Rokomet
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.9 od 9 glasov Ocenite to novico!
Branko Tamše
Branko Tamše je s sezono zadovoljen. Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Branko Tamše

O oceni sezone
26. maj 2017 ob 11:29
Celje - MMC RTV SLO, STA

Za nami je zelo uspešna sezona, v primeru preboja v osmino finala Lige prvakov pa bi bila fantastična.

Škoda, da so nekatere zakulisne igrice botrovale, da smo ostali brez zaključnega turnirja v pokalu Seha, nekateri nas na letošnjem zaključnem turnirju tega tekmovanja enostavno niso želeli videti.

Trener RK Celje Branko Tamše je zelo zadovoljen s sezono, v kateri je njegov klub osvojil obe domači lovoriki. Celjska ekipa bo po koncu sezone doživela številne kadrovske spremembe. Blaž Janc odhaja v poljske Kielce, Miha Zarabec v nemški Kiel, Vid Poteko v beloruski Brest, mesto ob Savinji pa bodo zapustili tudi dolgoletni kapetan Luka Žvižej, Brazilec Atrhur Patrianova, Litovec Povilas Babarskas in Srb Ivan Gajić. Vir: STA.

S. J.
Prijavi napako
Komentarji
Rui
# 26.05.2017 ob 13:51
Ne vem zakaj sploh liga SEHA.

Domača liga je dovolj kvalitetna. Slovenska liga bi rabila samo še močen iz LJ klub, npr. Slovan in poleg tega, da se MB in Koper prebujata bi bilo to ob CPL in Velenju zelo dobra liga, tudi V Ribnici zelo dobro delajo.

Rokomet je idealen šport, ki glede na naše finačne zmožnosti omogoča stik z Evropski vrhom. Imamo znanje, tradicijo, infrastrukturo - v vsem smo primerljivi z vsemi državami v Evropi, samo malo več bi rabili vložka in sistemskega dela z mladimi....
Lesinar
# 26.05.2017 ob 11:35
Branč, povedi!!!
Kazalo