Rumeni pajkl
slice
Foto: Kako izbrati športno lepotico? "Verjetno se Tina Maze ne bo prijavila, mar ne?!"
MMC na izboru za mis športa 2014, 20. april 2014 ob 19:48 "Ker smo športniki, ni pomembna samo lepota - simpatičnost vsekakor, gledaš pa tudi koordinacijo telesa in ne nazadnje tudi to, koliko ima katera gospodična maščobe," za MMC razkrije Alfred Jermaniš.
23
Foto: Federer po zmagi na druženje z lepo monaško kneginjo
4
19. april 2014 ob 09:30 Švicarski teniški igralec Roger Federer je po težko priigrani zmagi nad Joejem Wilfriedom Tsongajem na teniškem turnirju v Monte Carlu sklenil "posel" z monaško kneginjo Charlene.
Video: Lindsey Vonn pod krinko kot prodajalka smučarskih kart
17
9. april 2014 ob 11:29 Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn je sklenila, da bo dolgotrajno celjenje poškodbe kolena popestrila z delom na črno v smučarskem letovišču Vail v Koloradu.
MMC-jevo glasovanje: Finalistke za Miss športa 2014 - izberite svojo favoritinjo!
32
18. april 2014 ob 18:33 Šport je njihova ljubezen, strast, način življenja, se strinja 17 deklet, ki se bodo sredi aprila potegovale za lento mis športa. Kateri pa boste največ glasov namenili v našem slikovnem glasovanju?
Vianello ostaja, Massi se bo še odločil
20
7. april 2014 ob 15:01 Andrea Massi se čudi zapisom v medijih, da je v Švici navijaču Tine Maze preprečil fotografiranje s slovensko smučarsko šampionko.
Ivica Kostelić se ženi in pričakuje prvega otroka Najuspešnejši hrvaški smučar Ivica Kostelić je na svojem Facebooku javnosti sporočil, da z dolgoletnim dekletom pričakujeta naraščaj, še predtem pa nameravata stopiti pred oltar.
33
Johnny Weir: soproga ugriznil, zdaj se ločujeta Nekdanji ameriški drsalec Johnny Weir in njegov mož Victor Voronov sta se razšla, potem ko sta se pred tedni zapletla v nasilen obračun za štirimi zidovi.
58
Seksi Anna Fenninger - "božji dar" po avstrijsko "Lepa Ana", kot tudi slovenski ljubitelji alpskega smučanja imenujejo Anno Fenninger, se danes smeji z vseh naslovnic avstrijskih časopisov. Z razlogom.
67
Drobčkana najstnica na ledu, ki je osvojila srca sveta Bledolična 15-letnica Julija Lipnicka je bila v številni ruski delegaciji v Sočiju med najmanjšimi in najmlajšimi tekmovalkami, a v očeh javnosti, je njena zvezda zasvetila najmočneje.
4
Jenson Button in Jessica Michibata sta zaročena "Jenson in Jessica z veseljem potrjujeta, da bosta res stopila pred oltar," je sporočil tiskovni predstavnik 34-letnega britanskega zvezdnika formule ena.
4
Michael Jordan že petič očka, rodili sta se dvojčici Victoria in Ysabel Legendarni košarkar Michael Jordan in njegova druga žena Yvette sta se razveselila rojstva dvojčic Victorie in Ysabel.
10
Foto: Najbolj vroče olimpijke Olimpijske igre so v polnem zagonu, zato je primerno, da si ogledamo nekaj najprivlačnejših udeleženk v Sočiju. Seznam je dolg, prevladujejo pa predstavnice Rusije in ZDA.
80
Nihče ne navija za Plušenka tako kot ... njegova žena! Žena zvezdnika umetnostnega drsanja Jevgenija Plušenka je že v uvodnih dneh olimpijskih iger jasno pokazala, da je njegova prva oboževalka.
3
Foto: Z vsega sveta so prišli navijat za svoje šampione Opremljeni z zastavami, zastavicami in transparenti, oblečeni v tradiconalne barve svoje države, poslikanih obrazov in s pisanimi lasuljami na glavah - najbolj predani navijači so že v Sočiju!
5
Video: Športniki, "zdaj za vas navija vsaaaaa slovenska policija"! Slovenski policisti so v podporo slovenskim športnikom, ki se v Sočiju že borijo ali pa se še bodo borili za medalje, posneli pesem, s katero jim sporočajo: Navijamo za vas!
16

Citat za prebrat
link
Michel Platini
3
24. april 2014 ob 16:35 Mislim, da bodo kazni doletele tudi velike klube. To stvar bomo pripeljali do konca. Prve odločitve lahko pričakujemo konec maja. A če čakate na solze in kri, boste razočarani.
Več novic ...
Anketa: 21. april 2014 ob 12:24

Se bo slovenski hokejski reprezentanci uspelo prebiti v elitno skupino?

da
ne
Arhiv
Kazalo