Klemen Cehete (na sliki v dresu Slovenije) bo v Velenju igral vsaj še dve leti. Foto: EPA
Klemen Cehete (na sliki v dresu Slovenije) bo v Velenju igral vsaj še dve leti. Foto: EPA

"Kljub temu, da sem prejel nekaj ponudb iz drugih klubov, sem se odločil za Gorenje. V Velenju se počutim odlično, kar je najpomembnejše, in prepričan sem, da sem se odločil pravilno. Med soigralci vlada prijateljstvo in mislim, da lahko skupaj v takšni zasedbi in s takšno podporo, kot jo imamo s strani šaleških graščakov, pokažemo še več, kot smo to sezono," je bil zadovoljen 26-letni Cehte, ki igra na položaju levega zunanjega igralca.

Pucelj, ki je v Velenje sredi februarja prišel kot zamenjava za Željka Muso, je podpisal dvoletno pogodbo, medtem ko bo Darko Cingesar nosil velenjski dres kar tri sezone.

Cingesar: Izpolnila se mi je največja želja
"Vesel sem, da smo našli skupni jezik in da bom ostal v Velenju. Zdaj nas čaka nova sezona in novi izziv, tako v državnem prvenstvu kot v Ligi prvakov," je dejal Pucelj. Cingesar, ki je otrok propadle Loke, v letošnji sezoni pa igra za Jeruzalem, je ob podpisu pogodbe povedal: "Zaigrati za Gorenje pomeni, da se mi je izpolnila največja želja. Mislim, da mi je bila ponujena lepa priložnost in ni mi žal, da sem se tako odločil. Vem, kaj pričakujeta trener in vodstvo kluba od mene, potrudil se bom, da svojo nalogo v ekipi opravim maksimalno".