Rokomet
(5)
Gregor Ocvirk
19-letni Gregor Ocvirk je bil najboljši strelec evropskega prvenstva do 21 let v Celju, na katerem je Slovenija osvojila zlato medaljo. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Ocvirk iz Celja v Vardar, Dušebajev nazaj v Kielce

Celjani ugodili Kielcam
8. september 2018 ob 15:57
Celje - MMC RTV SLO, STA

Celjski rokometaši bodo v novi sezoni igrali brez Gregorja Ocvirka, ki se seli v skopski Vardar, in Danija Dujšebajeva, ki se vrača v poljske Kielce, od koder je bil posojen v Celje.

Celje Pivovarna Laško se je s poljskimi Kielcami dogovorilo za prekinitev posoje za levega zunanjega igralca Dujšebajeva. Ta se je v pretekli sezoni pridružil celjskemu klubu, kjer je nastopal kot posojeni igralec Kielc, kjer sta že njegov oče Talant Dujšebajev in njegov brat Alex, ki igra na položaju desnega zunanjega. Kielce so se na celjski klub obrnile s prošnjo po prekinitvi dogovora, v čemer jim je celjski klub ustregel.

Celjski klub se je prav tako dogovoril za prestop 19-letnega Ocvirka, ki bo v prihodnje nastopal za makedonski Vardar. Prestop se je zgodil po tem, ko se Ocvirk ni videl v ekipi Celja Pivovarne Laško, za katerega je pri mlajših dečkih B debitiral v sezoni 2009/10. Levi zunanji igralec, ki je najpomembnejše korake na športni poti naredil pri Celju Pivovarni Laško, bo športno pot nadaljeval pri skopskem Vardarju.

Ocvirk je zadovoljen, da si je poiskal delovno okolje, v katerem bo lahko naredil naslednje pomembne korake na športni poti, so sporočili iz knežjega mesta. Ocvirk je bil najboljši strelec julijskega evropskega prvenstva v Celju, na katerem je Slovenija osvojila zlato medaljo.

A. V.
Prijavi napako
Komentarji
freerideslo
# 08.09.2018 ob 17:49
Se sreca, da so se znebili Ocvirka in se nekaj zasluzili. Tip je po mojem mnenju dosegel vrh, obrambe ne igra, deluje pa malo nadut, da se prepira po klubih ze pri teh letih. Pa srecno obema!
levkup
# 08.09.2018 ob 22:50
zamudnik@
Kje pa ti živiš ? Ali si sploh kdaj bil v Skopju ?
Nathalia_94
# 08.09.2018 ob 19:47
Ocvirk se žal ni videl v Celju zato je bolje da ga je Celje prodalo so vsaj nekaj zaslužili za njega. Za Dušebajeva pa nobena škoda tako ali tako ni v Celju nič pokazal. Na začetku je še nekaj obetal pol pa nič od nič od njega. Sploh pa ne razumem zakaj se Tamše tolk naslanja na tega Malusa in govori kak potencial je, do zdaj še ni kaj bistvenega pokazal in vprašanje je, če bo sploh kej iz njega nastal. Bolje da tud njega prodajo.
torcida_ce
# 08.09.2018 ob 16:42
Oslabitev za Kielce, okrepitev za Celje
zamudnik
# 08.09.2018 ob 17:40
Da ima en skopski klub več denarja, je narobe svet.
Kazalo