Rokomet
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.2 od 5 glasov Ocenite to novico!
Celje Pivovarna Laško
Celjani bodo v pripravljalnem obdobju večino časa preživeli v okolici Celja. Foto: CPL/Slavko Kolar
Celje Pivovarna Laško
"Gasilska" fotografija ob začetku priprav. Foto: CPL/Slavko Kolar
VIDEO
Rokometaši Celja v spreme...

Dodaj v

Celjani se bodo mesec dni potili, nato pa takoj dvoboj z Gorenjem

Tamše si želi čim manj težav s poškodbami
27. julij 2017 ob 13:36
Žalec - MMC RTV SLO, STA

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v sredo zvečer v Žalcu opravili prvi trening pred začetkom sezone 2017/18. Tam bodo vadili do 6. avgusta.

Na zboru so zaradi reprezentančnih obveznosti v mlajših kategorijah in bolezni manjkali nekateri igralci, primarni cilj celjske zasedbe pa je zadržati primat na domačem prizorišču.

Na pripravah v Žalcu bo prva naloga nabiranje telesne moči in kondicije, na popoldanskih treningih pa bodo že poprijeli za žogo. Sledila bo selitev v Laško, kjer bodo ostali deset dni, konec priprav pa bodo opravili v Celju.

Celjane čaka deset pripravljalnih tekem (Keflach, Maccabi, Brest Meškov, Krka, SKA Minsk, Metalurg, Riko Ribnica, Rabotnik ter turnir s Kielcami, Wislo in Veszpremom), 30. avgusta pa že prvi derbi sezone, ko bodo v okviru regionalne Lige Seha gostovali pri Gorenju v Velenju.

2. septembra bo tekma za slovenski superpokal z Mariborom, ki naj bi bila v Slovenj Gradcu. Prvo domačo tekmo bodo predvidoma odigrali 5. ali 6. septembra, ko bodo v Ligi Seha gostili beloruski Meškov Brest.

"V prvem delu priprav bo 70 odstotkov našega dela namenjeno pridobivanju telesne moči, 30 pa delu z žogo, ki ga bo v nadaljevanju nato postopoma vse več. Mislim, da bodo rezultati uvodnega testiranja pokazali, da so fantje prišli dobro pripravljeni in so se držali programa, ki so ga imeli v času počitnic. Do zdaj s tem ni bilo težav in verjamem, da bo tudi tokrat tako. Za to obdobje si želim čim manj težav, čeprav smo že na začetku ostali brez dveh mladih levičarjev," je dejal trener Celja Branko Tamše.

M. R.
Prijavi napako
Komentarji
Nathalia_94
# 28.07.2017 ob 15:41
Dej ti pajadeja prenehaj s temi tvojimi butastimi komentarji o nekem pismu. Poglej si še enkrat tisto tekmo Celje in Zagreb pa ti bo takoj jasno zakaj je Celje pisalo o tej tekmi, ker takšne stvari pač ne sodijo v šport kar se je takrat dogajal. Drugače pa če ste vi koprčani boljši od Celja pa pojdite vi namesto Celja igrat v LP prvakov, mogoče se bote vi enakovredno kosal z najboljšimi evropskimi ekipami in celo prispeli na final four.
pajadeja
# 28.07.2017 ob 15:25
Dajte letos presenetit EHF. Navajeni so, da dobijo od Celja pismo po končanem predtekmovanju, takoj, ko Celjani izpadejo. Dajte jim ga napisat takoj, zdaj, pred začetkom tekmovanja. Tipi bodo totalno šokirani.
kolijak
# 27.07.2017 ob 16:25
Uh sem mislu da je FC Inter na sliki
lojal
# 27.07.2017 ob 16:12
Gremo vsaj ponovit lanski uspeh in morda dodati se kaj.
Kazalo