Rokomet
slice
Obračun z Danci že odločilen za polfinalne ambicije Slovencev
Selektor Veselin Vujović praznuje 57. rojstni dan, 18. januar 2018 ob 20:48 Slovenskim rokometašem v Varaždinu bi se po turbulentnem tednu v Zagrebu še kako prilegel kakšen dan počitka več, a ritem evropskega prvenstva je neizprosen.
26
Belorusija v Zagrebu zapravila napad za remi proti Hrvaški
61
18. januar 2018 ob 22:08 Na prvi tekmi drugega dela evropskega prvenstva so norveški rokometaši z 32:27 v Zagrebu odpravili Srbijo, Belorusija pa je v večerni tekmi namučila Hrvaško (25:23).
MMCanaliza: Dance moramo prisiliti, da se z nami mučijo
53
18. januar 2018 ob 09:57 Slovenski rokometaši so se uvrstili v drugi del evropskega prvenstva in ohranili vse možnosti za preboj v polfinale.
Marguč: Boj je odprt, nihče ni v izraziti prednosti
36
18. januar 2018 ob 11:43 Gašper Marguč je bil s šestimi goli najboljši strelec Slovenije ob zmagi nad Črno goro.
Slovencem odleglo: Vse je še v igri, vse je mogoče
92
17. januar 2018 ob 23:08 "Tekma z Nemci nas je precej izpraznila, tako da smo potrebovali nekaj več časa, da smo prišli v pravi ritem," je po odrešilni zmagi nad Črnogorci za drugi del evropskega prvenstva razmišljal ...
Rokometaši prek Črne gore stopili na pot za Varaždin Slovenski rokometaši so z odliko opravili svojo nalogo. Po zmagi nad Črno goro (19:28) so se uvrstili v drugi del letošnjega evropskega prvenstva.
597
Navijači v en glas: "Večer, ko je zmagal šport, ne EHF-mafija!" Sredi nakupovalnega središča pri zagrebški Areni so se v sredo zvečer bohotili napisi, ki evropski rokometni zvezi niso bili niti najmanj v čast. Okoli njih pa jezni navijači.
36
Pričakovano: Slovenija ostaja na evropskem prvenstvu Predsedstvo Rokometne zveze Slovenije (RZS) je v Zagrebu soglasno sklenilo, da bo slovenska rokometna reprezentanca kljub sodniškim napakam na njen račun ostala na evropskem prvenstvu na Hrvaškem.
581
Foto in video: Želeli so si zmage in poštenega sojenja - in dobili oboje. Se vidimo v Varaždinu! "Sodite pošteno, za vse enako!" so slovenski navijači, že pred tekmo popolnoma prepričani o slovenski zmagi, sporočali sodniškemu paru, ki je delil pravico na odločilni tekmi s Črno goro.
31
Pungartnik: Verjamem, da bo šla Slovenija v drugi del "Mogoče bo zaradi vseh kolobocij malo težje kot sicer, a se ne bojim. Verjamem, da bo Slovenija šla v drugi del," pred odločilno tekmo slovenskih rokometašev s Črnogorci napoveduje strokovni ...
39
Problem ni le v sodnikih, ampak še bolj v rokometu samem V uvodu evropskega prvenstva v rokometu je bilo precej črk natipkanih o slabih sodnikih, ki so zaznamovali obe slovenski tekmi.
117
Mačkovšek: Smo zmagovalci, in to je tisto, kar me greje pri srcu "Tako kot proti Nemcem moramo tudi proti Črnogorcem začeti agresivno v obrambi," o receptu za uspeh na sredini tekmi za "biti ali ne biti" proti Črni gori pravi slovenski rokometni reprezentant ...
53
Brez filozofiranja: "Na glavo" po zmago nad Črnogorci "Ni veliko za filozofirati. Jutri nas čaka dan D. Moramo zmagati na lep ali grd način," pred odločilno tekmo slovenskih rokometašev s Črnogorci za uvrstitev v drugi del evropskega prvenstva na ...
177
O morebitnem odhodu domov bo zveza odločila v sredo popoldne Slovenska rokometna reprezentanca zaradi spornih sodniških odločitev na prvi in drugi tekmi evropskega prvenstva v Zagrebu razmišlja o tem, da bi predčasno zapustila turnir.
Srbiji v drugi del pomagala Švedska z zmago nad Hrvaško Na EP-ju v rokometu na Hrvaškem so znani vsi udeleženci drugega dela iz skupin A in B. Srbija je bila z 29:26 boljša od Islandije, naprej pa se je uvrstila tudi po zaslugi zmage Švedske nad Hrvaško ...
61

Izbor
Citat za prebrat
link
Johannes Thingnes Boe
9
18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
Več novic ...
Anketa: 18. januar 2018 ob 10:13

Ali se bo slovenski rokometni reprezentanci uspelo prebiti v polfinale evropskega prvenstva?

Da.
Ne.
Arhiv
Kazalo