Venus je svojo opravo poimenovala
Venus je svojo opravo poimenovala "eksplozija ognjemeta" in dejala, da naravnost pooseblja duh New Yorka. Foto: EPA
Prikupna Caroline v svoji oblekici. Foto: EPA

Človek bi mislil, da govorimo o modni reviji kandidatk za naslov mis US Opna, ne pa o polfinalistkah.
20-letna Caroline Wozniacki, svetlolasa brhka Danka, ki je na svoji poti do polfinala izločila med drugimi tudi od moških opevano Marijo Šarapovo, v New Yorku nastopa z oblekico, ki komaj prekrije kaj več kot zadnjo plat.
Na vprašanja o svoji zapeljivi opravi, ki so jo opazili mnogi gledalci, je morala odgovarjati tudi na novinarski konferenci.

"Lepa Anna"

"Mislim, da je lepa," je dejala in dodala, da bo zdaj zaradi razkrivajoče obleke "pridobila veliko moških oboževalcev", je zapisano na uradni spletni strani US Opna. Caroline, sicer prva nosilka, je pred tem sedmi sili povedala tudi, da se je vedno zgledovala po "zelo lepi" Ani Kurnikovi.
"Če sem iskrena, je bila Kournikova zame vedno dekle, za katero sem mislila, da je preprosto ... no, nedvomno sem hotela biti kot ona," je priznala Wozniackijeva. "Zdelo se mi je, da je zelo lepa; obvladala je stvari. Videli smo jo lahko na vseh reklamah."

Kurnikova, ki se je ukvarjala tudi z manekenstvom, je z oglaševanjem res zaslužila na milijone dolarjev, a ni nikdar osvojila niti enega teniškega turnirja.
Vse oči uprte v Venus
A danska teniška zvezdnica ni edina, ki na Odprtem prvenstvu ZDA vzbuja pozornost zaradi svoje oprave.
Rožnato-črni opravi Venus Williams sta še vedno vroča tema pogovorov na Flushing Meadows. Williamsova je sicer že vajena, da je v središču pozornosti - maja je na OP Francije nastopila v čipkasti opravi in spodnjicah kožne barve.