno propadajo
Redka svetla točka: prevoz, 18. februar 2017 ob 12:29 Prireditelji zadnjih olimpijskih iger v Riu de Janeiru so obljubljali, da bo mesto po igrah živelo s športnimi objekti in drugo infrastrukturo, a pol leta po koncu OI ni tako.
20
"Bloudka" prejeli Gros, Katanec, Steiner in Trstenjakova
8
14. februar 2017 ob 17:41 Jelko Gros, Srečko Katanec, Martin Steiner in Tina Trstenjak so dobitniki Bloudkovih nagrad za leto 2016, najvišjih državnih priznanj za šport.
"Vse, kar znam, znam plezati, in to želim delati 100-odstotno"
22
14. februar 2017 ob 06:33 Jernej Kruder, ki je jeseni navdušil s prvo ponovitvijo smeri Es Pontas – uspelo mu je v 39. poskusu – še ni opustil misli, da bi se vrnil na tekmovanja in se poskusil prebiti na olimpijske igre.
Dražba podpisanega dresa rokometne reprezentance
3
13. februar 2017 ob 11:55 Društvo Tandem Zagorje, v sklopu projekta Jaz, Ti, Mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje - organizira dražbo podpisanega dresa slovenske rokometne reprezentance.
Pol leta po Riu Trstenjakova spet premagala Clarisso Agbegnenou
3
12. februar 2017 ob 12:55 Tina Trstenjak je zmagovalka grand slama v Parizu. Olimpijska prvakinja je v velikem finalu kategorije do 63 kg z iponom premagala Francozinjo Clarisse Agbegnenou.
Umrl je legendarni režiser športnih prenosov Stane Škodlar V 79. letu star osti je umrl nekdanji režiser na Televiziji Slovenija Stane Škodlar. V vlogi režiserja prenosov je sodeloval na sedmih poletnih in dvojih zimskih olimpijskih igrah.
12
Foto: Okrog milijon navijačev pozdravilo Patse v Bostonu Približno milijon navijačev New England Patriotsov je na ulicah Bostona pozdravilo letošnje zmagovalce Super Bowla. New England je v velikem slogu osvojil naslov prvaka v finalu Lige NFL.
28
Foto: New Englandu uspel preobrat epskih razsežnosti! Nogometaši New Englanda so v najbolj norem Super Bowlu v vsej zgodovini nadomestili kar 25 točk zaostanka, v podaljšku premagali Atlanto s 34:28 in petič postali prvaki Lige NFL. 51.
213
Los Angeles, Budimpešta in Pariz v ciljni ravnini boja za OI Los Angeles, Budimpešta in Pariz so začeli sklepno kampanjo v boju za prireditelja poletnih olimpijskih 2024, ki ga bodo izbrali 13. septembra na skupščini Mednarodnega olimpijskega komiteja v Limi.
5
Prva slovenska medalja v Almatyju Alpska smučarka Desiree Ajlec je Sloveniji priborila prvo medaljo na 28. zimski univerzijadi. V veleslalomu je osvojila srebro.
3
Mojster Štremfelj: "Hribi postajajo nižji, smeri lažje, toda izzivi ostajajo" Več kot 40 let alpinizma, dvakrat na vrhu Mount Everesta, več kot 20 odprav samo v nepalski Himalaji, pa odprave v Severno Ameriko, Patagonijo, številne osvojene prvenstvene smeri, prejem ...
19
Andreju Štremflju nagrada za življenjsko delo Planinska zveza Slovenije je podelila priznanja za lanske dosežke, legendarnega Andreja Štremflja pa počastila s priznanjem za življenjsko delo.
4
Trstenjakovi lepa nagrada za šampionsko sezono Mednarodna judo zveza je vsem 14 judoistom in judoistkam, ki so leto 2016 končali na vrhu jakostne lestvice svoje kategorije, dodelila dodatnih 50.000 dolarjev nagrade.
8
V Rusiji kaznovali tekmovalca v bobu Ruska zveza za bob je za štiri leta suspendirala Dimitrija Trunenkova. Olimpijski prvakv bobu štirisedu iz Sočija je bil namreč lani pozitiven na dopinškem testu.
2
Dobovičnik si ni upal nasprotovati županu: cilj bo medalja "Rokometna kolajna je tudi izziv selektorju futsala. Čez eno leto bo nov sprejem, imate samo majhno obvezo - medaljo," je 365 dni pred začetkom EP-ja v futsalu v Stožicah "naročil" Zoran Janković.
7

Citat za prebrat
link
Gašper Okorn
6
19. februar 2017 ob 21:38 Svojim košarkarjem čestitam za povsem zasluženo osvojen naslov pokalnega zmagovalca. Zaslužili si ga nismo le danes, ampak tudi na obeh četrtfinalih s Helios Sunsi in na polfinalu proti Zlatorogu.
Več novic ...
Anketa: 15. februar 2017 ob 14:04

Se bodo košarkarji Miamija to sezono prebili v končnico Lige NBA?

da
ne
Arhiv
Kazalo