Sergej Harbok je dal Gummersbachu pred mesecem dni osem golov in je bil prvi strelec tekme. Foto: RTV SLO
Sergej Harbok je dal Gummersbachu pred mesecem dni osem golov in je bil prvi strelec tekme. Foto: RTV SLO
Renato Sulić
Renato Sulić bo seveda stisnil zobe in kljub počeni arkadi pomagal Celju. Foto: RTV SLO

Pred mesecem dni je namreč trenutno najboljša nemška ekipa v Leverkusnu zmagala s 34:31, Celjane pa sta pokopala predvsem nekdanja člana Gorenja Zrnić in Ilić. Zatajili so celjski zunanji igralci z izjemo Sergeja Harboka, ki bodo tokrat morali dati svoj delež. In seveda upati, da madžarski vratar Fazekas ne bo spet zaklenil vrat.

Na parket vsi razen Brumna
Igralci se zavedajo, da so v prvem dvoboju ostali veliki dolžniki, in so prepričani, da bodo s pomočjo polnega Zlatoroga predtekmovanje v skupini F končali na 1. mestu. Zdravstveno stanje v ekipi je dobro, manjkal bo seveda le Matjaž Brumen, ki si je proti Sandefjordu spahnil ramo.

Šivov je že vajen
Renato Sulič ima na desnem očesu zaradi počene arkade tri šive. Vseeno komaj čaka, da bo prvič doživel pravi pekel Zlatoroga. "Podobno vzdušje sem spoznal še v času, ko sem igral za Zagreb. V imenu igralcev obljubljam, da bomo pustili srce na igrišču. Zavedamo se, da ne bo lahko, vendar bomo naredili vse, da doseženo potreben izid. Glede šivov na počeni arkadi pa le, da sem na tem očesu do zdaj dobil že 35 šivov."

Skupina F, sobota ob 17.15 (prenos na TV SLO 2):
CELJE PIVOVARNA LAŠKO - GUMMERSBACH

FRAM REYKJAVIK - SANDEFJORD

 
Lestvica:                           
GUMMERSBACH     5  5 0 0  183:146 10
CELJE P. LAŠKO  5  4 0 1  174:141  8
SANDEFJORD      5  1 0 4  148:174  2
REYKJAVIK       5  0 0 5  135:179  0