Športni SOS - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Športni SOS - Arhiv
Mikaela - Tina: Američanka ima 192 točk prednosti Mikaela Shiffrin je do polovice sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju že zbrala deset zmag, tako so vse glasnejša ugibanja, ali lahko podre rekord Tine Maze.
Sara Takanaši najhitreje do 40. zmage, Mikaela Shiffrin je blizu Mikaela Shiffrin je v Kranjski Gori navduševala s suverenima zmagama. V svetovnem pokalu ima zdaj že 40 zmag, s čimer se lahko upravičeno spogleduje s številnimi rekordi.
Udrih drugi najučinkovitejši Evropejec v svoji generaciji Beno Udrih je v Ligi NBA osvojil dva šampionska prstana, v 13 letih igranja je bil eden opaznejših košarkarjev, ki je bil na naboru izbran leta 2004.
Manchester City na poti do elitnega kluba 100 točk Manchester City suvereno koraka proti naslovu angleškega prvaka, saj ima pred tekmeci že več kot deset točk prednosti.
100 športnih dogodkov leta 2017 Končuje se leto 2017, v katerem so slovenski športniki pustili izjemno bogato bero, zabelili pa z največjim uspehom do zdaj - zlato medaljo košarkarjev na evropskem prvenstvu.
Pred el clasicom: Ronaldo boljši izvajalec 11-m kot Messi Leto 2017 se bo v španskem prvenstvu končalo eksplozivno, saj bo Santiago Bernabeu v soboto gostil el clasico.
Olimpija ima le še eno možnost, da se izogne rdeči metli Hokejisti Jesenic so letos dobili prav vse medsebojne obračune z Olimpijo, če jim to uspe tudi naslednjo soboto, bodo prvič po letu 1977 dobili vse derbije v letu.
V 33. letu starosti je Jamesa presegel le Jordan LeBron James tudi v 33. letu starosti prikazuje odlično formo, saj v povprečju dosega celo nekaj več točk, kot jih je v celotni karieri.
Športniki iz ekipnih športov zelo redko športniki leta V Sloveniji več kot polovica vseh športnikov leta prihaja iz dveh športov: alpskega smučanja in atletike.
Kavčič najstarejši slovenski selektor, Katanec najmlajši na Euru Brane Oblak je bil edini slovenski selektor, ki je na reprezentančni klopi debitiral po 50. letu, kmalu se mu bo pridružil sedmi slovenski selektor Tomaž Kavčič.
Evolucija meta za tri točke: od palčka do odločevalca Met za tri točke je v Ligo NBA vstopil pred skoraj štirimi desetletji zelo sramežljivo, danes pa je postal eden od ključnih elementov pri osvajanju naslovov.
Andrej Stare kliče SOS: Kdo je nazadnje zmagal s št. 9? Nekoliko slabši začetek slovenske sezone v smučarskih skokih je hitro popravil Jernej Damjan, ki je presenetljivo zmagal na posamični tekmi v Ruki.
Nogometaši Juventusa so se kar 16-krat znašli v prepovedanem položaju Ta teden je Ligo prvakov zaznamoval tudi preobrat Seville, ki je proti Liverpoolu že zaostajala s 3:0, na koncu pa izvlekla točko.
Največ slovenskih skakalcev v točkah na isti tekmi? Odgovor je 7. Slovenski smučarji skakalci so že skoraj sedem let zapored vsaj eno točko osvojili prav na vsaki tekmi za svetovni pokal.
Evropejci na vrhu statistike NBA? To je uspelo Marku Miliču Dominantne predstave Giannisa Antetokounmpa in Kristapsa Porzingisa soj luči v Ligi NBA spet obračata v evropske igralce.
Kopitar lani za 20 točk potreboval 36 tekem, letos le 16 Anže Kopitar je gonilna sila letos prerojenega Los Angelesa, ki kroji vrh svoje divizije, zato ni presenetljivo, da smo tokrat na portalu Športni SOS preverili Kopitarjeve dosežke.
Nižje postavljeni tenisači izkoristili priložnost Letošnje teniško leto je bilo precej turboletno, saj je v primerjavi s koncem lanskega leta precej premešalo imena na vrhu lestvice ATP.
Pau Gasol najbolj učinkovit evropski novinec Zaradi neverjetnih predstav Luke Dončića v Evroligi se številni bralci Športnega SOS-a zadnje čase precej spogledujejo z rekordi v Ligi NBA in Evroligi.
Natanko 58 let od začetka dominantne kariere Ob vsakem začetku sezone Lige NBA je veliko oči uprtih v novince in njihove potencialne zmožnosti. Najbolj dominanten prvenec se je zgodil pred natanko 58 leti.
Od 100 Wiltovih točk do trojčka Katarine Srebotnik Združeni narodi so 20. 10. 2010 prvič razglasili za svetovni dan statistike. Praznik se je ponovil še pet let pozneje. Zadnja leta se 20. oktober praznuje kot evropski dan statistike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor