Preostali športi
slice
Futsal: Proti Japoncem brez Žige Čeha
Tekme bodo v Kidričevem, Velenju in Laškem, 27. marec 2017 ob 15:59 Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu bo med 3. in 6. aprilom igrala tri pripravljalne tekme pred bližajočim se evropskim prvenstvom, ki bo prihodnje leto v Sloveniji.
Raidersi se leta 2020 iz Oaklanda selijo v Las Vegas
3
27. marec 2017 ob 22:03 Moštvo ameriškega nogometa Oakland Raiders se seli v Las Vegas. Lastniki so z 31:1 izglasovali selitev, proti odločitvi so bili le v Miamiju.
Ko jih je premagovala, so moški z glavo butali ob steno
139
24. marec 2017 ob 06:39 Še preden je Laszlo Polgar spoznal svojo ženo, se je odločil, da bo imel šest otrok, vsi po vrsti pa bodo geniji. Ambiciozen načrt je obrodil sadove.
Kranjska Gora gosti odbojkarje na snegu
8
14. marec 2017 ob 17:27 Kranjska Gora bo med 17. in 19. marcem gostila peti turnir evropske serije v odbojki na snegu.
Plezalci na olimpijskih igrah v kombinaciji treh disciplin
11
13. marec 2017 ob 09:55 Generalna skupščina Mednarodne zveze za športno plezanje je soglasno potrdila sistem tekmovanj a in kvalifikacijski format za olimpijsko premiero v Tokiu 2020.
Marko Tratar dobil šahovski turnir na Bledu Na Bledu je potekal 2. mednarodni šahovski festival, zmage se je veselil slovenski velemojster Marko Tratar. V konkurenci 64 šahistov iz devetih držav je edini v petih krogih osvojil 4,5 točke.
3
V Mariboru videli nov svetovni rekord z zračno puško Slovenska strelka Živa Dvoršak in njen reprezentančni kolega Željko Moičević sta na zadnji preizkušnji EP-ja z zračnim orožjem v Mariboru zasedla 25. mesto na mešani ekipni tekmi z zračno puško.
3
"Zavčevi fantje" dobili bitko z Italijani Ekipa boksarjev pod vodstvom Dejana Zavca je na prvem gala večeru v Ljubljani s 4:2 premagala Italijane.
1
Živa Dvoršak po šestih letih ostala brez finala Slovenska strelka Živa Dvoršak je na evropskem prvenstvu v Mariboru osvojila 19. mesto z zračno puško, potem ko je zadela 414,5 kroga.
2
Dvojec Hrašovec/Petelinek deseti na tekmi mešanih ekip Urška Hrašovec in Jakob Petelinek sta na EP-ju z zračnim orožjem na tekmi mešanih ekip z zračno puško osvojila 10. mesto. V petek bosta nastopala največja slovenska upa.
Fantazija v Gentu: Slovenci po šestih letih spet v elitni družbi Slovenska namiznoteniška reprezentanca je v Gentu s 3:0 premagala Belgijo in bo septembra na evropskem prvenstvu igrala v elitni skupini.
22
Na Bled prihaja Judit Polgar, najboljša šahistka do zdaj Na Bledu bo naslednji konec tedna potekal šahovski festival (Bled Chess Festival 2017), ki ga bo odprla najboljša šahistka do zdaj, velemojstrica Judit Polgar.
11
Luka Lenič: Radi bi postali uveljavljen svetovni šahovski klub Šahovski klub Ljubljana je slavnostno odprl vrata novih klubskih prostorov. S tem je prestolnica dobila sodoben šahovski klub, ki bo vsem generacijam omogočil šahovsko udejstvovanje.
5
Strelci v Mariboru za evropske naslove Maribor bo prihodnji teden gostil strelsko evropsko prvenstvo z zračnim orožjem. Kvalifikacije med 6. in 12. marcem bodo v centru Draš, finalne preizkušnje pa v Turnerjevi dvorani hotela Habak uk.
Špeli Bohinc štiriletna prepoved nastopanja Slovenska protidopinška organizacija je plavalki Špeli Bohinc izrekla štiriletno prepoved nastopanja, ker se je izmuznila dopinškemu testu 14. oktobra lani na bazenu v Kranju.
56

Citat za prebrat
link
Ivo Daneu
7
28. marec 2017 ob 16:58 Na 50 let se rodijo igralci, kot je Luka Dončić, ki so tako talentirani in znajo trdo delati.
Več novic ...
Anketa: 25. marec 2017 ob 07:49

Kakšno šolsko oceno bi dali slovenski reprezentanci v smučarskih skokih za letošnjo sezono?

odlično
prav dobro
dobro
zadostno
nezadostno
Arhiv
Kazalo