Rokomet
(2)
Rok Plankelj je novi direktor rokometašev Celja Pivovarne Laško. Foto: rk-celje.si

Dodaj v

Rok Plankelj novi direktor Celja Pivovarne Laško

Med cilji ima vzpostavitev rokometne akademije
7. junij 2018 ob 16:41
Celje - MMC RTV SLO

Upravni odbor rokometašev Celja Pivovarne Laško je na direktorsko mesto imenoval Roka Planklja, ki poudarja, da bo klub velik poudarek še naprej dajal razvoju mladih rokometašev.

Plankelj ima dolgoletne izkušnje iz gospodarstva in je do zdaj vodil regijsko in vertikalno prodajo v družbi Telekom Slovenije. Bil je v številnih projektnih odborih znotraj tega podjetja, hkrati pa je velik ljubitelj športa in nekdanji rokometaš.

"Pred nami je zanimivo obdobje, v katerem bomo krepili prepoznavnost blagovne znamke, nadgradili razvoj preostalih poslovnih modelov, ki bodo krepili prihodke kluba, kot so digitalizacija in nove tehnologije. Želimo nadaljevati in nadgraditi tudi športno uspešnost, če je to še mogoče. Velik poudarek v prihodnje bomo dajali tudi razvoju mladih rokometašev in poizkušali vzpostaviti rokometno akademijo, za katero imamo v Celju odlične razmere. Prav tako bi želel, da ožja in širša lokalna skupnost prepoznata potencial, ki ga šport in naš klub lahko ponudi," je ob imenovanju med drugim dejal Plankelj.

Po lanskem odhodu Gregorja Planteuja v upravo Mercatorja je direktorsko mesto pri celjskem klubu, ki je v pretekli sezoni slavil v državnem in pokalnem tekmovanju, začasno prevzela Saša Lešek. Plankelj bo delo na novem položaju začel 1. julija.

T. O.
Prijavi napako
Komentarji
samburin
# 07.06.2018 ob 19:04
Trgovsko podjetje RK Celje je namenjeno samo še proizvodnji, kakšen večji preboj v Evropi jih ne zanima. Očitno je mamonstvo prioriteta. Kdo sploh še hodi na vaše tekme?
komar64
# 07.06.2018 ob 20:37
Kakšno funkcijo pa ima Cizej v klubu?
Kazalo