Preostali športi
slice
Brady s petim zadetkom Patriotom prinesel zmago
Pregled 3. tedna Lige NFL, 25. september 2017 ob 07:33 Nogometaši New Englanda so v 3. tednu Lige NFL v izdihljajih tekme v gosteh premagali Houston s 36:33. Junak tekme je bil Tom Brady , ki je vrgel kar pet podaj za zadetek (25/35, 378 jardov).
5
Četrta zmaga Garnbretovo utrdila na prvem mestu
5
24. september 2017 ob 21:44 Slovenska športna plezalka Janja Garnbret je na peti tekmi svetovnega pokala v Edinburgu še četrtič zmagala in se s tem še utrdila na prvem mestu skupnega seštevka.
LeBron James brutalno napadel Donalda Trumpa: Ti si klošar
121
24. september 2017 ob 11:17 Kontroverzni ameriški predsednik Donald Trump se je ta konec tedna s svojimi izjavami in pozivi zapletel ali pa še poglobil spor s številnimi najbolj prepoznavnimi obrazi v ameriškem profesionalnem ...
Tavčar svetovni prvak v maratonski vožnji dvovpreg
23. september 2017 ob 19:22 Na svetovnem prvenstvu v vožnji dvovpreg v Kobilarni Lipica so vozili maratonsko vožnjo, v kateri se je najbolje odrezal slovenski voznik Miha Tavčar.
Slovenski dan v Casablanci: tri zlate medalje in srebro
9
23. september 2017 ob 15:47 Slovenija je na svetovnem prvenstvu v balinanju v Casablanci osvojila tri zlate medalje.
Šest slovenskih zmag v Kopru: Fabjan dal lekcijo Poturku Koprska dvorana Bonifika je v soboto gostila borilni spektakel "Legends Collide", na katerem je približno 2.000 gledalcev videlo 14 borb in šest slovenskih zmag.
1
Nemški namiznotenisači gladko do evropskega naslova Nemška moška namiznoteniška reprezentanca je osvojila naslov evropskih prvakov. V finalu je v Luksemburgu s 3:0 odpravila Portugalsko. Slovenija in Francija sta osvojili bronasti medalji.
1
Slovenci se po hudem boju z Nemci domov vračajo z bronom Uspešen teden slovenskih športnikov je z bronasto medaljo na ekipnem evropskem prvenstvu v Luksemburgu obogatila moška namiznoteniška reprezentanca.
9
Apotekarjeva v Mariboru do evropskega zlata Drugi dan evropskega mladinskega prvenstva za judoiste v Mariboru je bil za slovensko izbrano vrsto precej uspešnejši kot prvi, ko so vsi borci klonili v uvodnih borbah.
Zgrabili priložnost in nepričakovano osvojili medaljo Precej tiho so se ob vsem košarkarskem navdušenju pri nas na svoje evropsko ekipno prvenstvo podali slovenski namiznoteniški igralci, na koncu pa so tudi oni presenetili v vseh pogledih.
21
Tokić in Jorgić spravila na kolena še Švede - Slovenci že imajo bron Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je na evropskem prvenstvu v Luxembourgu poskrbela za senzacijo.
33
Kauzer in Savšek slovenska aduta na svetovnem prvenstvu v Pauju Slalomiste in spustaše na divjih vodah med 26. septembrom in 1. oktobrom čaka vrhunec sezone.
Slovenskim namiznoteniškim igralcem uspel pravi podvig Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je v odločilni tekmi za uvrstitev med najboljših osem reprezentanc evropskega prvenstva v Luxembourgu s 3:2 ugnala branilko naslova Avstrijo.
6
Jorgić in Tokić dobila niz, več ni bilo pričakovati Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je po pričakovanju izgubila prvi dvoboj skupine B evropskega prvenstva v Luksemburgu.
1
Nakrstova v Chattanoogi do naslova svetovne prvakinje Konec tedna je v Chattanoogi v Tennesseeju potekalo svetovno prvenstvo v polovičnem Ironmanu, na katerem so tekmovalci nastopili na 1,9 km plavanja, 90 km kolesarjenja in 21 km teka.
2

Citat za prebrat
link
Goran Dragić
30
24. september 2017 ob 13:38 Vsi igralci so prišli na klop in prva reakcija je bila, da so sklonili glave in gledali v tla ...
Več novic ...
Anketa: 18. september 2017 ob 05:06

Kdo je bil za Dragićem in Dončićem tretji najboljši slovenski posameznik na košarkarskem EP-ju?

Anthony Randolph
Klemen Prepelič
Gašper Vidmar
Arhiv
Kazalo