Tony Parker in Axelle Francine sta se poročila v Teksasu, kjer si košarkar služi svoj kruh. Foto: EPA
Tony Parker in Axelle Francine sta se poročila v Teksasu, kjer si košarkar služi svoj kruh. Foto: EPA
Eva Longoria
Eva Longoria je bila Tonyjeva žena tri leta. Foto: Reuters

32-letni francoski reprezentant in organizator igre moštva San Antonio Spurs se z lepo francosko novinarko sestaja od leta 2011, aprila letos pa sta se razveselila tudi rojstva sina Josha.

Revija People poroča, da se je par v soboto poročil v San Antoniu v Teksasu, predporočni sprejem pa je bil v četrtek v dvorani Cowboy Dancehall, kjer so se jima pridružili le sorodniki in najbližji prijatelji, od katerih so številni prileteli iz Francije. "Bilo je le majhno druženje," je povedal eden izmed zaposlenih, ki je dejal, da je Tony srebal koktajle in veliko plesal. "Svatom je želel pokazati, kako je videti kantrizabava v Teksasu," je dodal.

Poroka pa ta konec tedna ni bila edini razlog za slavje športnega zvezdnika - s Spursi je namreč podpisal triletno podaljšanje pogodbe, vredno več kot 40 milijonov dolarjev. "Zelo sem srečen, za Spurse si želim igrati do konca svoje kariere in biti del njih za vedno," je dejal za lokalni časopis.

Drugi zakon za Parkerja
Za Parkerja je to drugi zakon, saj je bil tri leta poročen z zvezdnico Razočaranih gospodinj Evo Longorio, leta 2011 pa je bilo njunega zakona tudi uradno konec. Maja istega leta je Tony spoznal tudi temnolaso Axelle, svojo zvezo sta dolgo skrivala pred radovednimi očmi javnosti, na drugi strani luže sta se skupaj na rdeči preprogi pojavila le nekajkrat, prvič pa sta se vsej Evropi javno pokazala prav na naših tleh - lani na evropskem prvenstvu v košarki. Lani poleti sta se tudi zaročila.

Grešni kozel oziroma krivec za konec prvega zakona z Evo Longorio naj bi bil sicer prav Tony, ki naj bi hollywoodsko igralko varal, med drugim tudi z ženo nekdanjega soigralca Brenta Berryja.

"Številni pravijo, da bi ga morala sovražiti, da bi ga morala uničiti, ampak tega ne morem. Želim, da je srečen, saj je dobra oseba. Verjamem v oproščanje in pozabljanje. Z razlogom sva bila skupaj, spominjala se bom le lepih trenutkov," je dejala Longoria v šovu Piersa Morgana in svojemu nekdanjemu možu zaželela vso srečo.