Video dneva
Iličić: "Spremenil sem se, drugače gledam, čas teče."

Če sta Jan Oblak in Kevin Kampl odpovedala udeležbo v reprezentanci Slovenije za oktobrski tekmi Lige narodov, pa je ob kopici poškodb vseeno na Brdo prišel Josip Iličić. Za sabo ima izredno mučno poletno vnetje bezgavk, zaradi česar je bil dva meseca močno bolan, tudi v bolnišnici, preden so ugotovili, kaj vse je narobe, in ga pozdravili. 30-letni Kranjčan bi lahko mirne vesti zavrnil reprezentanco, saj vadi po posebnem programu, tako mu je svetoval tudi klub Atalanta, a Jojo je prišel na Brdo, kjer je prevzel vlogo glavnega govorca za sedmo silo. Spremenjen, izredno pozitivno naravnan in odprt Iličić, ki najbrž več kot za pozen vstop s klopi nima moči, a hkrati prevzema vlogo vodje v slačilnici. Več izveste v daljšem pogovoru, ki ga je z njim opravil Aleš Potočnik.

V galerijo ...

Oddajte svoj komentar:

Prijavi sovražni govor

Lesinar (9. oktober 2018 ob 12:34)
Dejmo dele Joža!
Regedit (9. oktober 2018 ob 12:39)
Nazadnje ko je igral za slovenijo se je prav videlo da igra z srcem
mojir (11. oktober 2018 ob 21:08)
Lepo povedano, upam, da z njim na čelu res zaigramo na EP.
clemente007 (12. oktober 2018 ob 13:09)
Jojo car! Sam res, skuliran človek, naš največji nogometaš. Jaz bi kot trener dal njega za kapetana in to je malo ma sigurno. živeli

Vabilo
Imate tudi vi video, ki bi ga radi pokazali drugim? Naložite ga na www.rtvslo.si/mojvideo ali ga pošljite na mmc@rtvslo.si.
Kazalo