Preostali športi
slice
Na sredozemske igre v Tarragoni kar 179 Slovencev
Najštevilčnejša reprezentanca do zdaj, 19. junij 2018 ob 07:07 Slovenske športnike konec tega meseca čakajo sredozemske igre v Tarragoni v Španiji, kjer bo skupaj nastopilo kar 179 Slovencev v 25 panogah.
3
Debeljak in Žnidarčič poskrbela za dvojno slovensko slavje
17. junij 2018 ob 08:45 Slovenski kajakaš Vid Debeljak je zmagal na sprintu za svetovni pokal na divjih vodah v Celju, kjer se je končala sezona, Nejc Žnidarčič je bil drugi.
Umrl je šahovski mojster in novinar Ivo Bajec
19
14. junij 2018 ob 21:21 V 87. letu starosti je umrl novinar Ivo Bajec, ki je medijski prostor zaznamoval predvsem s svojim šahovskim znanjem. Šah je znal predstaviti poljudno, kot mojster Fide pa tudi strokovno.
Štremfelj prvi Slovenec z zlatim cepinom za življenjsko delo
12
12. junij 2018 ob 12:46 Slovenski alpinist Andrej Štremfelj je dobitnik letošnje nagrade zlati cepin za življenjsko delo v alpinizmu.
Ostermanova se z EP-ja poslavlja z dvema desetima mestoma, Zakrajšek pa z devetima
10. junij 2018 ob 17:02 Slovenska kajakašica na mirnih vodah je bila na evropskem prvenstvu v Beogradu dvakrat najhitrejša v finalu B na 200 in 500 metrov, kar pomeni, da je dvakrat zasedla 10. mesto.
Mrakova in Macarolova tik za zmagovalno trojico Evropski prvakinji ter najboljši slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na finalu svetovnega pokala v morju pred Marseillom v razredu 470 zasedli končno četrto mesto.
Kruder s četrtim mestom zadržal vodstvo v skupnem seštevku Jernej Kruder je na predzadnji tekmi svetovnega pokala v balvanskem plezanju v Vailu zasedel četrto mesto. Bil je edini slovenski predstavnik v finalu.
1
Ostermanova za desetinko ob veliki finale EP-ja Slovenska kajakašica na mirnih vodah Anja Osterman je na evropskem prvenstvu v Beogradu ostala brez tako želene uvrstitve v veliki finale discipline na 200 metrov.
Zaslužki: Mayweather brez konkurence, med 100 niti ene ženske Ameriška revija Forbes je objavila seznam stotih največjih zaslužkarjev med športniki.
15
Trump ne bo sprejel zmagovalcev Super Bowla Ameriški predsednik Donald Trump je odpovedal sprejem zmagovalcev letošnjega Super Bowla v Beli hiši. Ti se v veliki meri tako ali tako ne bi odzvali povabilu.
25
Peto mesto kanuistov v Pragi Slovenska kanuistična ekipa je na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Pragi osvojila peto mesto. Zmagali so Francozi pred Slovaki in Čehi.
Kysselefova zelo zadovoljna s petim mestom na parterju v Bonifiki Edina slovenska finalistka drugega finalnega dne svetovnega pokala v gimnastiki v Kopru Tjaša Kysselef je na parterju osvojila peto mesto.
1
Popoln slovenski dan: Dva naslova svetovnega prvaka Kanuist Blaž Cof je v Švici v kanjonu reke Muota postal svetovni prvak na divjih vodah v sprintu, enak uspeh je med kajakaši dosegel Nejc Žnidaršič.
4
Kajak in kanu: Slovenci ostali brez finala Zadnji dan evropskega prvenstva v kajaku in kanuju so slovenski tekmovalci ostali brez finalnih nastopov v posamičnih konkurencah.
4
Video: Kauzer v Pragi postal evropski prvak Kajakaš Peter Kauzer je v Pragi postal evropski prvak v slalomu na divjih vodah. 34-letni Hrastničan se veseli drugega naslova najboljšega v Evropi. Prvič mu je to uspelo leta 2010.
35

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Anže Kopitar
17
20. junij 2018 ob 12:06 Koga naj izberem? Sebe, seveda. Kaj? A sem bil edini, ki je izbral sebe? Veste, vsi mi trije, ki smo nominirani, bi si jo zaslužili.
Več novic ...
Anketa: 16. junij 2018 ob 17:03

V noči s četrtka na petek je v Brooklynu na sporedu nabor igralcev Lige NBA. Na katerem mestu bo izbran Luka Dončić?

Na prvem.
Na drugem.
Na tretjem.
Na četrtem.
Na petem.
Nižje od petega mesta.
Arhiv
Kazalo