Rokomet
slice
Evropsko prvenstvo v rokometu drugič v Sloveniji
Ženski EP na sporedu med 4. in 22. novembrom 2022, 20. junij 2018 ob 13:09 Na kongresu Evropske rokometne zveze (EHF) v Glasgowu so potrdili skupno kandidaturo Slovenije, Makedonije in Črne gore za organizacijo ženskega evropskega prvenstva leta 2022.
4
 • Ljubljana bo gostila finalne boje za medalje
 • Gorenje za tolažbo v Pokalu EHF
  5
  18. junij 2018 ob 18:49 Rokometaši Gorenja v prihodnji sezoni ne bodo igrali v Ligi prvakov, so določili na zasedanju izvršnega odbora Evropske rokometne zveze v Glasgowu.
  Slovenska rokometna zveza v boj za "pravičnejši rokomet"
  5
  15. junij 2018 ob 20:46 Predsedstvo Rokometne zveze Slovenije (RZS) je na zadnji seji potrdilo predlog sprememb v rokometu, ki jih bo krovna slovenska organizacija skupaj s preostalimi zvezami poskušala doseči pri Evropski ...
  Prestop Mačkovška v Veszprem drugi najvišji v celjski zgodovini
  17
  14. junij 2018 ob 13:39 Slovenski rokometni reprezentant Borut Mačkovšek se iz Celja Pivovarne Laško seli v Veszprem na Madžarskem.
  Razočaranje je veliko, a Vujović ostaja
  42
  14. junij 2018 ob 08:06 Slovenska rokometna reprezentanca bo po letu 2011 ponovno izpustila svetovno prvenstvo. Tako kot pred osmimi leti so bili za Slovence v kvalifikacijah spet usodni Madžari.
  Pirova zmaga Slovencev, ki so ostali brez SP-ja Slovenski rokometaši so popravili vtis s prve kvalifikacijske tekme in v Veszpremu dobili povratni obračun proti Madžarski (22:26), a je bilo to premalo za uvrstitev na SP.
  202
  Vujović ni več trener Kopra 2013 Na dan, ko bo morda selektor Veselin Vujović zadnjič vodil slovensko reprezentanco, so iz Kopra sporočili, da so se sporazumno z njim razšli na klubski ravni.
  24
  Slovenci še upajo na "čudež" v Veszpremu Slovenski rokometaši so že prispeli v Veszprem, kjer bodo v sredo proti Madžarski poskušali nadoknaditi pet golov zaostanka (24:29) s tekme v Kopru in se uvrstiti na svetovno prvenstvo, ki bo ...
  40
  EP: Slovenke v skupini s Francijo, Črno goro in Rusijo Evropska rokometna zveza je v Parizu danes opravila žreb za žensko evropsko prvenstvo, ki ga bo Francija gostila od 29. novembra do 16. decembra letos. Na prvenstvu bodo nastopile tudi Slovenke.
  2
  Gaber izgubljen za odločilno tekmo proti Madžarom Rokometaš Matej Gaber slovenski reprezentanci ne bo mogel pomagati na povratnem srečanju kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Zaradi poškodbe očesa mora počivati 14 dni.
  20
  Vujović: Madžari so igrali grobo in umazano. Ne vem, zakaj nismo še mi. Slovenski rokometaši so načrtovali, da bodo s hitro igro zlomili fizično močne Madžare, a izkazalo se je, da so Slovencem v boju z madžarsko "težko konjenico" na koncu pošle moči.
  53
  Grobi Madžari v drugem polčasu razbili Slovence Slab drugi polčas je bil usoden za slovenske rokometaše na prvi kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo, ki so jo s kar petimi goli prednosti dobili Madžari (24:29).
  180
  Slovenci proti Madžarom tudi z mislijo na Tokio 2020 " Menim, da je naš ekipni duh veliko močnejši od madžarskega, in verjamem, da bomo to na tekmah v Kopru in Veszpremu tudi dokazali ," pred ključno kvalifikacijsko tekmo za nastop na SP-ju v rokometu ...
  10
  Rok Plankelj novi direktor Celja Pivovarne Laško Upravni odbor rokometašev Celja Pivovarne Laško je na direktorsko mesto imenoval Roka Planklja, ki poudarja, da bo klub velik poudarek še naprej dajal razvoju mladih rokometašev.
  2
  Zorman: Biti selektor v domovini je pika na i Bogato športno kariero je končal Uroš Zorman, igralec, ki se je večkrat vpisal v slovensko rokometno zgodovino.
  29

  Izbor
  Citat za prebrat
  link
  Goran Dragić
  6
  24. junij 2018 ob 08:57 Nisem ga učil košarke, saj Luka to že vse pozna. Veliko je tekem in potovanj. Ko bodo prišli težki trenutki, bo potreboval nekoga in to je vsekakor Dirk Nowitzki.
  Več novic ...
  Anketa: 23. junij 2018 ob 18:33

  Menite, da bi sodnik Felix Brych Srbom moral dosoditi 11-metrovko?

  Da.
  Ne.
  Arhiv


  Pritožba jeznih Srbov na "škandalozno sojenje" dr. Brycha

  Kazalo